Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

MUOTOILU

TEKNOLOGIA

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Land Roverin oma InControl-infotainmentjärjestelmä Touch Pro Duo näyttää erilaiselta ja toimii eri tavalla kuin mikään muu. Runsaasti tietoa ja viihdettä tarjoavaan Touch Pro Duo-järjestelmään on integroituna intuitiivista ja edistynyttä teknologiaa, joiden ansiosta ajomatkat ovat silkkaa nautintoa.

INNOVAATIOT

Range Roverin hienostuneet ja polttoainetehokkaat moottorit tarjoavat runsaasti suorituskykyä. Voit valita haluamasi bensiini- tai dieselmoottorin taikka uuden ladattavan hybridisähköautomme (PHEV), jossa on käytössä tähänastisista voimansiirroistamme innovatiivisin malli.

HIENOSTUNUTTA SUORITUSKYKYÄ

Ajaminen on miellyttävää erilaisilla teillä ja kaikissa olosuhteissa huolellisesti suunniteltujen teknologioidemme, kuten Dynamic-tilalla varustetun Terrain Response 2 -järjestelmän ansiosta.

KYVYKKYYTTÄ MAASTOSSA

Range Rover on ensimmäinen auto, jossa yhdistyvä ylellisyys, tyylikkyys ja huippuluokan toimintakyky kaikissa olosuhteissa. Range Roverin vaikuttavat maasto-ominaisuudet saadaan aikaan nelivetojärjestelmällä sekä uniikeilla ja innovatiivisilla maastoteknologioilla.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Range Roveriin on saatavilla vakio- ja lisävarusteina runsain määrin erilaisia SUV-teknologioita jotka soveltuvat kaupunkiajon haasteista turvallisuuden parantamiseen eri olosuhteissa. Jokainen toiminto on suunniteltu siten, että se lisää autosta saamaasi nautintoa.

AJOMUKAVUUTTA

Range Roverin sisätiloihin kuuluvat uudet etu- ja takaistuimet, jotka tarjoavat neljän istuimen mukavuuden viiden istuimen monipuolisuudella. Mukavuutta lisäävät myös nelialueilmastointi ja matkustamon ilmaionisointi. Meridian™-äänentoistojärjestelmä ja säädettävä tunnelmavalaistus lisäävät osaltaan matkustamon rentoa tunnelmaa.

MONIPUOLISUUS

AJOMUKAVUUTTA

AJOMUKAVUUTTA

KYVYKKYYS

SUORITUSKYKY

VASTUULLISUUS

ÄLYKÄS STOP/START-JÄRJESTELMÄ

Kaikissa Range Rover -voimansiirroissa on CO₂-päästöjä vähentävää teknologiaa. Kehittynyt älykäs Stop/Start-järjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja ECO-tila varmistaa, että Range Rover toimii mahdollisimman tehokkaasti, ehdottaen automaattisesti esimerkiksi. kaasun keventämisestä joutokäynnillä, vaihteen vaihtamista tai lämmitettyjen sivupeilien kytkemistä pois päältä.

ALUMIINIRAKENNE

Range Roverissa alumiinisen korin valmistuksessa on käytetty myös kierrätettyjä materiaaleja. Näin on saatu huomattavia tehohyötyjä ja auton elinkaaren aikaisia CO2-päästöjä on saatu alennettua.

ELINKAARINÄKÖKULMA

Olemme sitoutuneet valmistamaan autoja, joissa käytetään enemmän kestäväpohjaisia materiaaleja, tuotetaan vähemmän jätettä ja käytetään vähemmän luonnonvaroja. Sen vuoksi Range Rover on suunniteltu 85-prosenttisesti kierrätettäväksi ja 95-prosenttisesti hyödynnettäväksi.

TURVALLISUUSOMINAISUUDET

ISOFIX

Takaistuimilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuimet on helppo kiinnittää. Niiden ansiosta lastenistuin pysyy hyvin kiinni ajoneuvossa, joten järjestelmä lisää turvallisuutta.

TURVATYYNYT

Range Roverin kattavaan turvatyynyjärjestelmään kuuluu kuljettajan ja matkustajien turvatyynyt, joiden ansiosta auton kaikki matkustajat ovat paremmassa turvassa.

TURVAVYÖT

Turvavöiden esikiristimet parantavat turvallisuutta vähentämällä eteenpäin suuntautuvaa liikettä etutörmäyksessä.

AUTOMAATTINEN JARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä auttaa estämään törmäyksiä muihin ajoneuvoihin tai jalankulkijoihin jarruttamalla mahdollisen törmäyksen voimakkuutta vähentäen.

SÄHKÖINEN LUISTONHALLINTAJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä optimoi pidon ja vakauden hillitsemällä sutimista. Tämä tapahtuu vähentämällä vääntöä sutivasta pyörästä ja jarruttamalla tarvittaessa.

HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan voimakkaasti mutta kuitenkin liian heikosti verrattuna maksimaaliseen pysäytysvoimaan. Tällöin järjestelmä tehostaa jarruvoimaa ABS-pumpun avulla ja varmistaa, että auto pysähtyy ajoissa.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi