Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

Vankka, kestävä ja erittäin toiminnallinen Land Rover Defender on mukaansatempaava tarina, jonka pääosissa ovat viehättävä muotoilu ja suunnittelun tinkimättömyys.

Gerry McGovern Suunnittelujohtaja, Land Rover

MUOTOILUN LINJAT

Vain yksi silmäys auton tunnistettavaan siluettiin, ja tiedät, että kyse ei ole tavanomaisesta ajoneuvosta. Lyhyet korin etu- ja takaylitykset parantavat sen off-road geometriaa ja suorituskykyä.

AJOVALOT

Tunnistat Defenderin välittömästi sen luonteikkaista ja pyöreistä ajovaloista.

ALPINE-VALOT

Menneistä ajoista muistuttavat ”alpine”-kattovalot saavat matkustamon kylpemään valossa ja korostavat ajoneuvon yksilöllisyyttä.

ULKONÄKÖ

SISÄTILAT

MUOKATTAVUUS

LÄPIKULJETTAVA MATKUSTAMO

Defenderin matkustamon käyttö on täydellisen joustavaa sen läpikuljettavan suunnittelun ansiosta. Matkustajat voivat siirtyä ensimmäisen ja toisen penkkirivin välillä, ja lisätilaa voi käyttää myös matkatavaroiden kuljettamiseen.

OHJAAMON KÄÄNTÖISTUIN

Lisätty kääntöistuin tarkoittaa sitä, että voit lisätä ylimääräisen matkustajapaikan etummaiseen istuinriviin. Kun se ei ole käytössä, istuimen voi taittaa alas, jolloin se toimii käsinojana, jossa on kaksi mukitelinettä.

JÄÄKAAPILLA VARUSTETTU KESKIKONSOLI

Defenderin istuinkokoonpanojen vaihtoehtoihin sisältyy keskikonsoli, jossa on sisäänrakennettu kylmäosasto juomien jäähdyttämistä varten. Kuinka virkistävää.

ISTUIMET

Defenderin istuinkokoonpanot varmistavat, että myös ystävät ja perheenjäsenet pääsevät mukaan. Valittavana on viiden, kuuden tai 5 + 2 istuimen kokoonpanoja.

LISÄVARUSTEPAKETIT

Kukin lisävarustepaketti on suunniteltu siten, että saat enemmän irti omasta elämäntavastasi. Saatavana on paketti kaikkiin tarpeisiisi. Katso vaihtoehdot alla.

 

EXPLORER-PAKETTI

Viitoita oma tiesi maastossa kuin maastossa. Explorer-paketin avulla Defenderisi uhmaa tavanomaisuutta ja valloittaa kartoittamattomatkin erämaat.

ADVENTURE-PAKETTI

Vie intohimosi uusille reviireille. Adventure-paketin avulla Defenderisi vie sinut luonnon seikkailuradoille ja tallattujen reittien tuolle puolen.

COUNTRY-PAKETIT

Maastokengille, jotka eivät kavahda mutaa. Country-paketti varustaa Defenderin luonnonvoimien varalta ja tekee jokaisesta matkasta elämyksen.

URBAN-PAKETIT

Valloita betoniviidakko. Urban-paketilla Defender erottuu joukosta kaupunkiympäristössä: huomiota herättävää tyyliä, vakautta ja varmuutta.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi