RANGE ROVER

Nyt myös ladattava hybridi

TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
MUOTOILU
LED-AJOVALOT

Vakiovarustukseen kuuluvat huomiota herättävät LED-ulkovalot luovat dramaattisen ja modernin vaikutelman.

RAKENNA OMASI
YLELLISTÄ MUKAVUUTTA

Executive-luokan takaistuimet tarjoavat ylellistä mukavuutta. Ne ovat aikaisempaa leveämmät ja niissä on paksummat pehmusteet. Sähköisesti taitettava keskikonsoli integroituu saumattomasti laitimmaisiin istuimiin luoden ylellisen matkustusympäristön.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

KATSO GALLERIA

yt:EotE-ljturU
TUNNELMAVALAISTUS

Säädettävä tunnelmavalaistus ja Enhanced Task Lighting tukevat sisätilojen tunnelmaa ja lisäävät tilan tuntua. Valaistukseen on valittavana 10 erilaista väriä, joten sillä voidaan korostaa tilojen design-ominaisuuksia ja luoda ainutlaatuisen rento ympäristö.

LATAA ESITE
LED-AJOVALOT
YLELLISTÄ MUKAVUUTTA
TUNNELMAVALAISTUS
TEKNOLOGIA
PIXEL-LASER-LED-AJOVALOT

Pixel-laser-LED-ajovalot Signature-päivävaloilla ovat paras mahdollinen ajovalovalinta. Lasertekniikka tarjoaa viisi kertaa paremman valaisutehon kuin tavalliset LED-valot. Järjestelmä tuottaa selkeän näkökentän puoleen kilometriin saakka.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
yt:bBRSgsmrB8I
TUULILASINÄYTTÖ

Tuulilasinäyttö* heijastaa tuulilasiin auton tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat ajonopeus, vaihde ja navigointiohjeet. Järjestelmään kuuluu korkearesoluutioinen värigrafiikka, jonka avulla näet tarpeelliset tiedot helposti.

*Edellyttää joillakin markkina-alueilla infrapunasäteilyä heijastavan tuulilasin.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
PIXEL-LASER-LED-AJOVALOT
TUULILASINÄYTTÖ
INFOTAINMENT
TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
INFOTAINMENT
Land Roverin oma InControl-infotainmentjärjestelmä Touch Pro Duo näyttää erilaiselta ja toimii eri tavalla kuin mikään muu. Runsaasti tietoa ja viihdettä tarjoavaan Touch Pro Duo-järjestelmään on integroituna intuitiivista ja edistynyttä teknologiaa, joiden ansiosta ajomatkat ovat silkkaa nautintoa.
INNOVAATIOT
Range Roverin hienostuneet ja polttoainetehokkaat moottorit tarjoavat runsaasti suorituskykyä. Voit valita haluamasi bensiini- tai dieselmoottorin taikka uuden ladattavan hybridisähköautomme (PHEV), jossa on käytössä tähänastisista voimansiirroistamme innovatiivisin malli.
HIENOSTUNUTTA SUORITUSKYKYÄ
Ajaminen on miellyttävää erilaisilla teillä ja kaikissa olosuhteissa huolellisesti suunniteltujen teknologioidemme, kuten Dynamic-tilalla varustetun Terrain Response 2 -järjestelmän ansiosta.
KYVYKKYYTTÄ MAASTOSSA
Range Rover on ensimmäinen auto, jossa yhdistyvä ylellisyys, tyylikkyys ja huippuluokan toimintakyky kaikissa olosuhteissa. Range Roverin vaikuttavat maasto-ominaisuudet saadaan aikaan nelivetojärjestelmällä sekä uniikeilla ja innovatiivisilla maastoteknologioilla.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
Range Roveriin on saatavilla vakio- ja lisävarusteina runsain määrin erilaisia SUV-teknologioita jotka soveltuvat kaupunkiajon haasteista turvallisuuden parantamiseen eri olosuhteissa. Jokainen toiminto on suunniteltu siten, että se lisää autosta saamaasi nautintoa.
AJOMUKAVUUTTA
Range Roverin sisätiloihin kuuluvat uudet etu- ja takaistuimet, jotka tarjoavat neljän istuimen mukavuuden viiden istuimen monipuolisuudella. Mukavuutta lisäävät myös nelialueilmastointi ja matkustamon ilmaionisointi. Meridian™-äänentoistojärjestelmä ja säädettävä tunnelmavalaistus lisäävät osaltaan matkustamon rentoa tunnelmaa.
MONIPUOLISUUS
ACTIVITY KEY

Nauti ulkoilusta ja pidä autosi avain turvallisesti autossa. Lisävarusteena saatava Land Rover Activity Key on kestävä ja täysin vedenpitävä ranneke, jonka ansiosta voit osallistua monenlaiseen toimintaan, jossa avaimen mukana pitäminen olisi hankalaa.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
yt:o28JHF3EIk0
AUTOMAATTINEN KORKEUDEN SÄÄTÖ

Astu autoon sisään ja sieltä ulos helpommin ja tyylikkäämmin. Kun ilmajousituksen automaattinen säätö aktivoidaan, se laskee autoa 50 mm alemmas, tehden auton käyttämisestä helpompaa.

ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT

Range Roverissa on paljon kätevää säilytystilaa, jonka ansiosta matkustamo on helpompi pitää järjestyksessä ja kaikki tarvittava mahtuu mukaan. Keskikonsolissa on syvä säilytystila ja lisävarusteena on saatavana jääkaappi, jolla pidät virvokkeet kylminä.

LATAA ESITE
activity key
AUTOMAATTINEN KORKEUDEN SÄÄTÖ
ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT
AJOMUKAVUUTTA
ISTUIMET

Jotta matkustamo ei ylikuumenisi ja ilmastoinnilta vaadittaisiin mahdollisimman vähän, automaattinen kaihdin sulkeutuu automaattisesti, kun matkustajat ovat autossa ja ovet on lukittu. Lisävarusteena saatavan intuitiivisen eleohjattavan kaihtimen ansiosta voit keskittyä ajamiseen.

RAKENNA OMASI
AUTOMAATTINEN JA ELEOHJATTAVA KAIHDIN

Jotta matkustamo ei ylikuumenisi ja ilmastoinnilta vaadittaisiin mahdollisimman vähän, automaattinen kaihdin sulkeutuu automaattisesti, kun matkustajat ovat autossa ja ovet on lukittu. Lisävarusteena saatavan intuitiivisen eleohjattavan kaihtimen ansiosta voit keskittyä ajamiseen.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
KUUMAKIVIHIERONTA

Nauti ihanasta kuumakivihieronnasta mukavasti autossa istuen. Käytettävissä on 25 rentouttavaa hierontaohjelmaan, joihin kuuluu rullaus- ja värinätilat.

LATAA ESITE
MATKUSTAMON ILMAN IONISOINTI

Lisävarusteena saatava matkustamon ilman ionisointi parantaa sisätilojen ilmanlaatua tarjoten ensiluokkaisen matkustusympäristön. Prosessissa ionisoidaan ilman partikkeleita allergeenien, viruksien, bakteerien ja niihin liittyvien hajujen vähentämiseksi.

LATAA ESITE
AUTOMAATTINEN JA ELEOHJATTAVA KAIHDIN
KUUMAKIVIHIERONTA
MATKUSTAMON ILMAN IONISOINTI
KYVYKKYYS
TERRAIN RESPONSE 2

Vastaa maaston haasteisiin. Terrain Response 2 -järjestelmä sopeuttaa autosi moottorin, vaihteiston, tasauspyörästöjen ja alustajärjestelmien toiminnan ajo-olosuhteisiin sopiviksi. Valitse jokin seuraavista tiloista: Dynamic, Eco, Comfort, Grass/Gravel/Snow, Mud and Ruts, Sand ja Rock Crawl.

yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONINEN ILMAJOUSITUS

Elektroninen ilmajousitus muuttaa autosi korkeutta nopeasti, pitäen kaikki neljä pyörää maassa myös epätasaisilla pinnoilla, jolloin ajovakaus pysyy hyvänä. Voit käyttää tätä toimintoa myös vaihtaaksesi auton korkeutta matkatavaroiden lastaamisen ja purkamisen helpottamiseksi.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) on järjestelmä, jonka ansiosta voit määrittää ja ylläpitää tasaisen ajonopeuden haastavissakin olosuhteissa, kuten mudassa, märällä ruohikolla, jäällä, lumella ja hiekkateillä. Se on toiminnassa, kun ajonopeus on 1,8–30 km/h, jolloin voit rauhassa keskittyä ajamiseen ja oikean ajoreitin hakemiseen esim. esteiden lomasta.

TERRAIN RESPONSE 2
ELEKTRONINEN ILMAJOUSITUS
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
SUORITUSKYKY
ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics -toiminnon ansiosta pitkätkin ajomatkat tuntuvat menevän nopeasti. Järjestelmä valvoo auton liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa. Se reagoi kuljettajan tai tien vaatimuksiin lähes välittömästi parantaen auton hallintaa ja minimoiden kehon liikkeet. Näin ajaminen tuntuu mahdollisimman mukavalta ja tasaiselta.

DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response* -järjestelmä parantaa auton käsiteltävyyttä hydraulisella ohjauksella, optimoiden suorituskyvyn tiellä ja matkustajien mukavuuden vähentäen kehon kallistuskulmaa kaarteissa. Järjestelmä ohjaa etu- ja taka-akselia erillisesti, joten se parantaa ohjausliikkeiden tarkkuutta, ketteryyttä alhaisilla ajonopeudella ja vakautta suurilla ajonopeuksilla.

*Saatavilla vain V8-moottoreihin.

ACTIVE REAR LOCKING DIFFERENTIAL

Active Rear Locking Differential -toiminto parantaa kaarrevakautta ja pitoa ja rajoittaa sutimista maastossa. Se varmistaa, että teho välitetään parhaiten pitäville pyörille.

ADAPTIVE DYNAMICS
DYNAMIC RESPONSE
ACTIVE REAR LOCKING DIFFERENTIAL
VASTUULLISUUS
ÄLYKÄS STOP/START-JÄRJESTELMÄ
Kaikissa Range Rover -voimansiirroissa on CO₂-päästöjä vähentävää teknologiaa. Kehittynyt älykäs Stop/Start-järjestelmä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja ECO-tila varmistaa, että Range Rover toimii mahdollisimman tehokkaasti, ehdottaen automaattisesti esimerkiksi. kaasun keventämisestä joutokäynnillä, vaihteen vaihtamista tai lämmitettyjen sivupeilien kytkemistä pois päältä.
ALUMIINIRAKENNE
Range Roverissa alumiinisen korin valmistuksessa on käytetty myös kierrätettyjä materiaaleja. Näin on saatu huomattavia tehohyötyjä ja auton elinkaaren aikaisia CO2-päästöjä on saatu alennettua.
ELINKAARINÄKÖKULMA
Olemme sitoutuneet valmistamaan autoja, joissa käytetään enemmän kestäväpohjaisia materiaaleja, tuotetaan vähemmän jätettä ja käytetään vähemmän luonnonvaroja. Sen vuoksi Range Rover on suunniteltu 85-prosenttisesti kierrätettäväksi ja 95-prosenttisesti hyödynnettäväksi.
TURVALLISUUSOMINAISUUDET
RAKENNA OMASI
ISOFIX
Takaistuimilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuimet on helppo kiinnittää. Niiden ansiosta lastenistuin pysyy hyvin kiinni ajoneuvossa, joten järjestelmä lisää turvallisuutta.
TURVATYYNYT
Range Roverin kattavaan turvatyynyjärjestelmään kuuluu kuljettajan ja matkustajien turvatyynyt, joiden ansiosta auton kaikki matkustajat ovat paremmassa turvassa.
TURVAVYÖT
Turvavöiden esikiristimet parantavat turvallisuutta vähentämällä eteenpäin suuntautuvaa liikettä etutörmäyksessä.
AUTOMAATTINEN JARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Järjestelmä auttaa estämään törmäyksiä muihin ajoneuvoihin tai jalankulkijoihin jarruttamalla mahdollisen törmäyksen voimakkuutta vähentäen.
SÄHKÖINEN LUISTONHALLINTAJÄRJESTELMÄ
Järjestelmä optimoi pidon ja vakauden hillitsemällä sutimista. Tämä tapahtuu vähentämällä vääntöä sutivasta pyörästä ja jarruttamalla tarvittaessa.
HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan voimakkaasti mutta kuitenkin liian heikosti verrattuna maksimaaliseen pysäytysvoimaan. Tällöin järjestelmä tehostaa jarruvoimaa ABS-pumpun avulla ja varmistaa, että auto pysähtyy ajoissa.

1As part of the Driver Assist Pack.
2Requires infrared reflective windscreen in some markets.
3Available on V8 engines only.
Actual seats have new cushions and interlayers with softer looser leather to optimise these features. Please refer to your Land Rover Retailer for more information