DISCOVERY SPORT

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

MONIPUOLISUUTTA

Monipuolinen ja kätevä – Land Rover helpottaa elämää ja tekee siitä nautinnollisempaa.

discovery sport seats

5+2 ISTUINTA

157litraa


Tarpeeksi tilaa sinulle ja kuudelle kaverillesi; tilavuus on 157* litraa alan nestemäisen tilavuuden standardin mukaan mitattuna. Tämä vastaa 115* litraa kuivatilavuutena, joka mitataan kiinteillä mittauskappaleilla.

Katso kaikki tavaratilan vaihtoehdot liukukytkintä siirtämällä.

*Nestemäinen tilavuus tarkoittaa alan standardia, jossa tilavuus mitataan täyttämällä tila nesteellä. Kuivatilavuudella tarkoitetaan käytettävissä olevan säilytystilan mittaamista täyttämällä se kiinteillä mittauskappaleilla (200 x 50 x 100 mm).

rear viev mirror

CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

Takaikkunan peittävä säilytystila on ihanteellinen paikka useille perheen välttämättömille tavaroille. ClearSight-taustapeilillä1 voit nauttia esteettömästä näkymästä takaosassa olevista esteistä riippumatta.
matrix led

MATRIX LED -AJOVALOT

Mukautuvat ajovalot ovat osa Matrix LED -ajovalojen tekniikkaa. Automaattisesti himmenevät ja ohjautuvat valot maksimoivat näkyvyyden vastaantulevaa liikennettä häikäisemättä.
isofix

TURVALLISUUS

Valikoima kuljettajan avustinjärjestelmiä sekä kattava, jopa kahdeksan kuljettajan ja matkustajien turvatyynyä sisältävä järjestelmä huolehtivat perheesi turvallisuudesta.
pivi

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Järjestelmä tarjoaa lukuisia innovatiivisia tekniikoita, jotka parantavat tuntuvasti ajokokemusta ja turvallisuutta.

TEKNOLOGIA

Nopea ja intuitiivinen tekniikka on suunniteltu sinun ajonautintoasi varten.

Pivi Pro2 -järjestelmän vakio-ominaisuuksiin kuuluvat:

- 10 tuuman kosketusnäyttö
- Digitaalinen DAB-radio
- Uusittu käyttöliittymä
- Apple CarPlay®3
- Android AutoTM4
- Remote-etäkäyttö5

Pivi Pro2 -järjestelmällä käytössäsi on uusin tekoälyllä varustettu multimediatekniikka, joka tarjoaa muun muassa oppivan navigaatiojärjestelmän, jonka avulla olet täysin ajan tasalla koko matkan ajan.
SOFTWARE UPDATES

OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Ajoneuvosi pysyy ajan tasalla ohjelmistopäivityksien7 avulla. Ajoneuvon tietoviihdejärjestelmä, telematiikka ja erilaiset ohjausmoduulit voidaan päivittää etäkäyttöisesti ihanteellisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tämä tarkoittaa, että ajoneuvosi paranee jatkuvasti.
ONLINE PACKAGE

ONLINE-PAKETTI

Online-paketti datayhteydellä8 tarjoaa lisää liitettäviä palveluja sisäänrakennetun SIM-kortin välityksellä. Näihin sisältyvät:

- rajaton median suoratoisto8
- sääennusteet.
WIRELESS CHARGING

LANGATON LATAAMINEN

Valinnainen puhelimen signaalinvahvistimella9 varustettu langaton laturi lataa yhteensopivat älypuhelimet ilman johtoja ja latausasemia. Autossa ollessa puhelimesi käyttää auton antennia, mikä parantaa signaalia ja puhelujen laatua.
CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM WITH PM2,5 FILTER

OHJAAMON SISÄILMAN PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ PM2,5-SUODATTIMELLA

Valinnainen NanoeTM-ionisointi parantaa kuljettajan ja matkustajien hyvinvointia. PURIFY-painikkeen painaminen aktivoi erikoisvalmisteisen suodattimen, joka vangitsee tuloilmasta PM2,5-kokoiset hiukkaset ja allergeenit, kuten hienon pölyn ja siitepölyhiukkaset.

KYVYKKYYS

Pienikokoinen SUV, joka tarjoaa kaiken suorituskyvyn, mitä voit odottaa Land Roverilta.

ALL WHEEL DRIVE

ALL WHEEL DRIVE

Takaa varman ajon niin tiellä kuin maastossakin. Liukkailla alustoilla, kuten ruoholla tai lumessa ajettaessa, vääntöä voidaan tasapainottaa etu- ja takarenkaiden välillä maksimaalisen pidon saavuttamiseksi.
discovery sport

ALAMÄKIHIDASTIN

Alamäkihidastin helpottaa ajoa hankalissa rinteissä pitämällä yllä tasaista nopeutta ja jarruttamalla itsenäisesti kullakin renkaalla.
discovery sport

PIDONHALLINTAJÄRJESTELMÄ

Pidonhallintajärjestelmällä (ATPC) voit asettaa tasaisen nopeuden ja pitää sitä yllä haastavassa maastossa ajettaessa.
discovery sport

KUORMIEN VETÄMINEN JA KEHITTYNYT VETOAVUSTIN

Jopa 2 500 kg:n vetokyky ja kehittynyt vetoavustin helpottavat perävaunujen, hevoskuljetusvaunujen ja muiden painavien kuormien kuljettamista. Voit valita ajoneuvoosi irrotettavan vetokoukun tai sähköisesti käyttöön otettavan vetokoukun.
discovery sport

CLEARSIGHT-MAANÄKYMÄ

Ihanteellinen maastossa ja epätasaisilla ajoalustoilla. 3D Surround -kameran kanssa toimivan ClearSight Ground View 11 -näkymän avulla voit ”nähdä läpi” Discovery Sportin konepellistä ja seurata ajaessasi useita ulkonäkymiä, kuten näkymiä ajoneuvon alle ja renkaisiin.

SUORITUSKYKY

Nauti kehittyneen ajodynamiikan ja tehokkaiden moottorien sulavasta suorituskyvystä, joka vastaa kaikkiin tarpeisiisi.

discovery sport hybrid

LATAUSHYBRIDI

Täydellinen niin kaupunkien työmatka-ajoon kuin koko perheen seikkailuihin; Discovery Sport -lataushybridi tarjoaa täysin sähköisen, päästöttömän ajon, ja se voidaan ladata DC-pikalaturilla.
TUTUSTU TARKEMMIN

LATAUSHYBRIDIN TEKNISET TIEDOT

SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA (ENINTÄÄN)

60 KM
††

Näytetään WLTP TEL -toimintamatka.

CO2-PÄÄSTÖT (ALKAEN)​

34 G/KM††

Nauti ajosta täysin ilman pakokaasupäästöjä EV-tilassa.

LATAUSAIKA KOTONA (ALKAEN)

132 MINUUTTIA*

100 prosenttiin asti 7 kW:n AC-kotilatausasemaa käyttäen.

LATAUSAIKA JULKISESSA LATAUSPISTEESSÄ (ALKAEN)

30 MINUUTTIA*
Lataus 80 prosentin varaustilaan asti < 30 minuutissa 32 kW:n DC-pikalaturia käyttäen.
discovery sport

VOIMALAITTEET

Tehoa ja ajamisen nautintoa tai hienostunutta polttoainetaloudellisuutta – Discovery Sportin moottorivalikoimassa on valinnanvaraa, mukaan lukien lataushybridivaihtoehto.
discovery sport

CONFIGURABLE DYNAMICS

Tietyt ominaisuudet, kuten jousitus ja ohjaus, voidaan konfiguroida yksilöllisesti omiin tarpeisiisi Discovery Sportin kosketusnäytöllä.
discovery sport

ADAPTIVE DYNAMICS

Kun Adaptive Dynamics -järjestelmä on asennettuna, voit valita Dynamic Mode -ajotilan, joka tarjoaa vielä tiukemman korin hallinnan, vakaamman ajotuntuman ja terävämmät ajovasteet.
discovery sport

VAIHTEISTO

Sekä 6-portainen manuaalivaihteisto että 9-portainen automaattilaatikko vaihtavat sulavasti ja parantavat ajonautintoasi.

RAKENNA OMASI

Land Roverin monikäyttöinen ja kompakti SUV, sinun tyylilläsi.

PERSONOI OMA DISCOVERY SPORT

Täydellisen Land Rover Discovery Sportin luominen on helppoa laajan väri-, vanne- ja lisävarustepakettivalikoiman ansiosta.

LÖYTÖRETKI JATKUU

discovery sport

DISCOVERY SPORT -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
discovery sport

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
discovery sport

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Personoi oma Discovery Sport.
discovery sport

GALLERIA

Esittelyssä Discovery Sportin DNA.

††Näytä WLTP-tiedot.
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2-päästöjen, polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttäen.

*Tilavuus on mitattu istuimet eteen siirrettyinä, ei kokoon taitettuina.

**Latausajat vaihtelevat useista tekijöistä johtuen. Näitä ovat muun muassa akun ikä, kunto, lämpötila, varaustila latauksen alkaessa, käytetty latauslaitteisto ja latauksen kesto.​

1Riippuu paikallisista säädöksistä. Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.
2Connected Navigation edellyttää jatkotilausta Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
3Autosi on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa. Apple CarPlayn tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
4Autosi on yhteensopiva Android Auton kanssa. Android Auton tarjoamat palvelut riippuvat ominaisuuksien saatavuudesta maassasi. Katso lisätietoja osoitteesta https://www.android.com/auto/.
5Etäsovellus sisältää tilauspalveluja, joiden tilausta voidaan jatkaa Land Roverin suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä. Land Rover -etäsovellus on ladattava Apple App Storesta tai Google Play Storesta.
6Edellyttää auringonsuojalasia joillakin markkina-alueilla. Navigoinnin ohjeet näkyvät tuulilasissa vain, jos ajoneuvoon on asennettu Pivi Pro -järjestelmä.
7Päivitykset vaativat tietoyhteyden.
8Voidaan soveltaa kohtuullisen käytön käytäntöä. Sisältää 1-vuotisen tilauksen, jota voidaan jatkaa Land Rover -jälleenmyyjäsi suositteleman ensimmäisen jakson päätyttyä.
9Riippuu markkina-alueesta. Vain yhteensopivat älypuhelimet.
10Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.
11ClearSight-maanäkymän toiminta riippuu 3D Surround Camera -järjestelmästä. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Kysy lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai kokoa ajoneuvosi itse verkossa.

Pivi- ja InControl-ominaisuudet, vaihtoehdot, kolmannen osapuolen palvelut ja niiden saatavuus riippuvat markkina-alueesta – tarkista niiden saatavuus paikallisilla markkinoilla sekä täydet käyttöehdot Land Rover -jälleenmyyjältäsi. Matkapuhelinverkon kuuluvuutta ei voida taata kaikkialla. InControl-tekniikkaan liittyvät tiedot ja esitetyt kuvat, mukaan lukien esitetyt näytöt tai kuvasarjat, riippuvat ohjelmistopäivityksistä, versionhallinnasta ja muiden järjestelmän tai visuaalisten muutosten valituista ominaisuuksista.

Kuljettajan tulee käyttää multimediatekniikkaa ainoastaan silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että hän säilyttää ajoneuvon hallinnan kaikissa tilanteissa.
Apple CarPlay on Apple Inc. -yhtiön tavaramerkki. Siihen voidaan soveltaa Apple Inc. -yhtiön loppukäyttäjän käyttöehtoja.
Android Auto on Google LLC:n tavaramerkki.
Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. Trifield ja ”three fields” -laite ovat Trifield Productions Ltd.:n tavaramerkkejä
Nanoe on Panasonic Corporation yhtiön tavaramerkki.