DISCOVERY SPORT

LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

ULKOASUVAIHTOEHDOT

Valitse väritys, valikoi sopivat vanteet laajasta vannevalikoimasta ja lisää viimeistelyn yksityiskohdat. Luo oma Discovery Sport.

MUSTA ULKOASUPAKETTI

MUSTA ULKOASUPAKETTI

Musta ulkoasupaketti korostaa Discovery Sportin huolellista muotoilua mustilla yksityiskohdilla, kuten konepellin ja takaluukun merkinnöillä, etusäleiköillä ja peilikoteloilla.
rakenna omasi

SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT

Luo täydellinen tila itsellesi ja perheellesi.

VÄRIVALIKOIMAT

Käytettävissäsi on runsas valikoima premium-materiaaleja sisätilojen yksilöllistämiseen. Discovery Sport R-Dynamic voi ylpeillä edustavalla DuoLeather-istuinvalikoimalla ja kontrastisilla tikkauksilla.
VÄRIVALIKOIMAT
SISÄTILOJEN PREMIUM-VALAISTUS
KORISTELISTAT
SISÄTILAPAKETIT

SISÄTILAPAKETIT

Sisätilapaketit helpottavat Discovery Sportin räätälöintiä tarpeidesi mukaisesti. Niihin kuuluvat muiden muassa sisätilojen Premium-päivityspaketti, joka sisältää kirkkaat metallipolkimet ja sisätilojen Premium-valaistuksen.
PANORAAMAKATTO

PANORAAMAKATTO

Valitse panoraamakatto ja anna luonnonvalon täyttää matkustamosi, mikä parantaa niin ajajan kuin matkustajienkin ajokokemusta ja lisää yhteyden tuntua ympäröivään maailmaan.
LÄMMITETTÄVÄT JA JÄÄHDYTETTÄVÄT ISTUIMET

LÄMMITETTÄVÄT JA JÄÄHDYTETTÄVÄT ISTUIMET

Vie mukavuus ja hyvinvointi uudelle tasolle lämmitettävillä ja jäähdytettävillä istuimilla. Varmista, että saavut määränpäähäsi virkeänä ja rentoutuneena.

TURVALLISUUS- JA AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Ajoneuvon ajo- ja pysäköintiavustimien valikoima on suunniteltu varmistamaan, että jokainen matkasi on paitsi nautittava, myös turvallinen.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄT

Valittavanasi on valikoima ajamista ja pysäköintiä helpottavia ja turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Järjestelmä tarjoaa lukuisia innovatiivisia tekniikoita, jotka parantavat tuntuvasti ajokokemustasi ja tarjoavat lisää turvallisuutta.

PERSONOINTI

Ota enemmän irti maailmastasi. Kun valitset Discovery Sportin, voit personoida ajoneuvon täydellisesti elämäntapaasi sopivaksi.

LAND ROVER -LISÄVARUSTEET

LAND ROVER -LISÄVARUSTEET

Tyylikäs, vankka ja käytännöllinen: personoi Discovery Sport -autoasi entisestään sisä- ja ulkovarusteiden valikoiman avulla.
ETSI LISÄVARUSTE

LÖYTÖRETKI JATKUU

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Kyvykkyyden ja joustavuuden painopisteessä.
DISCOVERY SPORT -MALLIT

DISCOVERY SPORT -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

Näytä tiedot ja luvut.
GALLERIA

GALLERIA

Esittelyssä Discovery Sportin DNA.