RANGE ROVER VELAR

AVANT-GARDE RANGE ROVER

KATSO VIDEO
TOP
ULKONÄKÖ
ULKONÄKÖ

Range Rover Velar on edistyksellisen muotoilun edelläkävijä. Siinä Range Roverin muotokielestä tutut kelluvan vaikutelman antava katto ja selväpiirteinen vyötärölinja yhdistyvät itsevarmuutta ja persoonallisuutta uhkuvaan vaatimattomuuteen. Vaikutelmaa lisäävät muotoilun yksityiskohdat aina etupuskurista takapuskuriin saakka.

RAKENNA OMASI

KATSO GALLERIA

RAUHALLINEN PYHÄKKÖ

Urheilullinen ajoasento, tuulilasinäyttö ja kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä sekä erilliset, liukuvat kyynärnojat ja säädettävä tunnelmavalaistus muiden muassa ovat tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät ajokokemuksesta viimeistellyn ja nykyaikaisen.

RAKENNA OMASI

KATSO GALLERIA

TEKNOLOGIAT
MATRIX-LASER LED
MATRIX-LASER-LED-AJOVALOT

Rohkeasti muotoillut, valinnaiset Matrix-Laser-LED-ajovalot tuottavat päivänvaloa muistuttavaa valoa, joten ne valaisevat erityisen hyvin ja vähentävät silmien väsymistä. Kun ajonopeus on yli 80 km/h, laserteknologia parantaa valokeilaa ja pidentää tien näkyvyyttä jopa 550 m. Adaptiiviset ajovalot käyttävät etukameraa vastaantulevien ajoneuvojen havainnointiin ja muuntelee kaukovalokeilaa muodostaen varjoja oman auton tai vastaantulevien autojen ympärille, jotta kaukovalot valaisisivat edelleen tietä häiritsemättä kuitenkaan muita tielläliikkujia.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
DRIVER DISPLAY -NÄYTTÖ
DRIVER DISPLAY -NÄYTTÖ

Range Rover Velariin on valinnaisena saatavana 12,3-tuumainen Interactive Driver Display -teräväpiirtonäyttö, joka vastaanottaa ja näyttää runsaasti erilaista tietoa, viihdettä ja turvallisuusdataa mukaan lukien navigointi- ja puhelutietoja, mediasisältöä sekä ajo-ohjeita.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
TUULILASINÄYTTÖ
TUULILASINÄYTTÖ

Aivan uusi Land Rover -tuulilasinäyttö (HUD) on valinnaisvaruste, joka näyttää tärkeimmät ajoneuvotiedot värillisenä teräväpiirtografiikkana. Sen ansiosta kaikki kuljettajat toiveet ja tiedot ovat helpommin näkyvillä.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
MULTIMEDIA
Land Roverin oma uusi InControl-multimediajärjestelmä Touch Pro Duo näyttää erilaiselta ja toimii eritavalla kuin mikään muu. Runsaasti tietoa ja viihdettä tarjoavaan järjestelmään on integroituna intuitiivista ja edistynyttä teknologiaa, joiden ansiosta ajomatkat ovat silkkaa nautintoa.
INNOVAATIOT
Range Rover Velarin V6 -moottorit ja nelisylinteriset Ingenium-moottorit saavat ajamisen tuntumaan tehokkaalta ja tunnokkaalta. Kevyt, alumiinirakenteinen Ingenium moottori on rakennettu kestämään pidempään. Siinä on käytetty enemmän kierrätysmateriaaleja, se tuottaa vähemmän päästöjä ja polttoaineenkulutus on pienempi.
SUORITUSKYKYÄ TIEN PÄÄLLÄ
Itsevarmaa, miellyttävää ja todella nautinnollista ajoa. Innovaatiot, kuten Adaptive Dynamics -järjestelmä ja elektroninen ilmajousitus, tasoittavat kulkua ja takaavat, että ajo-ominaisuudet ovat ensiluokkaisia. Range Rover Velar on ketterä, tunnokas ja terävä käsiteltävä, joten kaarreajo on varmaa ja vakaata.
KYVYKKYYTTÄ MAASTOSSA
Jotta ajaminen erilaisissa maastoissa olisi varmaa ja luotettavaa, Range Rover Velarissa on vakiona alamäkihidastin (HDC) ja valinnaisena saatavilla Terrain Response 2. Valikoima älykkäitä, jatkuvia Land Rover -nelivetojärjestelmiä (4WD) antavat autolle ainutlaatuista kyvykkyyttä joka säähän ja joka maastoon.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
Range Rover Velarissa on valinnais- ja vakiovarusteina runsaasti kuljettajan aputoimintoja, jotka osaltaan parantavat ajokokemusta. Innovatiivista ajattelua, suunnittelua ja ajoneuvoteknologiaa heijastavat ominaisuudet auttavat hallitsemaan erilaisia ajotilanteita kaupungissa, moottoritiellä, kadulla ja jopa pimeässä.
MUKAVUUS
Istuimiin on tarjolla upeasti valmistettuja verhousvaihtoehtoja laadukkaista kangasmateriaaleista mokkanahkaan ja rei'itettyyn Windsor nahkaan. Saatavana on myös ilmastoidut, muistitoiminnolla varustetut etuistuimet ja lämmitetyt, kallistettavat takaistuimet.
SUORITUSKYKY
8-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO
8-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO

Land Roverin insinöörit ovat hienosäätäneet 8-vaihteista automaattivaihteistoa siten, että siinä yhdistyvät tasaiset vaihto-ominaisuudet ja erityisen nopea reagointi. Kahdeksan toisiaan lähellä olevan välityssuhteen ansiosta vaihteenvaihto tapahtuu lähes huomaamatta.

JOUSITUS
JOUSITUS

Täysin erillinen kierrejousitusjärjestelmä tekee alustasta ketterän ja tunnokkaan, joten ajaminen on varmaa ja vakaata. Saatavana on myös tuoretta teknologiaa edustava elektroninen ilmajousitus. Se muuttaa auton painon jakautumista nopeasti ja huomaamattomasti, mahdollistaen myös kaikkien neljän pyörän yhtäaikaisen maakosketuksen hyvinkin epätasaisissa maastoissa.

KYVYKKYYS
KYVYKKYYTTÄ MAASTOSSA
KYVYKKYYTTÄ MAASTOSSA

Maavara on 251 mm, ylityskulma on 24° ja jättökulma on 30°. Range Rover Velar on kyvykäs joka millimetriltään. Tasainen pohja ei tartu mihinkään ja elektroninen tasauspyörästö takaa erittäin hyvän pidon haastavimmissakin maastoissa.

VARAA KOEAJO
yt:vJe6TYg2EHk
KAHLUU
KAHLUU

Range Rover Velarin kahluusyvyys on jopa 650 mm. Valinnainen kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmä hyödyntää ovipeilien antureita ja ilmoittaa, kun veden syvyys lähestyy ajoneuvon suurinta sallittua syvyyttä. Hallintajärjestelmä tarjoaa reaaliaikaista tietoa ja osoittautuu erityisen käteväksi pimeällä.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
VETOKYKY
VETOKYKY

Range Rover Velar vetää helposti 2 500 kg. Valinnaisena saatava sähköisesti käyttöönotettava vetokoukku sijaitsee takapuskurissa. Auton monipuolisuutta voi parantaa Land Rover -lisävarusteilla.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
MONIPUOLISUUS
AUTOMAATTINEN KORKEUDENSÄÄTÖ

Jos autoon on asennettu valinnaisvarusteena elektroninen ilmajousitus, Range Rover Velar hyötyy automaattisesta jousituksen korkeussäädöstä. Ominaisuuden ansiosta autoon on helpompi nousta kyytiin ja poistua, sillä kun toiminto on päällä, ajoneuvo laskee 40 mm alemmaksi.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
MUKAVUUS
ENSILUOKKAISET KANKAAT

Nahkaverhoilun sijasta voidaan valita Kvadratin maailmankuulujen suunnittelijoiden ja käsityöläisten tekemää kestävää villasekoitetta tai mokkakangasta erilaisina väreinä. Nämä nykyaikaiset ja kauniisti valmistetut tekstiilit ovat saatavilla kaikkiin malleihin.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
ILMASTOIDUT ISTUIMET
ILMASTOIDUT ISTUIMET

Valinnaisena saatavat ilmastoidut etuistuimet ja lämmitetyt toisen rivin reunimmaiset takaistuimet optimoivat mukavuuden lämpötilasta riippumatta. Sekä kuljettaja että etumatkustaja voivat säädellä haluamansa lämpötilan itsenäisesti.

ÄÄNENTOISTO
ÄÄNENTOISTO

Saatavana on neljä erilaista äänentoistojärjestelmää: joko Land Roverin oma äänentoisto tai jokin kolmesta maailmanlaajuisesti tunnetun brittiläisen Meridianin ensiluokkaisesta äänentoistojärjestelmästä. Valitsetpa minkä tahansa, saat kuunnella varmasti upeaa äänimaailmaa.

RAKENNA OMASI
ILMASTOINTI
ILMASTOINTI

Jotta sisätiloissa olisi aina haluamasi lämpötila, Range Rover Velarissa on erittäin tehokas kaksialueinen ilmastointijärjestelmä. Valinnaisena saatavalla nelialueilmastoinnilla jokaisen ajomatka sujuu vieläkin miellyttävämmin, sillä lämpötilan taso sekä ilmavirran suunta ja voimakkuus ovat säädettävissä.

RAKENNA OMASI
YHTEYDET
YHTEYDET

Range Rover Velarissa on latauspisteet kaikille viidelle matkustajalle*. Istumapaikasta riippumatta jokainen matkustaja saa nauttia haluamastaan viihteestä tabletilla, matkapuhelimella tai muilla laitteilla.

*Valitusta Power Socket -paketista riippuen.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
TURVALLISUUS
RAKENNA OMASI
ISOFIX
Range Rover Velarin takaistuimilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuimet on helppo kiinnittää. Niiden ansiosta lastenistuin pysyy hyvin kiinni ajoneuvossa, joten järjestelmä lisää turvallisuutta.
TURVAVYÖT
Turvavöiden kiristimet laukeavat, kun järjestelmä havaitsee äkillisen hidastumisen. Turvavyön kiristimet suojaavat kuljettajaa ja matkustajia törmäystilanteessa vetämällä istuimella istuvan henkilön tiiviisti istuinta vasten.
URHEILULLINEN AJOASENTO
Range Rover Velarin urheilullinen ajoasento tekee ajamisesta itsevarmempaa ja intensiivisempää. Korkeammalle sijoittuva ajoasento mahdollistaa paremman näkyvyyden ja sen myötä turvallisemman matkanteon.
AJOAPUJÄRJESTELMÄT
Range Rover Velar käyttää uusinta turvallisuusteknologiaa, kuten elektronista luistonhallintajärjestelmää (ETC), joka optimoi pidon, ja elektronista jarruvoimanjakojärjestelmää, joka vaihtelee automaattisesti kullekin akselille suuntautuvaa jarruvoimaa minimoidakseen pysähtymismatkan.
HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan voimakkaasti mutta kuitenkin liian heikosti verrattuna maksimaaliseen pysäytysvoimaan. Tällöin järjestelmä tehostaa jarruvoimaa ABS-pumpun avulla ja varmistaa, että auto pysähtyy ajoissa.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.