Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

PAKETTIVAIHTOEHDOT

ULKOASUVAIHTOEHDOT

SISÄTILAT

TAKAISTUIMET

Range Roverin nahkaistuimet ovat todella mukavat ja vaivattoman monikäyttöiset. Sähkökäyttöinen kallistusvaihtoehto tarjoaa älykkään istuimen taiton, joka mahdollistaa istuimen taittamisen sekä istuinasetusten säätämisen tavaratilasta käsin. Lämmitettävät ja jäähdytettävät istuimet lisäävät istuinmukavuutta entisestään.

EXECUTIVE CLASS -TAKAISTUIMET

Nämä ylelliset istuimet tarjoavat äärimmäisen mukavuustason sekä leveämmät ja paksummat istuintyynyt. Sähkökäyttöinen keskikonsoli yhdistyy saumattomaksi kokonaisuudeksi  ikkunapaikkojen istuimien kanssa. Yhdessä ne muodostavat ylellisen matkustamon neljälle ihmiselle. Tarvitessasi vielä enemmän joustavuutta voit taittaa Executive Class -takaistuimet eteen tavaratilan maksimoimiseksi.

KORISTELISTAT

Valitse yksi seitsemästä puuviiluvaihtoehdosta, kuten esimerkiksi Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut tai Black Burr Ash.

ISTUIMET

Range Roverin istuinverhoilujen valikoimaan on valittu vain hienoimmat nahat ja tekstiiliverhoilut. Uusina lisävarusteina on saatavilla myös istuimien ylemmät hartiatuet ja ”Hot-Stone”-hierontatoiminto.

SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA

Range Roverin matkustamo vastaa kaikkiin nykyaikaisen kodin vaatimuksiin. Puuviilujen lämpö, tyylikkäät metallilistat ja pehmeät nahat yhdistyvät kodinomaiseksi kokonaisuudeksi. Laajat värivalikoimat ja premium-luokan istuinmateriaalit vastaavat kaikkiin tyylivaatimuksiin.

SISÄTILAPAKETIT

Käytettävissäsi on runsas valikoima lisävarusteita Range Roverin yksilöllistämiseen: viihdepaketeista Connect Pro -liitäntäpakettiin 4G-Wi-Fi-yhteydellä ja älypuhelinpakettiin useimpien puhelimien synkronoimiseksi – löydät varmasti paketin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

LAND ROVER LISÄVARUSTEET

CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ

Monikäyttöinen istuimen selkänojaan kiinnitettävä järjestelmä voidaan kiinnittää liittimillä pääntuen kiinnikkeisiin tablettien, kassien ja takkien ripustamiseksi.

AVATTAVAT ASTINLAUDAT

Älykkäät ja käytännölliset astinlaudat tulevat tarvittaessa esiin sivukynnyksien alta ja helpottavat ajoneuvoon nousemista ja siitä poistumista.

KATTOKULJETUKSEN LISÄVARUSTEET

Nauti joustavasta kuormakapasiteetista ja helppoudesta. Kattokuljetuksen lisävarustevalikoima sisältää kattokiinnitettävän pyörätelineen, vesiurheiluvälineiden telineen ja kattokuljetuslaatikon urheiluvälineille.

LEMMIKKIPAKETIT

Valitse lemmikillesi sopiva paketti ja varmista, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti jokaisella matkalla samalla, kun autosi sisätilat pysyvät suojattuina.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi