Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

ULKOASU

EXPEDITION-KATTOTELINE

Äärimmäisillä taipaleilla on tärkeää, että mitään ei jää matkan varrelle. Jopa 142 kg:n2 kantokyvyllä varustettu Expedition*-kattoteline tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi tilaa.

AVATTAVAT KATTOTIKKAAT

Avattavat kattotikkaat* parantavat pääsyä katolle ja helpottavat tavaroiden lastaamista. Tikkaat voidaan lukita säilytysasentoon parannetun turvallisuuden vuoksi.

* Saatavana vuoden 2020 puolivälissä.

ILMATÄYTTEINEN VESITIIVIS MARKIISI

Nauti maisemista ilman huolia sään muuttumisesta. Ilmatäytteinen vesitiivis markiisi3 voidaan ottaa käyttöön nopeasti, ja monikäyttöisyytensä ansiosta se voidaan asettaa joko ajoneuvon sivulle tai sen taakse.

* Saatavana vuoden 2020 puolivälissä.

KANNETTAVA HUUHTELUJÄRJESTELMÄ

Puhdista tavarasi helposti 6,5 litran kannettavalla huuhtelujärjestelmällä. Letkulla ja suihkuliittimellä varustettua laitetta voi käyttää maastokenkien ja -pyörien sekä märkäpukujen huuhtelemiseen.

POLKUPYÖRÄTELINE

Kuljeta kaksi polkupyörää mukaan seikkailuihisi jommallakummalla kahdesta kattokiinnitteisestä polkupyörätelineestä3.

MATKUSTAMO

ISTUINREPPU

Takaistuimeen kiinnitettävä istuinreppu pitää tärkeät tavarat käden ulottuvilla, mutta silti siististi poissa näkyvistä. 20-litrainen, monikäyttöinen istuinreppu on helppo irrottaa ja ottaa mukaan poistuessasi ajoneuvosta.

SISÄÄNRAKENNETTU PAINEILMAKOMPRESSORI

Täytä ajoneuvon renkaat, polkupyörän renkaat, ilmapatjat ja muut täytettävät välineet milloin tahansa sisäänrakennetulla paineilmakompressorilla.

CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ

Joustava ja monikäyttöinen järjestelmä toisen istuinrivin matkustajille. Se kiinnitetään pääntuen kiinnikkeisiin, ja siihen voidaan lisätä valikoima erilaisia kiinnittimiä tabletteja, kasseja, kannettavia tietokoneita ja takkeja varten.

LEMMIKKIPAKETIT

Valitse sopiva paketti ja varmista, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti jokaisella matkalla samalla, kun autosi sisätilat pysyvät suojattuina.

LISÄVARUSTEPAKETIT

EXPLORER-PAKETTI

Viitoita oma tiesi maastossa kuin maastossa. Explorer-paketin avulla Defenderisi uhmaa tavanomaisuutta ja valloittaa kartoittamattomatkin erämaat.

ADVENTURE-PAKETTI

Vie intohimosi uusille reviireille. Adventure-paketin avulla Defenderisi vie sinut luonnon seikkailuradoille ja tallattujen reittien tuolle puolen.

COUNTRY-PAKETTI

Maastokengille, jotka eivät kavahda mutaa. Country-paketti varustaa Defenderin luonnonvoimien varalta ja tekee jokaisesta matkasta elämyksen.

URBAN-PAKETIT

Valloita betoniviidakko. Urban-paketilla Defender erottuu joukosta kaupunkiympäristössä: huomiota herättävää tyyliä, vakautta ja varmuutta.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi