Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

MUOTOILU

MONIPUOLISUUS

KYVYKKYYS

TEKNOLOGIA

TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ

Etäsovelluksella varustettu Discovery Sport on aina valmis seikkailuun. Tarkasta polttoaineen taso, avaa ajoneuvon lukitus ja lämmitä tai jäähdytä sisätilat valmiiksi.

INNOVAATIO

Standard Driveline -tekniikan seuraava sukupolvi parantaa vakautta ja pitoa liukkaissa ajo-olosuhteissa tai maastossa ajettaessa.

MAANTIEAJO

Active Driveline ja Configurable Dynamics-järjestelmillä* varustettu Discovery Sport tarjoaa sykähdyttävän ajokokemuksen ajoalustasta tai -olosuhteista riippumatta.

MAASTOAJO

Terrain Response 2 -avustinjärjestelmä on oikotie yli 70 vuoden asiantuntemukseemme: sen avulla ajoneuvo valitsee automaattisesti sopivimman maastoajotilan.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

Valittavanasi on runsaasti innovatiivisia apuvälineitä niin kaupunkiliikenteessä luotsaamiseen kuin turvallisuuden lisäämiseen. Järjestelmät ovat saatavana joko vakiovarusteena, lisävarusteena tai osana tekniikkapakettia.

MUKAVUUS JA VIIHTYISYYS

Kylmiin oloihin täydellisesti sopiva lämmitetty ohjauspyörä tarjoaa lisämukavuutta ajamiseen. Lämmitys aktivoidaan helposti ohjauspyörässä olevasta kosketuskytkimestä.

SUORITUSKYKY

MUKAVUUS

TURVALLISUUS

ISOFIX

ISOFIX-kiinnityspisteet takaavat lasten turvaistuimien ja ajoneuvon välisen lujan kiinnityksen, mikä parantaa koko matkustamon turvallisuutta.

TURVATYYNYT

Discovery Sportin kattava kahdeksan turvatyynyn järjestelmä tarjoaa erinomaisen suojan kuljettajalle ja kaikille matkustajille.

DYNAMIC STABILITY CONTROL

Korjaa liikkeen suuntaa reagoimalla ali- tai yliohjautumiseen vähentämällä moottorin vääntöä ja jarruttamalla asianmukaisia pyöriä.

AJOJÄRJESTELMÄ

Discovery Sport käyttää uusinta turvallisuustekniikkaa. Esimerkki tästä on sähköinen jarrutustehon jakaminen, mikä säätää jarrutustehoa automaattisesti eri akseleille. Järjestelmä minimoi pysähtymisetäisyyden ja säilyttää samalla ajoneuvon vakauden ja ohjauskyvyn jarrutuksen aikana.

HÄTÄJARRUTUSAVUSTIN

Hätäjarrutusavustin havaitsee rivakan jarrutuksen, jossa kuitenkaan ei ole riittävästi voimaa pysähtymisvoiman maksimoimiseen. Se tehostaa jarrutuksen painetta ja varmistaa, että pysähdyt ajoissa. Hätävilkut kytkeytyvät käyttöön automaattisesti hätäjarrutuksen aikana.

SUURIEN NOPEUKSIEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Järjestelmä havaitsee mahdollisen etutörmäyksen toiseen ajoneuvoon, varoittaa kuljettajaa ja kehottaa tätä jarruttamaan. Jos kuljettaja ei reagoi, Discovery Sport jarruttaa mahdollisen törmäyksen vakavuuden rajoittamiseksi.

Meridian on Meridian Audio Ltd.:n rekisteröity tavaramerkki. 

Nanoe™ on Panasonic Corporation -yhtiön tavaramerkki. 

Valinnaiset ominaisuudet ja niiden saatavuus voivat vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimalaite) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi tai personoi ajoneuvosi verkossa.


 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi