ESITTELYSSÄ UUSI RANGE ROVER EVOQUE HYBRID

AIKA NÄYTTÄÄ ESIMERKKIÄ

TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
MUOTOILU
ULKOPUOLEN MUOTOILU
ULKOPUOLEN MUOTOILU

Vähemmän linjoja, selkeämpiä pintoja ja suurta tarkkuutta - nämä kaikki lisäävät Range Rover Evoquen muotoiluun modernia ja hienostunutta tyyliä. Upotetut ulosvedettävät ovenkahvat, valinnaiset 21” vanteet ja Matrix-LED-ajovalot, joissa animoidut suuntavilkut edessä ja takana luovat vakuuttavan vaikutelman.

RAKENNA OMASI
Katso galleria
SISÄTILOJEN MUOTOILU
SISÄTILOJEN MUOTOILU

Nykyaikaiset materiaalit takaavat räätälöidyn ja vaikuttavan sisustuksen. Windsor-nahka, Kvadrat premium -villasekoite ja eukalyptuskuituiset tekstiilit ovat vain muutamia Range Rover Evoquen sisustusvaihtoehtoja.

RAKENNA OMASI
Katso galleria
FIRST EDITION

Range Rover Evoque First Edition3 esittelee ainutlaatuisia yksiyiskohtia, kuten 20-tuumaiset, 5-puolaiset -vanteet, valaistut astinlaudat ja kuvioidut tumman alumiiniset koristelistat First Edition -tekstein. Ulkopinnan väreinä Nolita Grey, Seoul Pearl Silver tai Yulong White.

Katso galleria

TEKNOLOGIA
MATRIX-LED-AJOVALOT
MATRIX-LED-AJOVALOT

Osana innovatiivisten teknologioiden valikoimaamme, Matrix-LED-ajovaloissa tunnusomaisilla huomiovaloilla (DRL)2 on adaptiivinen ajovalo. Adaptiivinen ajovalo maksimoi kaukovalojaksojen määrän taatakseen parhaan näkyvyyden häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä, jonka eteen se luo varjoalueen.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
yt:siVnemmhnzk
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

HD-kaksoiskosketusnäyttö tarjoaa joustavuutta ja tehokkuutta. Voit esimerkiksi helposti katsella ylemmässä näytössä navigointiohjelmaa ja samanaikaisesti käyttää lisäominaisuuksia, kuten ilmastointia tai medioita alemmassa näytössä.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
yt:uVXju5bf9Qo
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Valinnainen korkearesoluutioinen ja grafiikaltaan terävä 12,3” virtuaalimittaristo esittelee ajotietoja, viihdettä ja aktiivisia turvallisuustietoja mukaan lukien navigaattori, puhelin ja mediat selkeästi ja ilman häiriötä.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
yt:xk_b41yaUL0
TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
TIETO- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄ
Tuottaa runsaasti tietoa ja viihdettä, Range Rover Evoque on varustettu vakiona InControl infotainment -järjestelmällä, Touch Prolla. Se yhdistää saumattomasti sinut ja autosi ympäröivään maailmaan Suomen kielellä.
INNOVAATIO
Innovatiivisuus on Land Roverin ydintä. Evoque esitteleekin jälleen nipun autoalalle uusia ClearSight innovaatioita aina läpinäkyvästä konepellistä kamera-avusteiseen taustapeiliin. Ne tarjoavat selkeän näköyhteyden normaalisti estettyihin näkymiin, mikä mahdollistaa luotettavan ajon maastossa tai haasteellisissa kaupunkitilanteissa.
TIELLÄ
Täydellinen tasapaino maasto-ominaisuuksien ja katu-uskottavuuden välillä tekee Range Rover Evoquella ajamisesta nautinnon. Range Rover Evoque tarjoaa nautittavaa ajamista kaikilla teillä ja kaikenlaisissa olosuhteissa. Käytössäsi on Range Roverin tyyli ja kyvykkyys.
MAASTOSSA
Yhdistämällä hienostuneisuuden off-road-käsittelyyn4., Range Rover Evoque tekee äärimmäisistä ajo-olosuhteista helppoja.9
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
Saatavana on joko vakio- ja lisävarusteina tai osana pakettia runsaasti innovatiivisia teknologioita niin turvallisuuden lisäominaisuuksiksi kuin kaupunkiajon haasteisiinkin. Jokainen ominaisuus on muotoiltu ja suunniteltu parantamaan ajonautintoa Range Rover Evoquella.
AJOMUKAVUUTTA
Range Rover Evoque sisustukseen kuuluvat uudet istuimet ja erilaisia materiaaleja kuten pintanahkaa, Windsor-nahkaa, Kvadrat premium -villasekoitetta, Dinamica® -mokkakangasta ja eukalyptuskuitutekstiiliä. Istuimiin on saatavana myös sähköinen liike, muisti, lämmitys, jäähdytys ja hieronta.
KYVYKKYYS
OFF-ROAD-VALMIUDET
OFF-ROAD-VALMIUDET

Range Rover Evoque tekee ajosta helppoa jopa äärimmäisissä olosuhteissa. Luokkansa paras 30,6° lähtökulma yhdistettynä Terrain Response -järjestelmä yhdistettynä aitoon nelivetoon varmistavat perille pääsyn, tyylillä.

yt:V2o9kQUoRmg
KAHLUU
KAHLUU

Ovipeilieihin sijoitetut ultraäänianturit havaitsevat ja varoittavat kuljettajaa, jos vesiraja ylittää Range Rover Evoquen luokkansa parhaimman kahluusyvyyden 600 mm (100mm edeltäjäänsä parempi). Kahluusyvyyttä mittaava valinnainen Wade Sensing -järjestelmä voi myös auttaa kuljettajaa seviytymään turvallisesti vesiteiden ylityksistä ja saattaa osoittautua korvaamattomiksi tulvivilla teillä.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
yt:NyTLN2WtiM8
VETOKYKY
VETOKYKY

Suunniteltu vetotehtäviin. Range Rover Evoquen enimmäisvetokyky on 2000 kg. Vakiovarusteinen perävaunun vakautusjärjestelmä tuo lisää turvaa vetotehtäviin.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
MUUNNELTAVUUS
SÄILYTYSTILAT
SÄILYTYSTILAT

Range Rover Evoquen parannettu mukautuvuus tarjoaa helposti muunneltavat sisätilat kaikenlaisiin tilanteisiin. Etuoven lokeroiden yhdistetty kapasiteetti tarjoaa nyt entistä enemmän tilaa. Tilaa on kaikille tärkeille tavaroille, vesipulloille ja välipaloille ja mikä parasta, ne ovat helposti käden ulottuvilla.

RAKENNA OMASI
yt:4BRPD41jLPU
ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Nauti ulkoilusta ilman autonavaimia. Valinnainen Activity Key on kestävä ja täysin vedenpitävä ranneke. Voit jättää avaimet autoon ja käyttää Activity Key -ranneketta, kun avaat tai lukitset Range Rover Evoquen oven.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
yt:H6kTLylF4Jk
SUORITUSKYKY
ADAPTIVE DYNAMICS
ADAPTIVE DYNAMICS

Tarkka dynamiikka ja joustava ajo saadaan aikaan valinnaisen Adaptive Dynamics -toiminnon avulla tarkkailemalla pyörien asentoa ja korin liikkeitä. Elektronisesti ohjatut vaimentimet optimoivat jousitusasetuksia ja tarjoavat optimaalisen tasapainon mukavuuden, hienostuneisuuden ja ketteryyden välillä.

RAKENNA OMASI
TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Kaarreajon hallintajärjestelmä tekee kaarreajosta hallittua aliohjautuvuutta vähentämällä sisäpyörien hallitulla jarrutuksella. Hyödyt Active Rear Locking Differential -toiminnon tarjoamasta lisäpidosta sekä kaarteissa että maastossa.

SPORTSHIFT-VALITSIN
SPORTSHIFT-VALITSIN

SportShift-valitsin4 on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttää. Maastoajossa se mahdollista nopean ja tehokkaan vaihtamisen eteen- ja taaksepäin, minkä avulla hallitset paremmin hankalia maasto-olosuhteita, kuten lunta, hiekkaa ja mutaa.

AJOMUKAVUUTTA
ÄLYKKÄÄT ASETUKSET

Avaimenperän ja älypuhelin yhdistelmällä Range Rover Evoque tunnistaa sinut ja muistaa useita asetuksia. Oppimistoiminnolla älykkäät asetukset10 voivat myös oppia ja automatisoida sinun suosikkisi tapojesi ja tottumustesi perusteella.

yt:DuWvhoAgOZs
LIITETTÄVYYS
LIITETTÄVYYS

Range Rover Evoquessa on kaksi USB-porttia ja 12 V:n pistorasia keskikonsolin lokerossa. Takaistuimella matkustavat voivat käyttää 12V pistorasiaa tai kahta valinnaista USB-latausporttia pitämään laitteensa ladattuna ja katsomaan helposti tablettia Click and Go -järjestelmällä

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
LÄMMITETYT JA JÄÄHDYTETYT ISTUIMET
LÄMMITETYT JA JÄÄHDYTETYT ISTUIMET

Jotta voidaan varmistaa optimaalinen mukavuus ulkolämpötilasta välittämättä, lämmitetyt ja jäähdytetyt etuistuimet ovat saatavana valinnaisena – kuljettaja ja etumatkustaja voivat asettaa niihin itsenäisesti oman suosikkilämpötilansa.

RAKENNA OMASI
MERIDIAN AUDIO™
MERIDIAN AUDIO™

Meridian Audio™ -äänentoistolaitteet ja kehittyneet digitaaliset signaalinkäsittelyalgoritmit varmistavat, että minkä tahansa musiikkikappaleen rytmi, iskut ja ajoitukset kuullaan tarkasti - kuin istuisit äänitysstudiossa.

MATKUSTAMON ILMASTOINTI-IONISAATIO
MATKUSTAMON ILMASTOINTI-IONISAATIO

Kuljettajan ja matkustajien hyvinvoinnin lisääminen valinnaisella matkustamon ilmanionisointijärjestelmä Nanoe™ -teknologialla, joka parantaa matkustamon ilmanlaatua poistamalla allergeeneja, viruksia, ilmassa olevia bakteereja ja niihin liittyviä hajuja.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
TURVALLISUUS
ISOFIX
Sijoitettuna Range Rover Evoquen takaistuimelle. ISOFIX-kiinnikkeet varmistavat lastenistuimen ja ajoneuvon välisen hyvän kiinnityksen turvallisuuden parantamiseksi.
TURVATYYNYT
Range Rover Evoquen kattava kuljettajan, matkustajien ja jalankulkijoiden turvatyynyjärjestelmä suojaa erinomaisesti kaikkia ajoneuvossa olijoita.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Järjestelmä vähentää moottorin vääntömomenttia ja jarruttaa kyseisiä pyöriä ajoneuvon kulkusuunnan korjaamiseksi toimimalla ali- tai yliohjausta vastaan.
AJOJÄRJESTELMÄT
Range Rover Evoque käyttää uusimpia turvateknologioita, kuten elektronista jarruvoimanjakojärjestelmää, joka vaihtaa automaattisesti kullekin akselille suuntautuvaa jarruvoimaa minimoidakseen pysähtymismatkan silti säilyttäen vakauden ja ajoneuvon ohjautuvuuden.
HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan nopeasti, mutta kuitenkin liian heikosti, jotta enimmäispysäytysvoiman saavuttettaisiin. Se lisää jarrupainetta varmistaakseen, että ajoneuvo pysähtyy ajoissa. Varoitusvalot aktivoituvat automaattisesti hätäjarrutuksen aikana.
ÄLYKÄS HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Älykäs hätäjarrutusjärjestelmä11 havaitseemahdollisen etutörmäyksen toisen ajoneuvon kanssa ja näyttää varoituksen, joka kehottaa kuljettajaa jarruttamaan. Jos kuljettaja ei reagoi, Range Rover Evoque käyttää jarruja vähentääkseen mahdollisten seurausten vakavuutta.
KESTÄVÄ KEHITYS
ENSILUOKKAISET TEKSTIILIT
Vastuullisesti tuotetut istuinten materiaalivaihtoehdot ovat eukalyptustekstiiliä. Ensiluokkaiset tekstiili- ja mokkakangasistuimet ovat Kvadrat premium -tekstiiliä ja Dinamica® -mokkakangasta, joka on valmistettu kierrätetystä muovista ja polyesterikuidusta.
MILD HYBRID TECHNOLOGY
MHEV12 on kevyt hybridijärjestelmä , joka kerää ja tallentaa energian, joka ajoneuvon jarrutuksen aikana normaalisti karkaisi, ja ottaa sen käyttöön älykkäästi auttamaan moottorin tehokkuuden maksimoimisessa. Se sisältää tehostetun Stop/Start-järjestelmän, jonka avulla moottori sammuu, kun ajoneuvon vauhti hidastuu.
KESTÄVÄ DESIGN
Range Rover Evoquen kehitysprosessissa on mukana koko elinkaaren arviointi, ja se on suunniteltu 85 prosenttisesti kierrätettäväksi/uudelleen käytettäväksi ja 95 prosenttisesti käytettäväksi hyötyjätteenä ajoneuvon käyttöiän päätyttyä. Kierrätettyjä materiaaleja on käytetty Range Rover Evoquessa kaikissa mahdollisissa kohteissa.

1Saatavana vain Adaptive Dynamics -järjestelmän kanssa. Ei saatavana D150:lle.
2Saatavana vain automaattisen ajovalojen säätöjärjestelmän kanssa.
3Teknisiä ratkaisuja, jotka on kuvattu ainutlaatuisiksi Range Rover Evoque First Edition -mallissa, voi olla saatavana erikseen tai yhdistelminä toisen ja seuraavien mallivuosien autoissa.
4Ainoastaan automaattivaihteistolla.
5Asiakkailla, jotka käyttävät moniteho- tai kaksiteholinssejä. saattaa olla hankalaa sopeutua peilin digitaalitilaan. Normaalia peilitilaa voidaan kuitenkin käyttää milloin tahansa.
6Saatavana osana 360° Surround -kameraa. Saatavana vain automaattisen himmennyksen ja sähköisesti lämmitettyjen sivupeilien, joissa lähestymisvalot, kanssa.
7Vain D240- ja P300-moottorit.
8Ei saatavana D150:lle.
9Ainoastaan automaattivaihteistolla. Saatavana vain 360° Surround -kameran, automaattisen himmennyksen ja sähköisesti lämmitettyjen sivupeilien, joissa lähestymisvalot, kanssa sekä Drive Pack- tai Driver Assist Pack -paketeissa.
10Saatavana vain osana Connect Prota.
11Saatavana vain Power Socket Pack 2 -paketin kanssa.
12Ainoastaan automaattivaihteistolla. Saatavana Drive Pack ja Driver Assist Pack -paketeissa.

*Vain automaattivaihteistolla.
Meridian on Meridian Audio Ltd:n rekisteröity tavaramerkki.


InControlin ominaisuudet, vaihtoehdot ja niiden saatavuus ovat markkinakohtaisia – tarkista Land Rover -jälleenmyyjältäsi saatavuus ja täydelliset ehdot. Tässä esitetyt InControl-teknologiaan liittyvät tiedot ja kuvat, mukaan lukien näytöt tai sekvenssit, ovat ohjelmistopäivitysten, versionhallinta- ja muiden järjestelmän/visuaalisten muutosten alaisia valituista lisävarusteista riippuen. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää jatkotilausta jälleenmyyjäsi suositteleman alkujakson jälkeen. Matkapuhelimen verkkoyhteyttä ei voida taata kaikissa paikoissa. InControl-sovellukset ja Remote-ohjelma täytyy ladata Apple/Play Storesta. Kuljettaja voi käyttää kaikkia auton ominaisuuksia vain silloin, kun se on turvallista. Kuljettajan on varmistettava, että ne ovat koko ajan täysin ajoneuvon hallinnassa.