RANGE ROVER EVOQUE

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

PAKETTIVAIHTOEHDOT

Käytettävissäsi on runsas valikoima pakettivaihtoehtoja Range Rover Evoquen entistä täydellisempää personointia varten.

BLACK EXTERIOR PACK

Paranna Range Rover Evoquen huomiota herättävää ulkoasua entisestään mukaansatempaavalla Mustalla ulkoasupaketilla. Konepellin ja takaluukun merkintöjen, etusäleikön, sivujen ilmakanavien, etu- ja takapuskurien, alemman sivupellin ja peilin koteloiden kiiltävän musta viimeistely on kannanotto ajoneuvon itsevarman muotoilun puolesta.
BLACK EXTERIOR PACK
R-DYNAMIC BLACK EXTERIOR PACK

ULKOASUVAIHTOEHDOT

Valitse täydelliset, makuusi sopivat väritys, katon tyyli ja vanteet.

VANTEET

Tasapainota Range Rover Evoquen muotoilun olemusta suosikkivanteillasi. Valitse 17–21 tuuman vanteista eri väreissä ja erilaisilla viimeistelyillä mukaan lukien Satin Dark Grey-, Gloss Black- ja Diamond Turned -vanteet Dark Grey- tai Silver-kontrastilla.

SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT

Jalosta tilasi valitsemalla itse ihanteelliset materiaalit, värivalikoimat, kattoikkunavaihtoehdot ja paljon muuta.

SLIDING PANORAMIC ROOF

SLIDING PANORAMIC ROOF

Liukuva panoraamakatto1 antaa luonnonvalon virrata Range Rover Evoquen sisätiloihin, ja se tarjoaa valoisamman ja tilavamman tunnelman. Valitse joko korin värinen, Corinthian Bronze2 tai musta kontrastikatto.
VÄRIVALIKOIMAT

VÄRIVALIKOIMAT

Täydennä tai luo kontrasteja istuinmateriaaliesi kanssa Ebony- tai Light Oyster Morzine- ja Ebony suedecloth -kattoverhoiluilla.
SISÄTILAPAKETIT

SISÄTILAPAKETIT

Personoi avaria sisätiloja entisestään lisävarustepaketeilla, kuten sisätilojen Premium-päivityspaketilla. Sen ylellisiin vivahteisiin kuuluvat Premium-tekstiilimatot, Ebony suedecloth -kattoverhoilu, matkustamon Premium-valaistus, kirkkaat metallipolkimet ja valaistut metalliset astinlaudat.
ISTUIMET

ISTUIMET

Tarjolla on runsas valikoima ympäristöystävällisiä ja hengittäviä materiaalivaihtoehtoja: Grained-nahkaiset istuinverhoilut, Kvadrat premium -villasekoitukset yhdessä Dinamica® suedeclothin kanssa tai eukalyptuskankaat ja UltrafabricsTM. Sulavat yksityiskohdat, kuten kojelaudan tikkaukset antavat oman lisänsä hienostuneeseen tunnelmaan.

TURVALLISUUS- JA AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Ajoneuvon ajo- ja pysäköintiavustimien valikoima on suunniteltu varmistamaan, että jokainen matkasi on paitsi nautittava, myös turvallinen.

<h2 style="font-size:24px">KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT</h2>

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Järjestelmä tarjoaa lukuisia innovatiivisia tekniikoita, jotka kohentavat tuntuvasti ajokokemustasi ja tarjoavat lisää turvallisuutta.

PERSONOINTI

Ota enemmän irti maailmastasi. Evoque on personoitavissa täydellisesti elämäntapasi mukaisesti.

LAND ROVER -LISÄVARUSTEET

LAND ROVER -LISÄVARUSTEET

Tyylikäs, vankka ja käytännöllinen: personoi Range Rover Evoque -autoasi entisestään sisä- ja ulkovarusteiden valikoiman avulla.

LÖYTÖRETKI JATKUU

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Katso, mitä Range Rover Evoque voi tarjota sinulle, mukaan lukien multimediatekniikka, kyvykkyys, suorituskyky ja paljon muuta.
RANGE ROVER EVOQUEN MALLIT

RANGE ROVER EVOQUEN MALLIT

Tutustu koko mallistoon tässä ja tarkastele samalla upeiden muotoilujen, suorituskykyä parantavien ominaisuuksien ja teknologioiden laajaa valikoimaa.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Tutustu hienoimpiin yksityiskohtiin. Lue lisää moottorin suorituskyvystä, mitoista ja polttoaineenkulutuksesta.
GALLERIA

GALLERIA

Ajoneuvomme ovat aina puhutelleet kuljettajia, joilla on silmää yksityiskohdille. Range Rover Evoque on saavuttanut tavoitteensa tässäkin asiassa.

1Valinnainen liukuva panoraamakatto vähentää etu- ja takamatkustajan pääntilaa.
2Saatavana vain Bronze-kokoelman varustuksella.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla ja täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia ja siihen liittyvää tietoliikennesopimusta, jotka edellyttävät uutta sopimusta jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmien tai visuaalisten muutoksien valituista ominaisuuksista. Amazon, Alexa ja niihin liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Tietyt Alexan toiminnot riippuvat älykodin tekniikasta. Amazon Alexan käyttö edellyttää Amazon-tiliä.