RANGE ROVER EVOQUE

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TEKNOLOGIAT

Täysin varusteltu 21. vuosisadan elämäntapaa varten.

PIVI AND PIVI PRO

Pivi-järjestelmän vakio-ominaisuuksiin kuuluvat:

- 10 tuuman kosketusnäyttö
- Digitaalinen DAB-radio
- Uusittu käyttöliittymä
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote-etäkäyttö3

Päivittämällä Pivi Pro4 -järjestelmään käytössäsi on uusin tekoälyllä varustettu multimediatekniikka, joka tarjoaa muun muassa oppivan navigaatiojärjestelmän3, jonka avulla olet täysin ajan tasalla koko matkan ajan.
PIVI AND PIVI PRO
INFORMATION AT A GLANCE
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
SOFTWARE UPDATES

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Ajoneuvosi pysyy ajan tasalla ohjelmistopäivityksien6 avulla. Ajoneuvon tietoviihdejärjestelmä, telematiikka ja erilaiset ohjausmoduulit voidaan päivittää etäkäyttöisesti ihanteellisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvosi paranee jatkuvasti.
ONLINE PACKAGE

ONLINE-PAKETTI

Online Pack7 tarjoaa lisää liitettäviä palveluja sisäänrakennetun SIM-kortin välityksellä. Se tarjoaa rajattoman median suoratoiston8 ja sääennusteet.
WIRELESS CHARGING

LANGATON LATAAMINEN

Valinnainen puhelimen signaalinvahvistimella9 varustettu langaton laturi lataa yhteensopivat älypuhelimet ilman johtoja ja latausasemia. Autossa ollessa puhelimesi käyttää auton antennia, mikä parantaa signaalia ja puhelujen laatua.
CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM

CABIN AIR PURIFICATION -ILMANPUHDISTUSJÄRJESTELMÄ

Valinnainen Cabin Air Purification parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia. PURIFY-painikkeen painaminen aktivoi erikoisvalmisteisen suodattimen, joka vangitsee tuloilmasta PM2,5-kokoiset hiukkaset ja allergeenit, kuten hienon pölyn ja siitepölyhiukkaset.

KYVYKKYYS

Ajokokemuksessa yhdistyvät arjen suorituskyky ja itsevarma maastoajokokemus.

ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

Takaa varman ajon niin tiellä kuin maastossakin. Liukkailla alustoilla, kuten ruoholla tai lumessa ajettaessa vääntöä voidaan tasapainottaa etu- ja takarenkaiden välillä maksimaalisen pidon saavuttamiseksi.
DOWNSTREAM BINDER

ALAMÄKIHIDASTIN

Land Roverin patentoitu alamäkihidastintekniikka (HDC) on vakiovaruste. Se avustaa kuljettajaa vaikeiden rinteiden hallituissa laskuissa. Tämä tapahtuu pitämällä yllä tasaista nopeutta ja jarruttamalla itsenäisesti kullakin renkaalla.
TRACTION CONTROL SYSTEM

LUISTONESTOJÄRJESTELMÄ

Liikkeellelähtöavustin tarjoaa ihanteellisen väännön hallinnan liikkeelle lähdettäessä liukkaissa ajo-olosuhteissa, kuten ajettaessa märällä ruoholla, lumella tai jäällä.
UPHILL ASSISTANT

YLÄMÄKIAVUSTIN

Automaattisesti käynnistyvä ylämäkiavustin varmistaa, että Range Rover Evoque ei pääse valumaan alamäkeen. Se käyttää jarrutusvoimaa sillä välin, kun siirrät jalkasi jarrulta kaasupolkimelle.

SUORITUSKYKY

Tarvitsitpa varmaa ajokokemusta tai parempaa polttoainetaloudellisuutta, voit olla varma, että valikoimassamme on sopiva voimalaite juuri sinulle.

RRE HYBRID

LATAUSHYBRIDI


Range Rover Evoque -lataushybridissä yhdistyvät 3-sylinterinen, 1,5-litrainen bensiinimoottori ja sähkömoottori, joiden yhteenlaskettu antoteho on 309 hv. Voit ajaa joko rinnakkaishybridi- tai täyssähkötilaa (EV) käyttäen.
TUTUSTU TARKEMMIN

LATAUSHYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

62 KM
††

Näytetään WLTP TEL -toimintamatka.

CO2-PÄÄSTÖT (ALKAEN)​

32 G/KM††

Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUSAIKA KOTONA (ALKAEN)

132 MINUUTTIA*

100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

LATAUSAIKA JULKISESSA LATAUSPISTEESSÄ (ALKAEN)

30 MINUUTTIA*
Lataus 80 prosentin varaustilaan asti < 30 minuutissa 32 kW:n DC-pikalaturia käyttäen.
RRE

VOIMALAITTEET

Tehoa ja ajamisen nautintoa tai hienostunutta polttoainetaloudellisuutta – Range Rover Evoquen moottorivalikoimassa on valinnanvaraa, mukaan lukien lataushybridivaihtoehto.
RRE

VAIHTEISTO

Herätä Range Rover Evoque henkiin laajalla vaihteistojen valikoimalla. Voit valita 6-portaisen manuaalivaihteiston ja 8- tai 9-portaisten automaattivaihteistojen väliltä.
RRE

ADAPTIVE DYNAMICS

Valitessasi kosketusnäytöstä Adaptive Dynamics -järjestelmän Range Rover Evoque tarjoaa vielä tiukemman korin hallinnan, vakaamman ajotuntuman ja terävämmät ajovasteet.
RRE

CONFIGURABLE DYNAMICS

Configurable Dynamics -toiminnon avulla voit sovittaa Range Rover Evoquen kaasutuksen, vaihteiden siirron, ohjauksen ja iskunvaimennuksen määritykset ajotarpeidesi mukaisesti.

MONIPUOLISUUS

Luotu ja suunniteltu ottamaan kaiken irti modernista elämäntavasta.

RRE SEATS

5 ISTUINPAIKKAA

591 litraa


Tilavuus on jopa 591 litraa alan nestemäisen tilavuuden standardin mukaan mitattuna ja kuivatilavuus 472 litraa. Toisin sanoen: voit matkustaa kätevästi neljän kaverisi kanssa.

Katso kaikki tavaratilan vaihtoehdot liukukytkintä siirtämällä.

Nestemäinen tilavuus tarkoittaa alan standardia, jossa tilavuus mitataan täyttämällä tila nesteellä. Kuivatilavuudella tarkoitetaan käytettävissä olevan säilytystilan mittaamista täyttämällä se kiinteillä mittauskappaleilla (200 x 50 x 100 mm).

CLEARSIGHT WALL MIRROR

CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

Ensiesittelyssä Land Roverilla ja yksi monista innovatiivisista ominaisuuksista, jotka tekevät Range Rover Evoquesta nautinnollisen ajettavan. Tämä valinnainen ominaisuus tarjoaa esteettömän näkymän ajoneuvosi takana olevaan tiehen takaistuimen matkustajista ja tavaratilassa olevista esineistä riippumatta.11.
MATRIX LED

MATRIX LED -AJOVALOT

Mukautuva valokeila on osa tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla varustettujen Matrix LED -ajovalojen innovatiivista tekniikkaa. Se maksimoi kaukovalojen valokeilan osioiden määrän parhaan mahdollisen näkyvyyden takaamiseksi ja himmentää osia valokeilasta vastaantulevan liikenteen häikäisemisen välttämiseksi.
DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Järjestelmä tarjoaa lukuisia innovatiivisia tekniikoita, jotka kohentavat tuntuvasti ajokokemustasi ja tarjoavat lisää turvallisuutta.
SECURITY

TURVALLISUUS

ISOFIX-järjestelmä ja turvatyynyt parantavat turvallisuutta entisestään. Molemmat takasivuistuimet on varustettu turvakaukaloiden ja lasten turvaistuimien kiinnittämiseen tarkoitetuilla ISOFIX-kiinnityspisteillä. Kattavan, kuusi turvatyynyä sisältävän järjestelmän kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt, turvaverhot ja keskivartalon turvatyynyt suojaavat matkustajia ja kuuluvat vakiovarusteisiin.

RAKENNA OMASI

Luo oma, tarpeitasi ja elämäntapaasi vastaava, täydellinen Range Rover Evoque.

PERSONOI OMA RANGE ROVER EVOQUE

Rakenna oma täydellinen Range Rover Evoquesi kokoonpano-ohjelman avulla.

LÖYTÖRETKI JATKUU

RRE

RANGE ROVER EVOQUEN MALLIT

Tutustu koko mallistoon tässä ja tarkastele samalla upeiden muotoilujen, suorituskykyä parantavien ominaisuuksien ja teknologioiden laajaa valikoimaa.
RRE

TEKNISET TIEDOT

Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin. Lue lisää moottorin suorituskyvystä, mitoista ja polttoaineenkulutuksesta.
RRE

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Tyylikäs, vankka ja käytännöllinen: personoi Range Rover Evoque -autoasi entisestään sisä- ja ulkovarusteiden valikoiman avulla.
RRE

GALLERIA

Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille. Range Rover Evoque on saavuttanut tavoitteensa tässäkin asiassa.

*Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.​

††Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

1Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.
3Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Roverin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Land Rover -etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.
4Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
5Navigoinnin ohjeet näkyvät tuulilasissa vain, jos ajoneuvoon on asennettu Pivi Pro -järjestelmä.
6Päivitykset vaativat tietoyhteyden.

7Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
8Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt:a dataa on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi ja sen käytettävyys heikompi kalenterikuukauden loppuun saakka. Katso tähän ominaisuuteen liittyvän kohtuullisen käytön käytännön yksityiskohtaiset tiedot InControl Pivi Pron käyttöehdoista osoitteessa www.landrover.com/pivi-pro-terms. Toistoaika riippuu suoratoistopalvelun tarjoajasta ja videosisällön määrityksestä. HD-videoformaatti lisää datankäyttöä huomattavasti.
9Vain yhteensopivat älypuhelimet.
10ClearSight-maanäkymän toiminta riippuu 3D Surround Camera -järjestelmästä. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.
11Ominaisuuden käyttö riippuu paikallisista säädöksistä. Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet sisältyvät tilaukseen, mikä edellyttää uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.

Apple CarPlay on Apple Inc.:in tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä.