Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

PAKETTIVAIHTOEHDOT

ULKOASUVAIHTOEHDOT

SISÄTILAT

SISÄTILAN KORISTELISTAT

Valitse valikoimasta sisätilan koristelistojen materiaaleja, kuten puu, alumiini ja hiilikuitu. Koristelistat voivat olla yksilöllisiä mallikohtaisesti.

SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA

Varmista, että ajoneuvon sisätilojen tyyli vastaa sen ajo-ominaisuuksia. Valittavanasi on useita värivalikoimia, kuten ajantasaiset värimallistomme, Ebony Vintage Tan ja Ebony Eclipse.

ISTUIMET

Istuimet tarjoavat jopa 22 istuimen liikerataa. Materiaalivaihtoehdoissa valittavina ovat muun muassa puolianiliininahka ajantasaisena värivalikoimana. Valinnaiset tekniikat, kuten hieronta, lämmitys ja jäähdytys tarjoavat lisämukavuutta.

LAND ROVER LISÄVARUSTEET

LEMMIKKIPAKETTI

Valitse lemmikillesi sopiva paketti ja varmista, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti jokaisella matkalla samalla, kun autosi sisätilat pysyvät suojattuina.

CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ

Monikäyttöinen istuimen selkänojaan kiinnitettävä järjestelmä voidaan kiinnittää liittimillä pääntuen kiinnikkeisiin tablettien, kassien ja takkien ripustamiseksi.

AVATTAVAT ASTINLAUDAT

Älykkäät ja käytännölliset astinlaudat tulevat tarvittaessa esiin sivukynnyksien alta ja helpottavat ajoneuvoon nousemista ja siitä poistumista.

KATTOKULJETUKSEN LISÄVARUSTEET

Nauti joustavasta kuormakapasiteetista ja helppoudesta. Kattokuljetuksen lisävarustevalikoima sisältää kattokiinnitettävän pyörätelineen, vesiurheiluvälineiden telineen ja kattokuljetuslaatikon urheiluvälineille.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi