Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

Defender on suunniteltu suurempia unelmia varten. Kovemmin. Kauemmas ja pidemmälle.

SUORITUSKYKYINEN KAIKISSA MAASTOISSA

Valloita uusia alueita. Voita äärimmäisiä olosuhteita. Defenderin poikkeukselliset maasto-ominaisuudet ja jatkuva neliveto tekevät siitä pysäyttämättömän. Sekä tiellä että maastossa.

CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE

Lähde löytöretkelle. Omalle tiellesi. Personoi maastoajojärjestelmän asetukset Configurable Terrain Response -järjestelmän avulla.

OFF-ROAD GEOMETRIA

Poikkeukselliset ylitys-, jättö- ja ramppikulmat. Lyhennetyt korin ylitykset edessä ja takana. Defenderin off-road geometria tekee siitä ylivertaisen suorituskykyisen.

LYÖMÄTÖN KAIKISSA OLOSUHTEISSA

MENE MINNE HALUAT

KAIKISSA MAASTOISSA

JATKUVA NELIVETO

Vähäkitkaisilla alustoilla, kuten jäällä tai lumessa ajettaessa vääntöä voidaan tasapainottaa etu- ja takarenkaiden välillä, mikä tarjoaa enemmän vakautta ja paremman ajoneuvon hallinnan.

AUTOMAATTIVAIHTEISTO SÄHKÖISESTI KYTKETTÄVÄLLÄ ALENNUSVAIHTEISTOLLA

Alennusvaihteisto voi osoittautua kallisarvoiseksi haastavissa olosuhteissa, kuten jyrkissä nousuissa ja laskuissa, maastoajossa sekä suuria kuormia vedettäessä.

SÄHKÖISESTI OHJATTU ILMAJOUSITUS

Ajoneuvon korkeus on säädettävissä 50 mm normaalin ajokorkeuden alapuolelle ajoneuvoon nousemista varten, 75 mm ajokorkeuden yläpuolelle, tai voit lisätä korkeutta vielä jopa 70 mm äärimmäisiä maasto-olosuhteita varten.

SÄHKÖISESTI OHJATTU AKTIIVINEN TASAUSPYÖRÄSTÖ

Järjestelmä tarjoaa enemmän pitoa kaarteissa ja paremman pidon maastoajossa. Tämä tapahtuu taka-akselin vasemman ja oikean renkaan luistamista ohjaamalla.

CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE

Edelläkävijä ajoalustaan reagoivissa avustinjärjestelmissä: Terrain Responsen avulla voit säätää voimansiirron, ohjauksen, tasauspyörästöjen ja luistonestojärjestelmän asetuksia maastoajotarpeidesi mukaisesti.

MAASTOAJOTEKNIIKAT

Ajoitpa missä ympäristössä tahansa, varmuus ja hallinta kuuluvat asiaan. Ominaisuuksiin kuuluvat Low Traction Launch -luistonestojärjestelmä, progressiivinen jarrujen vapautin (Gradient Release Control) ja Hill Descent Control -alamäkihidastin.

ADAPTIVE DYNAMICS

Tarjoaa vakaan ajon ja ihanteellisen ohjattavuuden valvomalla korin ja ohjauksen liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa. Järjestelmä reagoi kuljettajan ja maaston antamiin syötteisiin ja säätää iskunvaimennuksen asetuksia pehmeän ja jäykän ääripään välillä.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Voit asettaa tasaisen nopeuden ja pitää sitä yllä haastavassa maastossa ajettaessa. All Terrain Progress Control toimii kuin alhaisen nopeuden vakionopeussäädin. Se toimii 1,8–30 km/h:n nopeuksilla.

VOIMANSIIRROT

BENSIINI JA DIESEL

Defender on saatavana valikoimalla hienostuneita ja polttoainetaloudellisia Ingenium-moottoreita. Voit valita kehittyneiden bensiini- ja dieselmoottorien väliltä.

BENSIINI-KEVYTHYBRIDI

P400-moottori auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä keräämällä ja varastoimalla jarrutuksissa normaalisti menetetyn energian uudelleen käytettäväksi.

RENKAAT

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi