Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

Täysin uudella ulkoasulla ja matkustamon muotoilulla sekä viimeisimmillä kuljettajan avustinjärjestelmillä ja liitettävyysominaisuuksilla varustettu seuraavan sukupolven Defender on vallankumouksellinen Land Rover.

TÄYSIN UUSI TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ

Älypuhelimesi innoittama. Uusi tietoviihdejärjestelmä Pivi Pro tarjoaa täyden liitettävyyden ja tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä.

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ

Defenderin Connected Navigation Pro -järjestelmä oppii suosikkireittisi ja ehdottaa nopeampia vaihtoehtoja, jos reitillä on ruuhkaa.

PARANNETTU NÄKYVYYS

Näe enemmän maailmastasi. Parannettuun 3D Surround Camera -järjestelmään kuuluva ClearSight -tekniikka parantaa näkyvyyttä huomattavasti.

TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ

NÄKYVYYS

MUKAVUUS

TIETOLIIKENNEVALMIUDET

ONLINE-PAKETTI

Paremmin verkossa koko matkan ajan. Tuo kaiken tarvittavan käden ulottuville, verkkomediat, säätilan päivitykset, kalenterin tiedot ja kiinnostavat kohteet mukaan lukien. Tarjoaa rajattoman tiedonsiirron* integroidun SIM-kortin välityksellä.

*Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi kalenterikuukauden loppuun saakka.

ETÄSOVELLUS

Voit lämmittää tai jäähdyttää matkustamon, lukita tai avata lukituksen tai paikallistaa ajoneuvon ja seurata matkaasi älypuhelimesi tai älykellosi välityksellä. Yhteensopiva useimpien älypuhelimien ja -kellojen kanssa.

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Defender pysyy ajan tasalla ohjelmistopäivityksien avulla. Ajoneuvon tietoviihdejärjestelmä, telematiikka ja erilaiset ohjausmoduulit voidaan päivittää etäkäyttöisesti ihanteellisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

*Kun yhdistettynä Wi-Fi- tai matkapuhelinverkkoon.

WI-FI KÄYTÖSSÄ

Pidä perheesi yhteydet kunnossa ja viihdytettynä.* 4G-WiFi-verkko tarjoaa pääsyn soveltuviin matkapuhelinverkkoihin auton laitteistoa käyttäen. Se tarjoaa myös yhteyden enintään kahdeksalle laitteelle.

*Kun yhdistettynä Wi-Fi- tai matkapuhelinverkkoon.

VIIHTYISYYS

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Valinnainen 700 watin Meridian Sound System -äänentoistojärjestelmä sisältää 14 kaiutinta ja kaksikanavaisen subwoofer-bassoelementin, ja se tuottaa kristallinkirkkaan ylärekisterin ja täyteläisen syvän basson koko matkustamoon. Voit kuulla musiikkisi sellaisena kuin haluat.

MATKUSTAMON ILMASTOINTI

Ulkona vallitsevista olosuhteista riippumatta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia ihanteellisesta lämpötilasta ajoneuvon sisällä kaksi- ja kolmevyöhykkeisen ilmastointijärjestelmän ansiosta. Lisäksi matkustamon sisäilman ionisointi poistaa allergeeneja, ilmassa välittyviä bakteereja ja niihin liittyviä tuoksuja.

LÄMMITETTÄVÄT JA JÄÄHDYTETTÄVÄT ISTUIMET

Lämmitettävät ja jäähdytettävät istuimet lisäävät kyvykkään ajoneuvon mukavuutta ja varmistavat ympäristösi ihanteelliset olosuhteet kaikilla matkoilla.

SISÄTILOJEN PREMIUM-VALAISTUS

Sisätilojen premium-valaistus tarjoaa 10 säädettävissä olevaa vaihtoehtoa, joten voit sovittaa ympäristösi tunnelmasi, persoonasi ja ajotyylisi mukaan.

AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

Defender on varustettu kuljettajan avustinjärjestelmän toiminnoilla, joiden avulla ajat vielä mukavammin ja turvallisemmin. Toiminnot sisältyvät Katvealueen valvontapakettiin, Kuljettajan avustinjärjestelmäpakettiin ja 3D Surround Camera -pakettiin.

 

KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI

KATVEALUEEN VALVONTA

Jos Defender havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, varoitusvalo syttyy kyseisessä sivupeilissä ja ohjaustehostimen vääntö kehottaa ohjaamaan ajoneuvon poispäin mahdollisesta törmäyksestä.

AUTOSTA POISTUMISEN VALVONTA

Auttaa matkustajia nousemaan turvallisesti ulos Defenderistä varoittamalla lähestyvistä vaaratekijöistä, kuten ohittavista ajoneuvoista ja pyöräilijöistä.

TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA

Varoittaa kummaltakin puolelta lähestyvistä ajoneuvoista, jalankulkijoista ja muista vaaratekijöistä. Erityisen hyödyllinen toiminto peruuttaessasi ulos pysäköintipaikasta.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄPAKETTI

KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI

Sisältää katvealueen valvontapaketin ominaisuudet: katvealueen valvonta, takaristeysnäkymän valvonta ja autosta poistumisen valvonta.

MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Mukautuva vakionopeudensäädin pitää turvallisen etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon sen hidastaessa tai pysähtyessä hitaasti kulkevassa liikenteessä ajettaessa. Se pysäyttää auton pehmeästi edellä kulkevan ajoneuvon pysähtyessä.

TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA

Jos takaa lähestyvä ajoneuvo ei hidasta nopeuttaan, Defender yrittää varoittaa sen kuljettajaa vilkuttamalla hätävilkkuja.

3D SURROUND -KAMERA

3D SURROUND -KAMERA

Sisältää nyt 360° pysäköintiavustimen toimintoja. Näyttää neljältä huomaamattomasti eri puolille ajoneuvoa asennetulta kameralta yhteen liitettyä 3D-perspektiivikuvaa kosketusnäytöllä. Ilman älykästä järjestelmää näkymä olisi mahdoton saavuttaa ajoneuvosta nousematta. Parannettu näkyvyys tekee useiden ajoalustojen havaitsemisesta ja ajoneuvon ohjaamisesta helpompaa kuin koskaan ennen.

Apple® on Apple Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi