Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

ULKONÄKÖ

TEKNOLOGIAT

TEKNOLOGIAT

MULTIMEDIA

Land Roverin oma uusi InControl-multimediajärjestelmä Touch Pro Duo näyttää erilaiselta ja toimii eritavalla kuin mikään muu. Runsaasti tietoa ja viihdettä tarjoavaan järjestelmään on integroituna intuitiivista ja edistynyttä teknologiaa, joiden ansiosta ajomatkat ovat silkkaa nautintoa.

INNOVAATIOT

Range Rover Velarin V6 -moottorit ja nelisylinteriset Ingenium-moottorit saavat ajamisen tuntumaan tehokkaalta ja tunnokkaalta. Kevyt, alumiinirakenteinen Ingenium moottori on rakennettu kestämään pidempään. Siinä on käytetty enemmän kierrätysmateriaaleja, se tuottaa vähemmän päästöjä ja polttoaineenkulutus on pienempi.

SUORITUSKYKYÄ TIEN PÄÄLLÄ

Itsevarmaa, miellyttävää ja todella nautinnollista ajoa. Innovaatiot, kuten Adaptive Dynamics -järjestelmä ja elektroninen ilmajousitus, tasoittavat kulkua ja takaavat, että ajo-ominaisuudet ovat ensiluokkaisia. Range Rover Velar on ketterä, tunnokas ja terävä käsiteltävä, joten kaarreajo on varmaa ja vakaata.

KYVYKKYYTTÄ MAASTOSSA

Jotta ajaminen erilaisissa maastoissa olisi varmaa ja luotettavaa, Range Rover Velarissa on vakiona alamäkihidastin (HDC) ja valinnaisena saatavilla Terrain Response 2. Valikoima älykkäitä, jatkuvia Land Rover -nelivetojärjestelmiä (4WD) antavat autolle ainutlaatuista kyvykkyyttä joka säähän ja joka maastoon.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Range Rover Velarissa on valinnais- ja vakiovarusteina runsaasti kuljettajan aputoimintoja, jotka osaltaan parantavat ajokokemusta. Innovatiivista ajattelua, suunnittelua ja ajoneuvoteknologiaa heijastavat ominaisuudet auttavat hallitsemaan erilaisia ajotilanteita kaupungissa, moottoritiellä, kadulla ja jopa pimeässä.

MUKAVUUS

Istuimiin on tarjolla upeasti valmistettuja verhousvaihtoehtoja laadukkaista kangasmateriaaleista mokkanahkaan ja rei'itettyyn Windsor nahkaan. Saatavana on myös ilmastoidut, muistitoiminnolla varustetut etuistuimet ja lämmitetyt, kallistettavat takaistuimet.

SUORITUSKYKY

KYVYKKYYS

MONIPUOLISUUS

MUKAVUUS

TURVALLISUUS

ISOFIX

Range Rover Velarin takaistuimilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuimet on helppo kiinnittää. Niiden ansiosta lastenistuin pysyy hyvin kiinni ajoneuvossa, joten järjestelmä lisää turvallisuutta.

TURVATYYNYT

Range Rover Velarin kattavaan turvatyynyjärjestelmään kuuluu kuusi kuljettajan ja matkustajien turvatyynyä, joiden ansiosta auton kaikki matkustajat ovat paremmassa turvassa.

TURVAVYÖT

Turvavöiden kiristimet laukeavat, kun järjestelmä havaitsee äkillisen hidastumisen. Turvavyön kiristimet suojaavat kuljettajaa ja matkustajia törmäystilanteessa vetämällä istuimella istuvan henkilön tiiviisti istuinta vasten.

URHEILULLINEN AJOASENTO

Range Rover Velarin urheilullinen ajoasento tekee ajamisesta itsevarmempaa ja intensiivisempää. Korkeammalle sijoittuva ajoasento mahdollistaa paremman näkyvyyden ja sen myötä turvallisemman matkanteon.

AJOAPUJÄRJESTELMÄT

Range Rover Velar käyttää uusinta turvallisuusteknologiaa, kuten elektronista luistonhallintajärjestelmää (ETC), joka optimoi pidon, ja elektronista jarruvoimanjakojärjestelmää, joka vaihtelee automaattisesti kullekin akselille suuntautuvaa jarruvoimaa minimoidakseen pysähtymismatkan.

HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan voimakkaasti mutta kuitenkin liian heikosti verrattuna maksimaaliseen pysäytysvoimaan. Tällöin järjestelmä tehostaa jarruvoimaa ABS-pumpun avulla ja varmistaa, että auto pysähtyy ajoissa.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi