Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

Uusi malli kantaa mukanaan 70 vuoden innovaation ja kehityksen perinnettä, kunnioittaa ajoneuvon vankan luotettavuuden historiaa ja on samalla ensisijaisesti 21. vuosisadan Defender.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

KESTÄVYYS

Valmistettu vahvimmista materiaaleista koskaan ja testattu äärirajoilla. Defender on suunniteltu äärimmäiseen kestävyyteen.

KYVYKKYYS

Luonnostaan suorituskykyinen. Defender kykenee kulkemaan äärimmäisissä maastoissa. Se kuljettaa sinut urbaanista viidakosta upottaville hiekoille ja arktisiin olosuhteisiin.

SUUNNITTELU

Suunnittelua leimaa itsevarma tinkimättömyys ja ainutlaatuinen määrätietoisuus.

MULTIMEDIA

Varusteltu vastaamaan 21. vuosisadan vaatimuksia kaikkien aikojen innovatiivisimmalla tekniikalla, liitettävyydellä ja näkyvyydellä.

KESTÄVYYS

KYVYKKYYS

SUUNNITTELU

MULTIMEDIALISÄVARUSTEPAKETIT

Rajattomat mahdollisuudet. Ota enemmän irti maailmastasi valitsemalla alla olevasta neljästä pakettivaihtoehdosta.

 

EXPLORER-PAKETTI

Viitoita oma tiesi maastossa kuin maastossa. Explorer-paketin avulla Defenderisi uhmaa tavanomaisuutta ja valloittaa kartoittamattomatkin erämaat. 

ADVENTURE-PAKETTI

Vie intohimosi uusille reviireille. Adventure-paketin avulla Defenderisi vie sinut luonnon seikkailuradoille ja tallattujen reittien tuolle puolen.

COUNTRY-PAKETTI

Maastokengille, jotka eivät kavahda mutaa. Country-paketti varustaa Defenderin luonnonvoimien varalta ja tekee jokaisesta matkasta elämyksen.

URBAN-PAKETIT

Valloita betoniviidakko. Urban-paketilla Defender erottuu joukosta kaupunkiympäristössä: huomiota herättävää tyyliä, vakautta ja varmuutta.


Lisävarustevaihtoehdot ja niiden saatavuus voi vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.
Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia verkkoyhteydellä.

 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi