LADATTAVAT NELIVETO HYBRIDIT

LADATTAVAT NELIVETO HYBRIDIT

Sähköllä jopa 55 km, alkaen 60 814 €.

MITÄ LADATTAVA HYBRIDI TARKOITTAA?

Ladattavia hybridejä kutsutaan myös hybrideiksi, plug-in hybrideiksi tai käytetään lyhennettä PHEV. Tutustu alla Land Roverin ladattavien hybridien P300e ja P400e -teknologioihin.

YHDISTETTYÄ VOIMAA

YHDISTETTYÄ VOIMAA

Yhdistämällä polttomoottorin ja sähkömoottorin, ladattava hybridi käyttää parhaimmat puolet molemmista teknologioista saumattomasti.
HIENOSTUNEISUUTTA

HIENOSTUNEISUUTTA

Ladattava hybridi liikkuu käytännössä äänettömästi ajettaessa sähkötilassa (EV) ja sähkömoottorin täysi voima on käytettävissä kaikissa ajotilanteissa.
SINUN VALINTASI

SINUN VALINTASI

Voit valita ajotilojen välillä joko itse tai automaattisesti. Valittavana on hybrid ajotila, sähkötila ja polttomoottoritila.
EI KOMPROMISSEJA

EI KOMPROMISSEJA

Ladattavat hybridit eivät tingi Land Roverin kyvykkyydestä ja käytännöllisyydestä. Esimerkiksi kahluusyvyys ja sisätilat ovat vastaavat kuin perinteisissä polttomoottoriversioissa.

P300E -LADATTAVA NELIVETOINEN HYBRIDI

P300E -TEKNOLOGIA

Uusi 200 hevosvoimainen Ingenium-bensiinimoottori ja tasaisesti vaihtava uusi 8-nopeuksinen automaattivaihteisto yhdistettynä 109 hv:n sähkömoottoriin taka-akselilla tuottavat alhaisen polttoaineenkulutuksen, erinomaisen suorituskyvyn ja Land Roverille ominaisen nelivedon.

Bensiinimoottorin yhteyteen integroitu 11kW käynnistinmoottorilaturi tuottaa nopeasti sähkötehoa vaikka ajoakku olisi tyhjänä.
P300E -TEKNOLOGIA
SÄHKÖLLÄ JOPA 55KM
SÄHKÖINEN VOIMALINJA
AJOTILA TARPEEN MUKAAN

P400E -LADATTAVA NELIVETOINEN HYBRIDI

P400e -teknologia

300 hevosvoimainen Ingenium-bensiinimoottori ja 8-nopeuksiseen automaattivaihteistoon integroitu 143hv:n sähkömoottori tuottavat alhaisen polttoaineenkulutuksen, erinomaisen suorituskyvyn ja Land Roverille ominaisen nelivedon.

Bensiinimoottorin yhteyteen integroitu käynnistinmoottorilaturi tuottaa nopeasti sähkötehoa vaikka ajoakku olisi tyhjänä.
P400e -teknologia
VETOKYKY JOPA 2500kg
SÄHKÖINEN VOIMALINJA
AJOTILA TARPEEN MUKAAN

KUINKA LADATA HYBRIDIÄ

Olitpa reissussa tai kotona, hybridin lataaminen on nopeaa ja vaivatonta.

KOTILATAUS

KOTILATAUS

Mode 2-kotilatauskaapelilla lataat yön aikana auton ajoakuston täyteen vaivattomasti. Voit verkkovirralla myös esilämmittää tai -viilentää akuston ja matkustamon ennen matkan aloittamista. Kun auto on kytketty pistorasiaan käytetään lämmitykseen verkkovirtaa, sen sijaan että energiaa otetaan akusta. Tällöin toimintamatka sähköllä maksimoidaan ja matkustajien mukavuus paranee.
<h2><b>KOTILATAUSASEMALLA LATAAT NOPEASTI JA TURVALLISESTI

KOTILATAUSASEMALLA LATAAT NOPEASTI JA TURVALLISESTI

Kotilatausasema on nopea ja turvallinen valinta kotona tapahtuvaan lataukseen. Lisätietoja Land Roverin hyväksymistä kotilatausasemista saatte valtuutetuilta Land Rover jälleenmyyjiltä.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ

Lue Lisää

MITÄ LADATTAVA HYBRIDI TARKOITTAA?

MITÄ LADATTAVA HYBRIDI TARKOITTAA?

Ladattavia hybridejä kutsutaan myös hybrideiksi, plug-in hybrideiksi tai käytetään lyhennettä PHEV. Tutustu Land Roverin ladattavien hybridien P300e ja P400e -teknologioihin.
TUTUSTU TARKEMMIN
DIESEL-, BENSIINI- VAI LADATTAVA HYBRIDI?

DIESEL-, BENSIINI- VAI LADATTAVA HYBRIDI?

Nykyiset bensiini- ja uudet dieselkäyttöiset moottorimme ovat kaikkien aikojen puhtaimpia ja tehokkaimpia valmistamiamme moottoreita. Uusi sähköinen voimansiirto edustaa tulevaisuuden ajamista. Mikä sopii sinulle parhaiten?
TUTUSTU TARKEMMIN