LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

TOP
PAKETTIVAIHTOEHDOT
MUSTA ULKOASUPAKETTI

Voit parantaa Range Rover Velarin huomiota herättävää ulkoasua entisestään valitsemalla design-ulkoasupaketin. Etusäleikön verkko ja lokasuojien ilmakanavat, takahinaussilmukan kansi ja kehys sekä konepellin ja takaluukun merkinnät on viimeistelty kiiltävän mustalla värityksellä. Kiiltävän mustat, laskeutuvat sivupeilit on viimeistelty päältä narvik-mustalla värityksellä, mikä korostaa entisestään ajoneuvon arvokkuutta.

RAKENNA OMASI
PREMIUM-ULKOASUPAKETTI

Paketti sisältää narvik-mustat keski- ja alakoristelistat sekä atlas-väritetyn siivekkeen. Oven suojapäällysteiden alaosat ja astinlaudat, etu-, sivu- ja takakoristejuovat, takahinaussilmukan kannen sisäpuoli ja kansi on viimeistelty narvik-mustalla värityksellä, mikä korostaa ajoneuvon itsevarmaa ulkoasua ja ryhtiä.

RAKENNA OMASI
PREMIUM-MUSTA ULKOASUPAKETTI

Mustan kontrastin käyttö korostaa valitsemasi ulkoasun värivalikoimaa, ja Premium-musta ulkoasupaketti on tähän täydellinen valinta. Etusäleikön verkko ja lokasuojien ilmakanavat on viimeistelty kiiltävän mustalla värityksellä, kun taas ajoneuvolle ominaiset etupuskurin siiveke, säleikön sisäkehys, etu-, ja takakoristejuovat, etu- ja takapuskurin alaosat sekä konepellin ja takaluukun merkinnät on kaikki viimeistelty narvik-mustalla värityksellä. Sivupeilien kiiltävän mustat alaosat ja narvik-mustat kuvut viimeistelevät ilmeen.

RAKENNA OMASI
MUSTA ULKOASUPAKETTI
PREMIUM-ULKOASUPAKETTI
PREMIUM-MUSTA ULKOASUPAKETTI
R-DYNAMIC MUSTA PAKETTI

Tällä paketilla voit kohottaa Range Rover Velarin erottuvan ja tunnistettavan ulkoasun design-eleganssin uudelle tasolle. Konepellin ja takaluukun merkinnät ja alempi siiveke on viimeistelty Shadow Atlas -värityksellä. Muut ominaispiirteet, kuten oven suojapäällysteen alaosat ja astinlaudat, etu-, taka- ja sivukoristejuovat, etu- ja takapuskurien alareunat ja hinaussilmukan kansi sekä keskilista ovat narvik-mustat. Ajoneuvon ainutlaatuinen etupuskuri ilmaverholistalla ja verkolla on käsitelty kiiltävän mustalla värityksellä. Listojen sisäosat, lokasuojan reunailmakanavat ja konepellin säleet ovat kiillotettua messinkiä.

RAKENNA OMASI
RAKENNA OMASI
TEKNIIKKAPAKETTI
Matrix-laser-LED-ajovalot, interaktiivinen kuljettajan näyttö ja HUD-tuulilasinäyttö varmistavat sen, että tekniikkapaketilla varusteltu Range Rover Velar sisältää tämän hetken kaikkein edistyneimmät ja innovatiivisimmat teknologiat.
DYNAAMINEN OHJAUS -PAKETTI
Tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja kyvykkyyttä niin ajoteillä kuin niiden ulkopuolella. Dynaaminen ohjaus -paketti sisältää All Terrain Progress Control -ohjausominaisuudet, Configurable Dynamics- ja Adaptive Dynamics -järjestelmät, Terrain Response 2 -järjestelmän ja sähköisesti ohjatun ilmajousituksen.
ULKOASUVAIHTOEHDOT
VANTEET

Range Rover Velariin on tarjolla kokonainen valikoima erilaisia vanteita. Kokovalikoima kattaa 18 tuuman vanteista aina erittäin haluttuihin 22 tuuman vanteisiin. Erottuvat ja yksilölliset muotoilun nyanssit tuovat luonnetta ajoneuvon kokonaisilmeeseen.

RAKENNA OMASI
PANORAAMAKATTO

Valittavanasi on joko kiinteä tai liukuva panoraamakatto. Panoraamakaton vaihtoehdot tuovat ajoneuvoon tilan tuntua. Voit parantaa ajoneuvon ulkoasua valitsemalla joko korin värisen tai mustan kontrastikaton.

RAKENNA OMASI
PREMIUM LED -AJOVALOT

LED-päiväajovaloilla varustetuissa täysin LED-käyttöisissä ajovaloissa yhdistyvät erottuva muotoilu ja erittäin käytännölliset ominaisuudet. Ajaminen pimeällä tai heikoissa näkyvyysolosuhteissa on helpompaa Automatic High Beam Assist (AHBA) -järjestelmää käyttäen. AHBA kytkee kaukovalot pois käytöstä havaitessaan vastaantulevaa liikennettä ja palauttaa kaukovalojen valotehon, kun tie on jälleen vapaa.

RAKENNA OMASI
MATRIX LED -AJOVALOT

Rohkeasti muotoillut Matrix LED -ajovalot tuottavat päivänvaloa muistuttavan valon, mikä valaisee erinomaisesti ja vähentää silmien väsymistä. Mukautuva ajovalojärjestelmä säätää lähivaloja nopeuden ja sääolosuhteiden mukaan ja tarjoaa siten parhaan mahdollisen valaistuksen. Älykäs kaukovaloavustin havaitsee vastaantulevat ajoneuvot ja varjostaa ne kaukovalojen valokeilassa. Näin voit hyötyä edelleenkin kaukovalojen valaistuksesta häikäisemättä muita tien käyttäjiä.

RAKENNA OMASI
MATRIX-LASER LED-AJOVALOT

Nämä ajovalot tarjoavat saman huomiota herättävän tyylin ja toiminnallisuuden kuin Matrix-LED-ajovalot. Ajettaessa yli 80 km/h lasertekniikka parantaa päävalokeilan tehoa ja kasvattaa tien näkyvyyden jopa 550 metriin. Järjestelmä tarjoaa myös päävalokeilan ja kiinteät kulmavalot, jotka toimivat alle 40 km/h:n nopeuksilla. Jos suuntavilkku on kytketty käyttöön, ajovalo kääntyy valaisemaan aluetta, jolle olet aikeissa kääntyä.

RAKENNA OMASI
PREMIUM LED -AJOVALOT
MATRIX LED -AJOVALOT
MATRIX-LASER LED-AJOVALOT
SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT
SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS

Tämän ominaisuuden myötä voit vaihtaa matkustamon valaistuksen värejä ja varjostuksia mielialasi mukaan. Käytössäsi on kymmenen väriä aina jäänvalkoisesta kuunvalon kautta kilpa-ajonpunaiseen asti.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
NELIVYÖHYKEILMASTOINTI

Tämä järjestelmä tarjoaa erillisen ilmastoinnin ohjauksen kuljettajalle, etumatkustajalle ja toisen istuinrivin kummallekin sivulle. Järjestelmään sisältyvät B-pilariin lisätyt ilmakanavat.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
LUKITTAVA JÄÄHDYTETTY HANSIKASLOKERO

Järjestelmä jäähdyttää hansikaslokeron ja pitää sen sisällön saman lämpöisenä matkustamon kanssa. Tämä tapahtuu johtamalla ilmastointijärjestelmän jäähdyttämää ilmaa hansikaslokeroon.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS
NELIVYÖHYKEILMASTOINTI
LUKITTAVA JÄÄHDYTETTY HANSIKASLOKERO
KORISTELISTAT
Valittavanasi on lajitelma koristelistojen materiaaleja, kuten hiilikuitu kuparilankapunoksella ja alumiinilla, Shadow Aluminium ja Argento Pinstripe High Gloss -viilu, jotka näyttävät upeilta oven käsinojien yläpuolella. Valikoima koristelistoja korostaa sisätilojen luonnetta entisestään.
ISTUIMET
Saatavana oleva istuinvalikoima sisältää sähkötoimiset 8-, 12-, 18- ja 20-liikkeiset istuinmallit, joissa on runsaasti toimintoja kuten muisti, hieronta, lämmitys ja jäähdytys. Mukavuus on olennaista.
SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA
Sisätilan värivalinta heijastaa yksilöllisyyttäsi. Valittavana sekä istuimiin että kattoverhoiluun: Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster ja Acorn.
SISÄTILAPAKETIT
Voit korottaa Range Rover Velarin sisätilojen kauniisti varustellun matkustamon mukavuuden ja tyylin uudelle tasolle valitsemalla ajoneuvoosi Interior Luxury Pack- tai Interior Luxury Pack Plus -sisätilapaketin.
TEKNIIKKA

Range Rover Velarissa on käytetty edistyneintä, intuitiivisinta ja innovatiivisinta tekniikkaa, minkä ansiosta matkustaminen on entistä nautittavampaa, viihtyisämpää, ja olet ajan tasalla koko matkan ajan. Järjestelmän ominaisuuksiin kuuluu HUD-tuulilasinäyttö, Meridianin äänentoistojärjestelmä ja teknisiä muotoiluluominaisuuksia, kuten upotetut ovenkahvat, LED-valaistus ja kapasitiiviset ohjauspyörän kytkimet.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
LAND ROVER – LISÄVARUSTEET
LEMMIKKIPAKETIT
Valitse sopiva paketti ja varmista, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti jokaisella matkalla samalla, kun autosi sisätilat pysyvät suojattuina.
HIILIKUITUISET ULKOVARUSTEET
Korkealuokkaisessa hiilikuitutakaspoilerissa, peilin kuorissa ja sivujen ilmakanavissa on kiiltävä lakkaus twill-punoskuvioinnilla, mikä tarjoaa suorituskyvyn inspiroiman tyylitellyn muotoilun ja hiilikuidun tuoman painoedun.
yt:WWjZvq8MS90
AVATTAVAT ASTINLAUDAT
Älykkäät ja käytännölliset astinlaudat helpottavat ajoneuvoon nousemista ja siitä poistumista. Astinlaudat sijaitsevat siististi sivukynnyksien alla ja tulevat esiin, kun ovi avataan joko käsin tai avainlähetintä käyttäen. Ne siirtyvät suojaan automaattisesti, kun ovi suljetaan.
yt:KWxpsb0UAqQ
CLICK AND GO -LISÄVARUSTEJÄRJESTELMÄ
Click and Go on monikäyttöinen, auton istuimen selkänojaan kiinnitettävä lisävarustesarja toisen istuinrivin matkustajille. Monipuolinen Click and Go -kehys kiinnitetään pääntuen kiinnikkeisiin. Siihen voidaan lisätä kiinnittimiä tabletteja, kasseja ja paitoja tai takkeja varten. Kiinnittimet toimitetaan erillisinä. Kehys on helppo irrottaa, kun sitä ei käytetä.
yt:oGL_nZnSDwQ
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.