Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

MUOTOILU

SUORITUSKYKY

TEKNOLOGIAT

INFOTAINMENT

Runsaasti tietoa ja viihdettä tarjoavaan Touch Pro Duo-infotainmentjärjestelmään on integroituna intuitiivista ja edistynyttä teknologiaa, joiden ansiosta ajomatkat ovat silkkaa nautintoa.

INNOVAATIOT

Range Rover Sportin hienostuneet ja polttoainetehokkaat moottorit tarjoavat runsaasti suorituskykyä. Voit valita haluamasi bensiini- tai dieselmoottorin taikka uuden ladattavan hybridisähköautomme (PHEV), jossa on käytössä tähänastisista voimansiirroistamme innovatiivisin malli.

SUORITUSKYKYÄ TIELLÄ

Erinomainen pito ja ohjattavuus tekevät Range Rover Sportista dynaamisimman SUV-mallin. Se tarjoaa nautittavaa ajamista missä tahansa tiellä ja olosuhteissa auton huolellisesti suunnitellun teknologian ansiosta.

SUORITUSKYKYÄ MAASTOSSA

Range Rover Sportin vaikuttavat maasto-ominaisuudet saadaan aikaan nelivetojärjestelmällä sekä uniikeilla ja innovatiivisilla maastoteknologioilla.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

Autoon on saatavilla vakio- ja lisävarusteina runsain määrin erilaisia teknologioita, jotka soveltuvat kaupunkiajon haasteista turvallisuuden parantamiseen eri olosuhteissa. Kukin niistä on suunniteltu tekemään matkastasi mukavan ja autosta helppokäyttöisen.

MUKAVUUS

Range Rover Sport vie kuljettajan ja matkustajan mukavuuden uudelle tasolle. Auton huolellisesti suunniteltu, ajanmukainen sisätila on varustettu uusilla etuistuimilla, jotka tukevat kuljettajaa ja matkustajaa entistä paremmin. Istuimiin on valinnaisena saatavilla Semi-Aniline-nahka.

MONIPUOLISUUS

MUKAVUUS

KYVYKKYYS

VASTUULLISUUS

TEHOKKUUS

Range Rover Sport -voimansiirroissa on CO₂-päästöjä vähentävää teknologiaa, kuten älykäs Stop/Start-järjestelmä. Järjestelmä sammuttaa moottorin ja käynnistää sen uudelleen, kun nostat jalan pois jarrupolkimelta, parantaen siten polttoaineen kulutuksen tehokkuutta 5–7 prosenttia. ECO Mode -lisävaruste käyttää ohjelmistoa varmistamaan auton taloudellisen ja tehokkaan käytön.

ALUMIINI

Range Rover Sportin alumiininen korirakenne sisältää kierrätettyä materiaalia, mikä vähentää auton painoa, nostaa polttoainekulutuksen tehokkuutta, madaltaa päästöjä ja nostaa auton suorituskykyä.

ELINKAARINÄKÖKULMA

Ympäristöstämme vastuuta kantavana yrityksenä olemme sitoutuneet valmistamaan autoja, joissa käytetään enemmän kestäväpohjaisia materiaaleja, tuotetaan vähemmän jätettä ja käytetään vähemmän luonnonvaroja. Sen vuoksi Range Rover Sport on suunniteltu 85-prosenttisesti kierrätettäväksi ja 95-prosenttisesti hyödynnettäväksi. Panostamme myös huippuluokan tuotantotiloihin, joissa voimme valmistaa autoja entistä tehokkaammin – käytämme vähemmän vettä ja energiaa, tuotamme vähemmän jätettä ja päästöjä.

TURVALLISUUSOMINAISUUDET

ISOFIX

Takaistuimilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuimet on helppo kiinnittää. Niiden ansiosta lastenistuin pysyy hyvin kiinni ajoneuvossa.

TURVATYYNYT

Range Rover Sportin kattavaan turvatyynyjärjestelmään kuuluu kuljettajan ja matkustajien turvatyynyt.

TURVAVYÖT

Turvavöiden esikiristimet parantavat turvallisuutta vähentämällä eteenpäin suuntautuvaa liikettä etutörmäyksessä.

LED-AJOVALOT

Range Rover Sportin vakiovarustukseen kuuluvat huomiota herättävät LED-ajovalot. LED-valot on suunniteltu kestämään auton elinkaaren ajan ja ne käyttävät vähemmän energiaa.

URHEILULLINEN AJOASENTO

Range Rover Sportin urheilullinen ajoasento tekee ajamisesta itsevarmempaa ja intensiivisempää. Korkeammalle sijoittuva ajoasento mahdollistaa paremman näkyvyyden ja sen myötä turvallisemman matkanteon.

HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ (EBA)

Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan voimakkaasti mutta kuitenkin liian heikosti verrattuna maksimaaliseen pysäytysvoimaan. Tällöin järjestelmä tehostaa jarruvoimaa ja varmistaa, että auto pysähtyy ajoissa.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi