TEKNOLOGIAT
TOP
TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ
ONLINE MEDIA
Kuuntele suosikkimusiikkiasi, radiota ja podcasteja matkalla. Etkä tarvi siihen älypuhelintasi. Linkitä Deezer- ja TuneI-tilisi InControl -portaaliin ja pääset medioihin suoraan autosi kosketusnäytössä. Saatavana vain Connect Pron kanssa.
NAVIGATION PRO
Reaaliaikaiset liikennetiedot ja haut ovat helposti ulottuvillasi valinnaisilla Navigation Pro1 - ja Connect Pro -järjestelmillä. Tallenna suosikkikohteesi, käytä monikosketustoimintoja tutkiessasi karttoja ja pysy ajan tasalla Map Caren avulla.
ÄLYPUHELINPAKETTI
InControl Apps -teknologian ansiosta voit tämän paketin avulla hallita ajoneuvolle optimoituja sovelluksia Android™- tai Apple™-älypuhelimissa kosketusnäytön kautta.
yt:3Nx74AaiaDo
TUULILASINÄYTTÖ
Näyttää keskeiset ajoneuvotiedot, kuten nopeuden, vaihteen ja navigointisuunnat tuulilasiin heijastettuna. Siinä on kristallinkirkas, värillinen korkean resoluution grafiikka, jonka avulla voit nähdä kaikki tiedot helposti.
OHJAUSPYÖRÄ
Helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen nahalla verhoiltu ohjauspyörä sisältää keskeiset hallintavälineet, johon kuuluvat myös mediat ja puhelin. Urheilullisempaa ulkonäköä ajatellen R-Dynamic-ohjauspyörässä on kämmenkahvat rei'itettyä nahkaa.
REMOTE APP
Etäkäynnistä ilmastointi, lukitse, avaa tai paikanna autosi ja seuraa reittiäsi älypuhelimella tai -kellolla. Yhteensopiva useimpien älypuhelimien, Android Wearin™ ja Apple Watchin® kanssa.
INNOVAATIO
INGENIUM
Range Rover Evoquen moottorimallien ominaisuudet on optimoitu eri tavoin tiettyjä käyttötarpeita silmällä pitäen, aina tehokkuudesta puhtaaseen ajonautintoon, hienostuneisuuteen ja polttoainetaloudellisuuteen.
HYDRIBITEKNIIKKA VAKIONA
Edistyksellinen itselataava hybriditekniikka (MHEV)2 parantaa Range Rover Evoquen polttoainetaloutta ottamalla talteen energiaa, joka tavallisesti menetetään jarrutuksen aikana.
IGUIDE
Matkapuhelimen omistajalle tarkoitettu käsikirja, iGuide, takaa, että sinulla on aina vastaukset saatavilla. Land Rover iGuide -sovellus selittää kaikki tarvittavat tiedot Range Rover Evoquen ominaisuuksista ja hallintalaitteista.
DOWNLOAD THE APP
SUORITUSKYKY
JOUSITUS
Range Rover Evoquessa on täysin itsenäinen jousitusjärjestelmä, jossa on moniliitoksinen takajousitus. Järjestelmän uskomattoman kompakti rakenne takaa, ettei tavaratilan säilytystilassa tarvita kompromisseja.
DYNAMIC MODE
Terrain Response 2* -järjestelmällä varustetut ajoneuvot saavat lisätyn dynaamisen tilan, joka virittää jousituksen antamaan entistä tarkemman runko-ohjauksen tasaisemman käsittelyn ja terävämmän vasteen ansiosta.
9-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO
Range Rover Evoquen 9-vaihteisella automaattivaihteistolla on yhdeksän pientä välityssuhdetta, jotta voit ajaa aina optimaalisella vaihteella, maksimoida polttoainetalouden ja kiihtyvyyden. Vaihteenvaihdot ovat tuskin havaittavia ja vaihteensiirtokuviot sopeutuvat älykkäästi ajotyyliisi.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Dynamic Stability Control (DSC) seuraa Range Rover Evoquen dynaamista käyttäytymistä ja maksimoi auton vakauden puuttumalla tilanteeseen tarvittaessa. DSC vähentää moottorin vääntömomenttia ja jarruttaa kyseisiä pyöriä ajoneuvon kulkusuunnan korjaamiseksi toimimalla ali- tai yliohjausta vastaan.
KYVYKKYYS
LOW TRACTION LAUNCH
Optimaalisen vääntömomentin säätö, kun lähdet liikkeelle pysähdyksestä liukkaalla alustalla. Low Traction Launch3 on aktiivinen, kunnes Range Rover Evoque saavuttaa 30 km/h - jolloin ajoneuvo siirtyy takaisin valittuun ajotapaan.
ALAMÄKIHIDASTIN
Alamäkihidastin (HDC)3 auttaa kuljettajaa säilyttämään auton hallinnan hankalassa alamäessä. Se ylläpitää tasaista nopeutta ja jarruttaa erikseen jokaista pyörää.
GRADIENT RELEASE CONTROL
Range Rover Evoque hyödyntää Gradient Release Control -järjestelmää, joka estää ajoneuvon vauhtia kiihtymästä liian nopeasti jyrkässä alamäessä vapauttaessasi jarrun.
ADVANCED TOW ASSIST
Valinnaisella kehittyneellä vetoavustimella4 voidaan ohjata perävaunun suuntaa peruutettaessa. Kiertosäätimen avulla järjestelmä hallitsee Range Rover Evoquen ohjausta halutun perävaunulinjan saavuttamiseksi kosketusnäytön kautta.
WADE SENSING
Valinnainen kahluusyvyyden tunnistus auttaa vesistön ylityksissä. Se näyttää reaaliaikaiset tiedot vedenpinnan tasosta ajoneuvon ympärillä ja varoittaa, jos veden pinta lähenee Range Rover Evoquen luokkansa parasta 600 mm:n kahluusyvyyttä.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
Tämä huippuluokan järjestelmä mahdollistaa tasaisen nopeuden asettamisen ja ylläpitämisen haastavissa olosuhteissa. Kuten perinteinen vakionopeudensäädinjärjestelmä, All Terrain Progress Control3 toimii, kun nopeus on 1,8 km/h–30 km/h.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
HÄTÄJARRUTUS
Jos törmäys on odotettavissa ja visuaalisen varoituksen jälkeen mitään ei tapahdu, jarrutus tapahtuu automaattisesti. Toimii, kun ajoneuvojen nopeus on 5–80 km/h ja jalankulkijoiden tai pyöräilijöiden 5–60 km/h.
KAISTALLAPITOAVUSTIN
Tunnistaa, milloin ajoneuvo vahingossa ajautuu kaistalta ja käyttää korjaavaa vääntömomenttia ohjauspyörään kannustaen ohjaamaan autosi takaisin kaistalleen.
ETU- JA TAKAPYSÄKÖINTIAVUSTIN
Helpottaa käsittelyä. Valitse Reverse (peruustus) tai aktivoi toiminto kosketusnäytön kautta, jolloin näytön grafiikka ja äänipalaute kertovat, miten lähellä esteitä olet.
PERUUTUSKAMERA
Tarjoaa paremman näkyvyyden peruutettaessa. Range Rover Evoque ja sen arvioitu reitti näkyvät kosketusnäytöllä avustamassa pysäköintiä.
Lisävarustepaketit
PARK PACK
DRIVE PACK
PYSÄKÖINTIAVUSTIN
Park Pack -paketti koostuu neljästä ominaisuudesta. Pysäköintiavustin tekee taskupysäköinnistä ja kohtisuorasta pysäköinnistä helpompaa ohjaamalla autosi pysäköintitilaan ja siitä pois. Grafiikka ja ilmoitukset ohjaavat sinua koko toimenpiteen ajan.
yt:t2xKQoI1h30
360° PYSÄKÖINTITUTKA
Antaa luottamusta auton käsittelyssä ahtaissa tiloissa. Takana, edessä ja sivuilla olevat tunnistimet antavat reaaliaikaisen äänimerkin ja visuaalisen palautteen, jotka osoittavat, kuinka lähellä esteitä olet.
TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA
Varoittaa ajoneuvoista, jalankulkijoista tai muista vaaroista, jotka lähestyvät jommalta kummalta sivulta. Erityisen hyödyllinen peruuttaessasi kadunvarsipysäköintipaikasta, silloinkin, kun takana oleva näkymä on estetty.
TURVALLISEN ULOSKÄYNNIN VALVONTA
Auttaa autosta poistuvia matkustajia varoittamalla mahdollisista lähestyvistä autoista, pyöräilijöistä tai muista vaaroista.
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Drive Pack6 -paketti koostuu kolmesta ominaisuudesta. Mukautuva vakionopeudensäädin pitää ajoneuvosi turvallisen etäisyyden päässä edessä ajavasta ajoneuvosta, mikäli se hidastaa tai pysäyttää ajaessasi maantiellä tai hitaasti etenevässä liikenteessä. Jos edessä oleva ajoneuvo pysähtyy, myös sinun ajoneuvosi pysähtyy pehmeästi.
KATVEALUEEN VALVONTA
Jos Range Rover Evoque havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamassa kaistaa, varoituslamppu valaisee vastaavan sivupeilin ja ohjauslaitteen vääntömomentti kannustaa sinua ohjaamaan Range Rover Evoquen pois lähestyvän ajoneuvon luota.
ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Älykäs hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee mahdollisen etutörmäyksen toisen ajoneuvon kanssa ja näyttää varoituksen, joka kehottaa kuljettajaa jarruttamaan. Jos kuljettaja ei reagoi, Range Rover Evoque käyttää jarruja vähentääkseen mahdollisten seurausten vakavuutta. Älykäs hätäjarrutusjärjestelmä on valmis ja aktiivinen 10–160 km/h nopeudessa.
RAKENNA OMASI
AJOMUKAVUUTTA
PANORAAMA LASIKATTO
Valinnainen panoraama lasikatto, josta on sekä kiinteä että aukeava malli, mahdollistaa valon pääsyn sisätiloihin tehden tilasta entistä valoisamman ja kutsuvamman.
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU
Eleohjattava sähköinen takaluukku mahdollistaa avaamisen ja sulkemisen ilman, että sinun tarvitsee koskea Range Rover Evoqueen.
yt:RX96UJaanA0
JAETTU KÄSINOJA
Etuatkustajien mukavuutta ajatellen molempia liukuvia käsinojia voidaan ohjata itsenäisesti.
SISÄTILATILOJEN SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS
Tämän valinnaisen ominaisuuden avulla voit valita kymmenestä väristä sopivan sisätilan tunnelmavalon.
yt:JXkljMFdpgQ
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.