Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

PAKETTIVAIHTOEHDOT

ULKOASUVAIHTOEHDOT

SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT

MONIPUOLISET SISÄTILAT

Discoveryn valinnaiset seitsemän täysikokoista istuinta ovat mukavuuden ja monipuolisuuden ilmentymä. HSE- ja HSE Luxury -malleissa valittavana on myös älykäs istuimen taitto, jonka voi määrittää toimimaan tavaratilan kytkimistä, pääkosketusnäytöltä tai älypuhelimella käytettävällä InControl -etäsovelluksella. Lisäksi voit parantaa sisätilojen tavaratiloja entisestään valikoimalla älykkäitä ratkaisuja.

TILAN UUSI HALTUUNOTTO

Silmää yksityiskohdille. Hienoimmat materiaalit. Voit valita grained-kuvioidut tai Windsor-nahkaiset istuimet ja valikoimasta koristelistoja, kuten Brushed Linear Aluminium tai Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak ja High Gloss Charcoal Oak -puuviilut. Valitsitpa miten tahansa, saat ajoneuvostasi varmasti erottuvamman ja yksilöllisemmän.

ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄ

Discoveryn erittäin tehokas ilmastointijärjestelmä varmistaa sisätilojen täydellisen lämpötilan ulkona vallitsevasta säästä riippumatta. Järjestelmää on saatavana kahden, kolmen tai neljän sektorin asetuksilla. Järjestelmä on uskomattoman ankaran kehitysohjelman tulos: se on testattu todellisissa olosuhteissa ja -40–+50 °C:een lämpötiloissa.

LAND ROVER – LISÄVARUSTEET

AVATTAVAT ASTINLAUDAT

Astinlaudat sijaitsevat siististi sivukynnyksien alla ja tulevat automaattisesti esiin, kun ovi avataan ja siirtyvät suojaan, kun ovi suljetaan. Ne voidaan aktivoida myös avainlähetintä käyttäen. Astinlaudat reagoivat esteisiin, eivätkä ne ole käytössä maastossa ajettaessa.

CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ

Click and Go -järjestelmä on monikäyttöinen auton istuimen selkänojaan kiinnitettävä lisävarustesarja toisen istuinrivin matkustajille. Se kiinnitetään pääntuen kiinnikkeisiin, ja siihen voidaan lisätä kiinnittimiä tabletteja, kasseja, paitoja ja takkeja varten. Järjestelmä on helppo irrottaa, kun sitä ei käytetä.

TAVARANKULJETUSVARUSTEET

Monikäyttöinen taakkateline on kevytrakenteinen ja suunniteltu täysin ajoneuvoon integroitavaksi, mikä parantaa auton ulkoasua ja tarjoaa suuren kantokyvyn. Kiinnitetyn kattotelineen enimmäiskantokyky on 60 kg.

PUHELIMEN LATAUS

iPhonen®7 Connect and Charge -lataustelakka ja mukitelineessä8 sijaitseva langaton latauspiste hyödyntävät keskikonsolin mukitelineen näkyvillä sijaitsevaa paikkaa latauksen aikana. Lataustelakka on yhteensopiva iPhone®7 -mallien kanssa, jotka käyttävät Apple Lightning -latausliitintä.

LATAA DISCOVERY LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET ESITE >

 

Kuvassa näkyvät alumiinivanteet ovat Designer’s choice 22” Satin Dark Grey Diamond Tuned Finish ja ajoneuvo on varustettu valinnaisella kontrastikatolla. 
Kuvassa näkyvät alumiinivanteet ovat valinnaiset Designer’s choice 22” Gloss Black. 
Saatavana vain Sd4 240PS HSE -malleihin. 
Vakiona HSE Luxury -mallissa. 
Vakiona Landmark Edition -malleissa. 
Kytkentämassa riippuu markkina-alueesta. Varmista, että noudatat maassasi voimassa olevia asetuksia. 
iPhone® on Apple Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. 
Telineeseen sopivien mobiililaitteiden leveys on enintään 73 mm.

 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi