Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

PAKETTIVAIHTOEHDOT

TEKNIIKKAPAKETTI

Matrix-laser-LED-ajovalot, interaktiivinen kuljettajan näyttö ja HUD-tuulilasinäyttö varmistavat sen, että tekniikkapaketilla varusteltu Range Rover Velar sisältää tämän hetken kaikkein edistyneimmät ja innovatiivisimmat teknologiat.

DYNAAMINEN OHJAUS -PAKETTI

Tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja kyvykkyyttä niin ajoteillä kuin niiden ulkopuolella. Dynaaminen ohjaus -paketti sisältää All Terrain Progress Control -ohjausominaisuudet, Configurable Dynamics- ja Adaptive Dynamics -järjestelmät, Terrain Response 2 -järjestelmän ja sähköisesti ohjatun ilmajousituksen.

ULKOASUVAIHTOEHDOT

SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT

KORISTELISTAT

Valittavanasi on lajitelma koristelistojen materiaaleja, kuten hiilikuitu kuparilankapunoksella ja alumiinilla, Shadow Aluminium ja Argento Pinstripe High Gloss -viilu, jotka näyttävät upeilta oven käsinojien yläpuolella. Valikoima koristelistoja korostaa sisätilojen luonnetta entisestään.

ISTUIMET

Saatavana oleva istuinvalikoima sisältää sähkötoimiset 8-, 12-, 18- ja 20-liikkeiset istuinmallit, joissa on runsaasti toimintoja kuten muisti, hieronta, lämmitys ja jäähdytys. Mukavuus on olennaista.

SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA

Sisätilan värivalinta heijastaa yksilöllisyyttäsi. Valittavana sekä istuimiin että kattoverhoiluun: Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster ja Acorn.

SISÄTILAPAKETIT

Voit korottaa Range Rover Velarin sisätilojen kauniisti varustellun matkustamon mukavuuden ja tyylin uudelle tasolle valitsemalla ajoneuvoosi Interior Luxury Pack- tai Interior Luxury Pack Plus -sisätilapaketin.

TEKNIIKKA

LAND ROVER – LISÄVARUSTEET

HIILIKUITUISET ULKOVARUSTEET

Korkealuokkaisessa hiilikuitutakaspoilerissa, peilin kuorissa ja sivujen ilmakanavissa on kiiltävä lakkaus twill-punoskuvioinnilla, mikä tarjoaa suorituskyvyn inspiroiman tyylitellyn muotoilun ja hiilikuidun tuoman painoedun.

LEMMIKKIPAKETIT

Valitse sopiva paketti ja varmista, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti jokaisella matkalla samalla, kun autosi sisätilat pysyvät suojattuina.

AVATTAVAT ASTINLAUDAT

Älykkäät ja käytännölliset astinlaudat helpottavat ajoneuvoon nousemista ja siitä poistumista. Astinlaudat sijaitsevat siististi sivukynnyksien alla ja tulevat esiin, kun ovi avataan joko käsin tai avainlähetintä käyttäen. Ne siirtyvät suojaan automaattisesti, kun ovi suljetaan.

CLICK AND GO -LISÄVARUSTEJÄRJESTELMÄ

Click and Go on monikäyttöinen, auton istuimen selkänojaan kiinnitettävä lisävarustesarja toisen istuinrivin matkustajille. Monipuolinen Click and Go -kehys kiinnitetään pääntuen kiinnikkeisiin. Siihen voidaan lisätä kiinnittimiä tabletteja, kasseja ja paitoja tai takkeja varten. Kiinnittimet toimitetaan erillisinä. Kehys on helppo irrottaa, kun sitä ei käytetä.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi