TEKNOLOGIAT
TOP
INFOTAINMENT
OHJAUSPYÖRÄ
Ohjauspyörässä on kytkimet, jotka näkyvät vasta syttyessään. Yksi näistä kytkimistä on ohjelmoitavissa, joten voit säätää sen asetukset ja ohjattavat toiminnot.
TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ
Lisävarusteena saatavassa takamatkustajien viihdejärjestelmässä on kaksi 8-tuumaista näyttöä, jotka on asennettu etuistuimien pääntukiin tai 10-tuumaiset korkearesoluutioiset istuimiin asennetut kallistettavat kosketusnäytöt. Järjestelmään kuuluu langattomat kuulokkeet sekä etä-, USB- ja HDMI-liitännät kaikenlaisia laitteita varten.
PUHEENTUNNISTUS
Range Roverissa on älykäs puheentunnistus, jotta voit tehdä haluamasi toimenpiteet irrottamatta katsettasi tiestä.
MERIDIAN ÄÄNENTOISTO

Hyvä erottelukyky, kristallinkirkkaat korkeat äänet ja täyteläinen, syvä basso 13 huolellisesti asetellun kaiuttimen avulla, joista yksi on kaksikanavainen subwoofer.

Meridian on Meridian Audio Ltd:n rekisteröimä tavaramerkki.

MERIDIAN- SURROUND ÄÄNENTOISTO

Live-esityksen täyteläisyys ja kirkkaus 19 etu-, sivu- ja takakaiuttimen ansiosta, joista yksi on kaksikanavainen subwoofer – yhdistetty saumattomaksi elämykseksi Trifield™-teknologian avulla.

Trifield ja ”kolmen alueen” laite ovat Trifield Production Ltd:n rekisteröimiä tavaramerkkejä.

MERIDIAN SIGNATURE –ÄÄNENTOISTO

Signature -äänentoistojärjestelmässä on 29 kaiutinta, joihin kuuluu kakasikanavainen subwoofer. Järjestelmä tuottaa syvän ja henkilökohtaisen äänikokemuksen joka istuimelle. Trifield 3D -teknologia vie surround-äänentoiston uudelle tasolle.

MERIDIAN ÄÄNENTOISTO
MERIDIAN- SURROUND ÄÄNENTOISTO
MERIDIAN SIGNATURE –ÄÄNENTOISTO
LADATTAVA HYBRIDIAUTO (PHEV)
TÄYSIN ALUMIININEN KORI
Aikaisempaa kevyempi, vahvempi ja vastuullisempi innovatiivinen monokokkikori on erittäin jäykkä ja tyylikäs. Se kestää samat maastoajon vaatimukset kuin muutkin Land Roverit.
LAND ROVER IGUIDE (TULOSSA PIAN)
Land Rover iGuide -sovellus käyttää viimeisimpiä laajennetun todellisuuden teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet. Se toimii myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona, joten löydät aina vastaukset kysymyksiisi.

SUORITUSKYKY
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
SPEED LOWERING –JÄRJESTELMÄ
Speed Lowering -järjestelmässä käytetään elektronista ilmajousitusta, jolla vähennetään ilmanvastusta ja polttoaineenkulutusta laskemalla auton korkeutta 15 mm, kun ajonopeus ylittää 105 km/h.
DYNAMIC-TILA
Tämä asetus on osa Terrain Response -toimintoa. Se tarjoaa jäykemmän jousituksen dynaamisempaa ajotapaa varten. Ajotuntuma on välitön ja varma, jolloin saat myös suurimman ajonautinnon.
COMFORT-TILA
Tämä asetus on osa Terrain Response -järjestelmää. Se tarjoaa parhaan mahdollisen ajomukavuuden kalibroimalla jousituksen asetukset mahdollisimman miellyttäviksi.
KYVYKKYYS
RAKENNA OMASI
KAKSINOPEUKSINEN JAKOVAIHTEISTO
Ylimääräiset pienet vaihteet voivat osoittautua korvaamattoman arvokkaiksi haastavissa olosuhteissa, kuten maastoajossa tai vedossa. Kaksinopeuksinen jakovaihteistojärjestelmä tarjoaa tarkan nopeuden ja hallinnan myös näissä tapauksissa.
LOW TRACTION LAUNCH
Low Traction Launch tarjoaa erinomaisen väännön hallinnan kun lähdet liikkeelle liukkaissa olosuhteissa kuten märällä nurmikolla, lumessa tai jäällä.
KEHITTYNYT VETOAVUSTIN
Kehittyneen vetoavustimen avulla voit hallita peräkärrysi suuntaa peruuttaessasi Terrain Response 2 -ohjaimella. Tämä lisävarusteena saatava järjestelmä ohjaa autosi ohjausta halutun peräkärryn liikeradan saavuttamiseksi.
ALAMÄKIHIDASTIN
Land Roverin patentoitu alamäkihidastin (Hill Descent Control) (HDC) on vakiovaruste. Hidastin auttaa kuljettajaa ajamaan hallitusti alas vaikeissa alamäissä. Se ylläpitää tasaista nopeutta ja jarruttaa kutakin pyörää erikseen.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
HÄTÄJARRUTUS
Jos järjestelmä havaitsee mahdollisen törmäyksen, se näyttää varoituksen, jolloin sinulla on aikaa toimia. Jos kuljettaja ei reagoi mitenkään, järjestelmä käyttää jarruja ja yrittää pienentää mahdollisen törmäyksen voimaa.
KAISTAVAROITIN
Tämän toiminnon ansiosta pitkät ajomatkat sujuvat turvallisemmin Kaistavaroitin havaitsee, jos auto siirtyy tahattomasti ajokaistalta, ja ilmoittaa siitä kuljettajalle merkkivalolla ja ohjauspyörän värinällä.
ETU- JA TAKAPYSÄKÖINTIAVUSTIN
Tekee auton ohjaamisesta entistäkin helpompaa. Kun kytket peruutusvaihteen, etu ja takapuskureiden anturit kytkeytyvät käyttöön. Kun pysäköit, kosketusnäyttö ja äänipalaute kertovat, miten lähellä esteitä olet.
VAKIONOPEUDENSÄÄDIN JA NOPEUDENRAJOITIN
Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin ylläpitävät halutun ajonopeuden ilman, että kaasupoljinta tarvitsee painaa, jolloin ajaminen rasittaa huomattavasti vähemmän. Nopeudenrajoittimella voit myös asettaa haluamasi maksiminopeuden.
KULJETTAJAN APUTOIMINTOPAKETIT
RAKENNA OMASI
DRIVE
Lisävarusteena saatava Drive Pack -paketti tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka parantavat turvallisuutta ja tiedonsaantia. Näihin sisältyvät mm. kuljettajan vireystilan valvonta, katvealueenseurantatoiminto, liikennemerkin tunnistus ja mukautuva nopeudenrajoitin.
DRIVE PRO PACK -PAKETTI
Drive Pack -paketin teknologioidan lisäksi Drive Pro Pack -paketti sisältää kaistallapitoavustimen, katvealueenvalvonnan ja mukautuvan ajonopeussäätimen ja ruuhka-avustimen sekä älykkään hätäjarrutusjärjestelmän.
PARK
Sisältää 360°-pysäköintiavustimen ja takaristeysnäkymän valvonnan, jotta ahtaissa tiloissa ohjaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Clear Exit Monitor -toiminto varoittaa matkustajia lähestyvistä ajoneuvoista, kun he ovat poistumassa autosta.
PARK PRO
Park Pack -paketin sisältämien teknologioiden lisäksi Park Pro -paketti sisältää pysäköintitutkan, joka tekee taskupysäköinnistä ja kohtisuorasta pysäköinnistä helpompaa kuin koskaan, sillä se ohjaa autosi sopivaan tilaan.
AJOMUKAVUUTTA
LATAA ESITE TAI HINNASTO
LÄMMITETYT JA JÄÄHDYTETYT ISTUIMET
Lämmitetyt ja jäähdytetyt etu- ja takaistuimet optimoivat mukavuuden lämpötilasta riippumatta. Tämän toiminnon avulla kuljettaja ja matkustajat voivat asettaa haluamansa lämpötilat erillisesti.
EXTREME PASSENGER SEAT AWAY
Tällä toiminnolla eturivin matkustajan istuin voidaan siirtää yhdellä painikkeella mahdollisimman kauas eteenpäin, jolloin takana on mahdollisimman paljon tilaa ja paras näkyvyys.
KESKIKONSOLIN JÄÄKAAPPI
Lisävarusteena saatava keskikonsolin jääkaappi tarjoaa ylellisen mahdollisuuden pitää kylmiä juomia aina saatavilla. Jääkaappiin mahtuu enintään neljä 500 ml:n pulloa, jotka pidetään 5 °C:en lämpötilassa.
ENHANCED TASK LIGHTING
Takamatkustajat voivat valita kahdesta asetuksesta: Kirkas valkoinen valo ja lämmin valkoinen valo. Molemmissa on valittavana useita kirkkaustasoja. Ensimmäinen vaihtoehto sopii paremmin työntekoon ja keskittymistä vaativaan toimintaan, jälkimmäinen puolestaan tarjoaa rentouttavamman ja luonnollisemman valon.
yt:k_8t-2Gs3NA
NELIALUEILMASTOINTI
Nelialueilmastoinnilla ajomatka sujuu erittäin miellyttävästi, sillä lämpötilan taso sekä ilmavirran suunta ja voimakkuus ovat säädettävissä. Järjestelmässä sekä kuljettajalla, etumatkustajalla, että toisen rivin reunimmaisilla matkustajilla on omat säätimet. B-pilarissa on tällöin lisätuuletussuuttimet.
YHTEYDET
Range Roverissa on jopa seitsemän USB-pistoketta, virtapistoketta sekä Data- ja HDMI-liitännät, 12 V:n aux-liitäntä sekä jänniteliitäntä. Jokainen matkustaja voi siis ladata laitettaan ja nauttia haluamastaan viihteestä tabletilla, matkapuhelimella tai muilla laitteilla.
yt:2k9_4gom_PE
REMOTE PARK HEAT
Tämän innovatiivisen järjestelmän avulla voit esilämmittää tai tuulettaa auton etäohjauksella ja seitsemän päivän ajastimella. Voit aina olla varma, että matkustamon lämpötila on oikea jo ennen kuin astut autoon sisään.
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU
Sähköinen eleohjattava takaluukku mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen autoon tai avaimeen koskematta. Tässä sähköisesti toimivassa järjestelmässä on anturit auton kummallakin puolella. Liikuta vain jalkaasi jommankumman alapuolella toiminnon aktivoimiseksi.
PEHMENNETTY OVIEN SULKEUTUMINEN
Range Roveriin on lisävarusteena saatavilla pehmennetty ovien sulkeutuminen, joka lukitsee etu- ja takaovet sähköisesti. Toiminto ohjaa ovien liikematkan viimeistä 6 mm:n osuutta, jolloin sekä etu- että takaovet sulkeutuvat pehmeästi.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

1Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.
2Trifield and the “three fields” device is a trademark of Trifield Productions Ltd.

As we roll out InControl , specific features described may be optional and market or powertrain dependent. Please consult your local Land Rover Retailer for availability and full terms in your country. Certain features require an appropriate SIM with a suitable data contract, which will require a further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer. Mobile connectivity cannot be guaranteed in all locations.