Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

TEKNOLOGIAT

KATSO VIDEO

INFOTAINMENT

INCONTROL TOUCH

S ja SE malleissa vakiovarusteinen InControl Touch on intuitiivinen kosketusnäytöltä hallittava multimediajärjestelmä

INCONTROL TOUCH PRO

HSE ja HSE Luxury -malleissa vakiovarusteinen InControl Touch Pro -järjestelmä tarjoaa erinomaisia yhteystoimintoja ja sovelluksia uusitun 10" HD kosketusnäytön välityksellä. Intuitiivinen tieto- ja viihdejärjestelmä on helppokäyttöinen sekä sisältää kaksoisnäyttötekniikan ja digitelevisiomahdollisuuden muiden viihdetoimintojen ohella.

AUDIOJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on neljä audiojärjestelmää. Land Rover Audio -järjestelmä on saatavilla joko 6 tai 10 kaiuttimella. Meridianin kanssa yhteistyössä kehitetyissä versioissa on joko 10 kaiutinta (380W) tai Digital Surround järjestelmän omaavassa 16 kaiutinta sekä subwoofer (825W).

INNOVAATIOT

INGENIUM MOOTTORIT

Land Roverin palkitut Ingenium-dieselmoottorit varmistavat, että uusi Discovery tarjoaa erittäin kilpailukykyistä taloudellisuutta. 180 hevosvoiman 2,0-litrainen Ingenium Td4 -dieselmoottori on taloudellisin Discovery-malli. Sen CO2-päästötaso on 159 g/km ja polttoaineen kulutus 6,0 l/100 km. Ingenium-moottorivalikoimaan kuuluu myös tehokas 240 hevosvoiman 2,0-litrainen dieselmoottori vahvempaan suorituskykyyn.

8-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Kaikkien moottorin parina toimii sulava 8-vaihteinen ZF-automaattivaihteisto, jota voi käyttää myös manuaalisesti ohjauspyörään asennettujen vaihdevipujen avulla. Auton hienostunut luonne korostuu myös huomaamattomissa vaihteenvaihdoissa, jotka tapahtuvat 200 millisekunnissa.

LAND ROVER IGUIDE

Land Rover iGuide sovellus käyttää viimeisimpiä teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet toimien myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona.

SUORITUSKYKY

VAKUUTTAVA MAANTIELLÄ

Discovery on suunniteltu antamaan itsevarma, mukava ja innostava ajokokemus. Hienostunutta ajokokemusta täydentävät muunmuassa sähköinen ohjaustehostin ja kesken kaarteen tapahtuvan jarrutuksen ohjausjärjestelmä.

KEVYT JOUSITUSRAKENNE

Pääosin kevyistä alumiinikomponenteista muodostuva jousitusrakenne luo optimaalisen ajettavuuden. Erillisjousitus koostuu kaksoiskolmiotuista edessä ja Integral Link -ratkaisusta takana.

TEHOKKAAT TEKNOLOGIAT

Joukko kehittyneitä tekniikoita parantaa Discoveryn polttoainetaloudellisuutta, kuten stop/start- ja jarrutusenergian talteenottojärjestelmä. Näitä ominaisuuksia tukee ECO Data -järjestelmä, joka näyttää kuljettajalle reaaliaikaisia taloudellisuustietoja kosketusnäytössä. Älykäs järjestelmä voi myös antaa ajovinkkejä taloudellisuuden parantamiseksi.

AJONVAKAUTUSJÄRJESTELMÄ

Uudelleen kehitetty ajonvakautusjärjestelmä varmistaa itsevarman ja turvallisen etenemisen. Älykäs järjestelmä tarkkailee jokaista neljää pyörää ja tunnistaa ali- ja yliohjautuvuuden. Tilanteen vaatiessa tekniikka jarruttaa sisempiä pyöriä, kiristää auton ajolinjaa kaarteessa ja vähentää moottorin vääntöä auttaakseen kuljettajaa säilyttämään halutun ajolinjan. Uuden sukupolven järjestelmässä on uudistettu aliohjautuvuuden hallintatoiminto, joka jarruttaa jokaista neljää pyörää ja vähentää nopeutta ja säilyttää hallinnan tehokkaammin.

KYVYKKYYS

HAASTAVIEN OLOSUHTEIDEN PIDONHALLINTA

Ainutlaatuinen järjestelmä antaa kuljettajan keskittyä auton ohjaamiseen ja antaa tekniikan hallita moottorin ja jarrujen toimintaa haastavissa olosuhteissa. Järjestelmä toimii nopeuksissa 2 - 30 km/h.

KAHLUUSYVYYDEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Luokkansa johtavan kahluusyvyyden (900mm) tueksi on kehitetty kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmä. Järjestelmä helpottaa kuljettajaa ajettaessa syvässä vedessä. Oviin sijoitettujen taustapeilien anturit tuottavat reaaliaikaista tietoa veden syvyydestä ja informoivat käytettävissä olevasta kahluusyvyydestä.

TERRAIN RESPONSE 2

Land Roverin uuden sukupolven Terrain Response 2 -tekniikka valvoo automaattisesti ajo-olosuhteita ja varmistaa, että auto pystyy selviytymään eri ajopinnoista (yleinen ajo, ruoho, sora ja lumi, muta, hiekka ja kivi). Intuitiivinen järjestelmä optimoi auton asetuksia olosuhteiden mukaan kaasun käytöstä ja ohjauksesta jousitukseen ja luistonestoon. Kuljettaja voi valita sopivan asetuksen myös manuaalisesti keskikonsoliin asennetusta säätimestä.

KAKSINOPEUKSINEN JAKOVAIHTEISTO

Äärimmäisen maastoajettavuuden varmistamiseksi on saatavilla kaksinopeuksinen jakovaihteisto. Älykäs järjestelmä jakaa tavallisesti tehoa 50/50-suhteessa etu- ja takapyörien välillä, mutta se voi vaihdella jakosuhdetta olosuhteiden mukaan. Kaksinopeuksinen täysin synkronoitu järjestelmä antaa kuljettajan vaihtaa nopeiden ja hitaiden välityssuhteiden välillä ilman, että hänen täytyy pysäyttää autoa (enintään 60 km/h nopeudessa).

ELEKTRONINEN ILMAJOUSITUS

Ilmajousitusjärjestelmä parantaa ajomukavuutta maanteillä ja lisää suorituskykyä maastossa. Kaksivaiheisen maastotilan ansiosta automaattinen järjestelmä voi vaihtaa kahden ajokorkeuden välillä. Lisäksi uusi nopeusalennustoiminto vähentää ilmanvastusta ja parantaa taloudellisuutta laskemalla ajokorkeutta automaattisesti 13 millimetrillä yli 105 km/h nopeudessa.

VAKUUTTAVAA VETOKYKYÄ

Itsevarmuus näkyy myös vetokapasiteetissa, joka on luokkansa johtavat 3 500 kg. Vetotilanteita helpottamaan on saatavilla useita lisävarusteisia järjestelmiä kuten vetoavustin, kiinnitysaputoiminto ja aisapainonmittausjärjestelmä.

KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

KAISTALLA PYSYMISAPU JA KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Kaistalla pysymisapu käyttää hienovaraisesti ohjauspyörää ja pitää auton oikealla kaistalla. Kuljettajan vireystilan valvonta tarkkailee kuljettajan käytöstä ohjauksen, jarrujen ja kaasupolkimen käytön perusteella tunnistaen kuljettajan väsymisen merkkejä sekä ehdottaa taukoa.

MUKAUTUVA VAKIONOPEUSSÄÄDIN

Mukautuva vakionopeussäädin ylläpitää asetettua nopeutta ja säätää sitä automaattisesti säilyttääkseen valitun turvavälin edessä oleviin ajoneuvoihin. Se pystyy myös pysäyttämään auton kokonaan ruuhkassa.

AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Automaattisen hätäjarrutusjärjestelmä (AEB) sisältää myös uuden jalankulkijoiden havaitsemisjärjestelmän. Järjestelmä tunnistaa aikuisen lisäksi myös lapsijalankulkijan ja jarruttaa automaattisesti, jotta auto pysähtyy nopeasti ja turvallisesti.

HUD-TUULILASINÄYTTÖ

Lisävarusteinen HUD-tuulilasinäyttö esittelee tärkeimmät informaatiot (ajonopeus, valittu vaihde ja navigaattorin opastukset) selkeästi kuljettajan näkökentässä tehden ajamisesta miellyttävämpää ja turvallisempaa.

PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Järjestelmän toiminnot auttavat vaivattomaan pysäköintiin. Järjestelmä auttaa poikittais- ja pitkittäispysäköintien lisäksi myös pysäköintiruudusta poistumisessa.

HD SURROUND -KAMERAJÄRJESTELMÄ

Multimedianäytön kautta toimiva kamerajärjestelmä sisältää 360 asteen näkymän ja peruutuskameran lisäksi etu- ja takaristeysnäkymät tehden ajamisesta entistä varmempaa.

MUKAVUUS

ACTIVITY KEY

Activity Keyn avulla avaat ja lukitset autosi turvallisesti ja ilman, että autonavaimet olisi tiellä harrastuksissasi. Vahva vedenkestävä ranneke kestää mukana aktiivisessakin elämänmenossa laskuvarjohypyistä uintiin - ja pitää autonavaimet turvallisesti mukanasi.

ÄLYKKÄÄT ISTUINJÄRJESTELYT

Discoveryn tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.

LÄMMITETTÄVÄT ISTUIMET KAIKILLE MATKUSTAJILLE

Discoveryn kaikille seitsemälle istuinpaikalle on saatavilla istuinlämmitys. Lisäksi istuinten viilennystoiminto on saatavilla etumatkustajien lisäksi myös toisen rivin reunapaikoille.

ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU

Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi