Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

TEKNOLOGIAT

INFOTAINMENT

OHJAUSPYÖRÄ

Ohjauspyörän kytkimet ovat piilossa kunnes ne valaistuvat. Niiden ansiosta ohjaamossa on vähemmän säätimiä ja kytkimiä Tavallisesti käytetyt ominaisuudet, kuten media, ovat nyt täysin käytettävissä uusilla ohjauspyörän kytkimillä sekä Interactive Driver Display -näytöllä.

TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ

Lisävarusteena saatavassa takamatkustajien viihdejärjestelmässä on kaksi 8-tuumaista näyttöä, jotka on asennettu etuistuimien pääntukiin tai 10-tuumaiset korkearesoluutioiset istuimiin asennetut kallistettavat kosketusnäytöt. Molemmissa järjestelmissä on kaksi kappaletta langattomia, digitaalisia WhiteFire® -kuulokkeita ja HDMI- , Mobile High-Definition Link (MHL) -liitännät sekä USB-portit.

INNOVAATIOT

PHEV

Ladattavassa hybridiautossa ei ole tehty kompromisseja kyvykkyyden, tehokkuuden tai ulkonäön suhteen. Tässä autossa on Range Roverin innovatiivisin voimansiirto.

TÄYSIN ALUMIININEN KORI

Aikaisempaa kevyempi, vahvempi ja innovatiivinen monokokkikori on erittäin jäykkä ja tyylikäs. Se kestää samat maastoajon vaatimukset kuin muutkin Land Roverit.

IGUIDE

Land Rover iGuide -sovellus käyttää viimeisimpiä laajennetun todellisuuden teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet. Se toimii myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona, joten löydät aina vastaukset kysymyksiisi.

SUORITUSKYKY

ELEKTRONINEN AKTIIVINEN TASAUSPYÖRÄSTÖ JA KAARREAJON HALLINTAJÄRJESTELMÄ

Kaarreajon hallintajärjestelmä tuottaa responsiivisen, hallitun ajamisen kaarteissa ja erinomaisen käsiteltävyyden tiukimmissakin mutkissa. Elektroninen aktiivinen tasauspyörästö ja auton jarrutusjärjestelmä tasapainottavat jatkuvasti moottorin vääntöä neljälle eri pyörälle kaarreajon aikana.

AJONVAKAUTUSJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä valvoo Range Rover Sportin dynaamista liikettä ja maksimoi auton vakautta. Ajonvakautusjärjestelmä vähentää moottorin vääntöä ja käyttää tarvittavaa jarrutusvoimaa auton kulkusuunnan korjaamiseen.

SPEED LOWERING -järjestelmä

Speed Lowering -järjestelmässä käytetään elektronista ilmajousitusta, jolla vähennetään ilmanvastusta ja polttoaineenkulutusta laskemalla auton korkeutta 15 mm, kun ajonopeus ylittää 105 km/h. *Ei saatavilla kierrejousituksen kanssa.

DYNAMIC PROGRAM

Vehicles fitted with Terrain Response 2 and Electronic Active Differential with Torque Vectoring by Braking receive an additional setting, Dynamic Program, which tunes the suspension to deliver even tighter body control with flatter handling and sharper responses.

KYVYKKYYS

KEHITTYNYT VETOAVUSTIN

Lisävarusteena saatavana olevan kehittyneen vetoavustimen avulla voit hallita perävaunun suuntaa peruuttaessasi Terrain Response 2 -ohjaimella. Tämä järjestelmä ohjaa autosi ohjausta halutun perävaunun liikeradan saavuttamiseksi.

LOW TRACTION LAUNCH

Low Traction Launch tarjoaa erinomaisen väännön hallinnan kun lähdet liikkeelle liukkaissa olosuhteissa kuten märällä nurmikolla, lumessa tai jäällä.

KAKSINOPEUKSINEN JAKOVAIHTEISTO

Ylimääräiset pienet vaihteet voivat osoittautua korvaamattoman arvokkaiksi haastavissa olosuhteissa, kuten jyrkissä ylä- tai alamäissä, maastoajossa tai vedossa. Kaksinopeuksinen jakovaihteistojärjestelmä tarjoaa tarkan nopeuden ja hallinnan myös näissä tapauksissa.

ALAMÄKIHIDASTIN

Land Roverin patentoitu alamäkihidastin (Hill Descent Control) (HDC) on vakiovaruste. Hidastin auttaa kuljettajaa ajamaan hallitusti alas vaikeissa alamäissä. Se ylläpitää tasaista nopeutta ja jarruttaa kutakin pyörää erikseen.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

HÄTÄJARRUTUS

Hätäjarrutusjärjestelmä auttaa ehkäisemään törmäyksiä muiden ajoneuvojen tai jalankulkijoiden kanssa. Kun järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäyksen, se näyttää varoituksen, jolloin sinulla on aikaa toimia. Jos kuljettaja ei reagoi mitenkään, järjestelmä jarruttaa ja yrittää pienentää mahdollisen törmäyksen voimaa.

KAISTAVAROITIN

Toiminnon ansiosta pitkät ajomatkat sujuvat turvallisemmin Kaistavaroitin havaitsee, jos auto siirtyy tahattomasti ajokaistalta, ja ilmoittaa siitä kuljettajalle merkkivalolla ja ohjauspyörän värinällä.

ETU- JA TAKAPYSÄKÖINTIAVUSTIN

Toiminnon avulla pysäköinti pieneen tilaan on turvallisempaa. Kun kytket peruutusvaihteen, takapuskureiden anturit kytkeytyvät käyttöön. Kun pysäköit, kosketusnäyttö ja äänipalaute kertovat, miten lähellä esteitä olet.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN

Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin ylläpitävät halutun ajonopeuden ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa, jolloin ajaminen rasittaa huomattavasti vähemmän. Nopeudenrajoittimella voit myös asettaa haluamasi maksiminopeuden.

VARUSTEPAKETIT

DRIVE

Lisävarusteena saatava Drive Pack -paketti tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka parantavat turvallisuutta ja tiedonsaantia. Näihin sisältyvät mm. kuljettajan vireystilan valvonta, katvealueenseurantatoiminto, liikennemerkin tunnistus ja mukautuva nopeudenrajoitin.

DRIVE PRO

Drive Pack -paketin teknologioiden lisäksi Drive Pro Pack -paketti sisältää kaistallapitoavustimen, katvealueenvalvonnan ja mukautuvan ajonopeussäätimen ja ruuhka-avustimen sekä älykkään hätäjarrutusjärjestelmän.

PARK

Sisältää 360°-pysäköintiavustimen ja takaristeysnäkymän valvonnan, jotta ahtaissa tiloissa ohjaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Clear Exit Monitor -toiminto varoittaa matkustajia lähestyvistä ajoneuvoista, kun he ovat poistumassa autosta.

PARK PRO

Park Pack -paketin sisältämien teknologioiden lisäksi Park Pro -paketti sisältää pysäköintitutkan, joka tekee taskupysäköinnistä ja kohtisuorasta pysäköinnistä helpompaa kuin koskaan, sillä se ohjaa autosi sopivaan tilaan.

MUKAVUUS

LÄMMITETYT JA JÄÄHDYTETYT ISTUIMET

Lisävarusteena saatavilla olevat lämmitetyt ja jäähdytetyt etu- ja takaistuimet optimoivat mukavuuden lämpötilasta riippumatta.

YHTEYS

Lisävarusteena voit lisätä autoon kaksi pistorasiaa ja viisi USB-porttia eri puolille matkustamoa. Kaikki matkustajat voivat näin ladata laitteitaan.

SISÄTILOJEN SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS

Sisätilojen säädettävän tunnelmavalaistuksen avulla voidaan vaihdella väriä ja sävyä muuttaen matkustamon tunnelmaa mielialan mukaisesti. Valitse kymmenestä väristä kosketusnäytön avulla.

REMOTE PARK HEAT JA TIMED CLIMATE

Järjestelmän avulla voit esilämmittää tai tuulettaa auton etäohjauksella ja seitsemän päivän ajastimella. Voit aina olla varma, että matkustamon lämpötila on oikea jo ennen kuin astut autoon sisään.

ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU

Sähköinen eleohjattava takaluukku mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen autoon koskematta. Tässä sähköisesti toimivassa järjestelmässä on anturit auton kummallakin puolella. Liikuta vain jalkaasi jommankumman alapuolella toiminnon aktivoimiseksi.

PEHMENNETTY OVIEN SULKEUTUMINEN

Range Rover Sport on saatavilla joka oven sähkölukituksella. Toiminto ohjaa ovien liikematkan viimeistä 6 mm:n osuutta, jolloin sekä etu- että takaovet sulkeutuvat pehmeästi.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi