Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

TEKNOLOGIAT

ONLINE-MEDIA

Kuuntele lempimusiikkiasi, -radiokanavia ja -podcasteja matkan aikana myös ilman älypuhelintasi. Yhdistä Deezer- ja TuneIn-tilisi InControl Portal -järjestelmään ja käytä niitä suoraan ajoneuvon kosketusnäytöltä. Saatavana vain Connected Navigation Pro -navigointijärjestelmän ja Online Pack -tietoliikennepaketin mukana.

CONNECTED NAVIGATION PRO

Connected Navigation Pro- ja Online Pack -tietoliikennepaketit tarjoavat käyttöösi tosiaikaiset liikennepäivitykset ja hakutoiminnot. Tallenna suosikkikohteesi, tutki karttoja monipisteohjausta käyttäen ja pysy ajan tasalla Map Care -palvelun avulla.

SMARTPHONE PACK

Paketin avulla voit ohjata Android™ tai Apple® -puhelimien ajoneuvoon räätälöityjä sovelluksia kosketusnäytön välityksellä.

HUD-TUULILASINÄYTTÖ

Näyttää ajoneuvon tärkeimmät tiedot, kuten nopeuden, valitun vaihteen ja navigointijärjestelmän ohjeet tuulilasiin heijastettuina. Näytön kristallinkirkkaat, täysin väreissä esitetyt teräväpiirtografiikat näyttävät kaikki tiedot selkeästi.

OHJAUSPYÖRÄ

Käytön helpottamiseksi tärkeimmät toiminnot, mukaan lukien median ja puhelimen painikkeet, löytyvät nahkaverhoillusta ohjauspyörästä. Urheilullisen vaikutelman luomiseksi Discovery Sport R-Dynamic -auton ohjauspyörä on koristeltu arvokkailla kromatuilla yksityiskohdilla.

ETÄSOVELLUS

Voit lämmittää tai jäähdyttää matkustamon, lukita tai avata lukituksen tai paikallistaa ajoneuvon ja seurata matkaasi älypuhelimesi tai älykellosi välityksellä. Yhteensopiva useimpien älypuhelimien sekä Android Wear™- ja Apple Watch® -älykellojen kanssa.

INNOVAATIOT

MOOTTORIT

Laajasta moottorivalikoima löydät sopivan vaihtoehdon kattamaan kaikki ajamisen tarpeet aina ajamisen nautinnosta polttoainetaloudellisuuteen ja hienostuneeseen ajokokemukseen.

KEVYTHYBRIDI (MHEV)

Kevythybridi (Mild Hybrid) -järjestelmä kerää ja varastoi jarrutuksissa normaalisti menetetyn energian uudelleen käytettäväksi, mikä osaltaan maksimoi auton energiatehokkuutta.

IGUIDE (TULOSSA PIAN)

Matkapuhelimella käytettävä käyttöopas iGuide varmistaa, että saat aina vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Land Roverin iGuide-sovellus kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Discovery Sport -autosi ominaisuuksista ja ohjaimista.

SUORITUSKYKY

JOUSITUKSEN ARKKITEHTUURI

Maastoajoon suunnitellun ajoneuvon täysin itsenäisen jousitusjärjestelmän takajousituksessa on monivarsituenta.

ADAPTIVE DYNAMICS

Kosketusnäytöstä valittavaa Adaptive Dynamics -järjestelmää käyttäen Discovery Sport tarjoaa vielä tiukemman korin hallinnan, vakaamman ajotuntuman ja terävämmät ajovasteet.

9-PORTAINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Discovery Sportin 9-portaisen automaattivaihteiston lyhyt porrastus varmistaa, että käytössäsi on aina oikea vaihde, mikä maksimoi samalla polttoainetehokkuuden ja kiihtyvyyden. Vaihteelta toiselle siirtyminen tapahtuu liki huomaamattomasti ja vaihtaminen rytmitetään älykkäästi ajotyyliisi sopivaksi.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Dynamic Stability Control (DSC) -vakautusjärjestelmä tarkkailee Discovery Sportin dynaamista ajokäyttäytymistä ja maksimoi ajon vakauden. Se korjaa liikkeen suuntaa reagoimalla ali- tai yliohjautumiseen vähentämällä moottorin vääntöä ja jarruttamalla asianmukaisia pyöriä.

KYVYKKYYS

LUISTONESTOJÄRJESTELMÄ

Tarjoaa ihanteellisen väännön hallinnan liikkeelle lähdettäessä liukkaissa ajo-olosuhteissa.

ALAMÄKIHIDASTIN

Avustaa jyrkkien rinteiden hallituissa laskuissa pitämällä yllä tasaista nopeutta ja käyttämällä jarruja.

PROGRESSIIVINEN JARRUJEN VAPAUTIN

Ehkäisee liian nopeat kiihdytykset jyrkissä nousuissa, kun jarru vapautetaan.

ADVANCED TOW ASSIST

Ohjaa perävaunun suuntaa peruutettaessa. Kosketusnäytöllä ohjattava kehittynyt vetoavustin käyttää kiertosäätimellä Discovery Sportin ohjausta perävaunun halutun liikeradan saavuttamiseksi.

KAHLUUSYVYYDEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ

Stressittömiin vesiesteiden ylityksiin. Kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmä näyttää vedensyvyyden ajoneuvon ympärillä tosiaikaisesti ja varoittaa, kun syvyys lähestyy Discovery Sportin enimmäiskahlaussyvyyttä.

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Järjestelmä toimii kuin maastoajoon tarkoitettu vakionopeussäädin: huipputekninen järjestelmä ylläpitää asetettua nopeutta mutaisissa maasto-olosuhteissa.

VAKIOVARUSTEISET KULJETTAJAN APUTOIMINNOT

HÄTÄJARRUTUS

Jos törmäys on odotettavissa eikä kuljettaja reagoi näkyvään varoitukseen, jarrutus käynnistyy automaattisesti. Toimii ajoneuvojen kanssa 5–80 km/h:n nopeudella ja jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa nopeuden ollessa 5–60 km/h.

KAISTALLAPITOAVUSTIN

Lane Keep Assist -kaistallapitoavustin on ihanteellinen liukkailla keleillä: se havaitsee, jos ajoneuvo ajautuu tahattomasti pois kaistalta ja kehottaa ohjaustehostimen vääntöä lisäämällä ohjaamaan ajoneuvon takaisin kaistalle.

KULJETTAJAN VIREYSTILAN VALVONTA

Havaitsee kuljettajan väsymyksen. Kuljettajan vireystilan valvonta antaa hyvissä ajoin näkyvän varoituksen, kun on aika pysähtyä ja pitää tauko.

VAKIONOPEUDENSÄÄDIN NOPEUDENRAJOITTIMELLA

Ylläpitää nykyisen nopeuden ilman, että nopeutta tarvitsee hallita kaasupolkimen avulla. Sisältää ajoneuvon maksiminopeuden esiasetuksen.

PARK PACK

PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Kun käytössä, Discovery Sport etsii sopivan pysäköintipaikan. Ajoneuvo ohjaa pysäköintipaikkaan ja siitä pois.

360º-PYSÄKÖINTITUTKA

Tarjoaa täyden varmuuden ahtaissa tiloissa ohjaamiseen. Takana, edessä ja sivuilla sijaitsevat anturit ilmoittavat etäisyyden esteisiin tosiaikaisella näkymällä ja äänimerkeillä.

TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA

Varoittaa kummaltakin puolelta lähestyvistä ajoneuvoista, jalankulkijoista ja muista vaaratekijöistä. Erityisen hyödyllinen toiminto peruuttaessasi ulos pysäköintipaikasta tilanteessa, jossa näkymä taakse on estynyt.

AUTOSTA POISTUMISEN VALVONTA

Auttaa matkustajia nousemaan turvallisesti ulos Discovery Sportista varoittamalla lähestyvistä vaaratekijöistä, kuten ohittavista ajoneuvoista ja pyöräilijöistä.

DRIVE PACK

MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN

Ajopaketti koostuu kolmesta ominaisuudesta. Mukautuva vakionopeudensäädin pitää turvallisen etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon sen hidastaessa tai pysähtyessä hitaasti kulkevassa liikenteessä ajettaessa. Se pysäyttää auton pehmeästi edellä kulkevan ajoneuvon pysähtyessä.

KATVEALUEEN VALVONTA

Jos Discovery Sport havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, varoitusvalo syttyy kyseisessä sivupeilissä ja ohjaustehostimen vääntö kehottaa ohjaamaan ajoneuvon poispäin mahdollisesta törmäyksestä.

SUURIEN NOPEUKSIEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Jos törmäys on odotettavissa eikä kuljettaja reagoi näkyvään varoitukseen, jarrutus käynnistyy automaattisesti. Toimii ajoneuvojen kanssa 5–80 km/h:n nopeudella ja jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa nopeuden ollessa 5–60 km/h.

MUKAVUUS

PANORAAMAKATTO

Kiinteä panoraamakatto täyttää matkustamon valolla ja luo ajoneuvosta valoisamman ja entistä viihtyisämmän tilan.

SÄHKÖINEN TAVARATILAN LUUKKU

Sähköisen tavaratilan luukun ansiosta voit avata tai sulkea takaluukun avaimellasi, ajoneuvon sisällä sijaitsevalla painikkeella tai takaluukun huomaamattomia painikkeita käyttäen.

LANGATON LATAAMINEN

Lataa yhteensopiva älypuhelimesi ilman, että sinun tarvitsee kytkeä sitä pistokkeeseen tai oikoa sotkuisia latauskaapeleita.

SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS

Tämän valinnaisen toiminnon avulla voit säätää Discovery Sport -autosi tunnelmavalaistusta kymmenellä eri värillä.

Android™ ja Android Wear™ ovat Google Inc.:in tavaramerkkejä.

Apple® ja Apple Watch® ovat Apple Inc. -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.


 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi