TEKNOLOGIAT
TOP
INFOTAINMENT
OHJAUSPYÖRÄ
Ohjauspyörän kytkimet ovat piilossa kunnes ne valaistuvat. Niiden ansiosta ohjaamossa on vähemmän säätimiä ja kytkimiä Tavallisesti käytetyt ominaisuudet, kuten media, ovat nyt täysin käytettävissä uusilla ohjauspyörän kytkimillä sekä Interactive Driver Display -näytöllä.
TAKAMATKUSTAJIEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ
Lisävarusteena saatavassa takamatkustajien viihdejärjestelmässä on kaksi 8-tuumaista näyttöä, jotka on asennettu etuistuimien pääntukiin tai 10-tuumaiset korkearesoluutioiset istuimiin asennetut kallistettavat kosketusnäytöt. Molemmissa järjestelmissä on kaksi kappaletta langattomia, digitaalisia WhiteFire® -kuulokkeita ja HDMI- , Mobile High-Definition Link (MHL) -liitännät sekä USB-portit.
MERIDIAN -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ
MERIDIAN -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Hyvä erottelukyky, kristallinkirkkaat korkeat äänet ja täyteläinen, syvä basso 13 huolellisesti asetellun kaiuttimen avulla, joista yksi on kaksikanavainen subwoofer.

MERIDIAN SURROUND -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ
MERIDIAN SIGNATURE -ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

Ensimmäinen Trifield 3D -teknologia vie surround-äänentoiston uudelle tasolle. Signature-äänentoistojärjestelmään kuuluu 23 kaiutinta ja kaksikanavainen subwoofer. Uskomattoman autenttinen ääni laajentaa matkustamon – kaikki suosikkisi toistuvat aidon kuuloisina.

MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM
MERIDIAN™ SIGNATURE SOUND SYSTEM

World-first TrifieldTM 3D technology takes surround sound to the next level. The Signature Sound System includes 23 speakers including a dual channel subwoofer. Incredibly authentic, the sense of cabin space is expanded, rendering your favourite performances in true scale and location.

INNOVAATIOT
PHEV
Ladattavassa hybridiautossa ei ole tehty kompromisseja kyvykkyyden, tehokkuuden tai ulkonäön suhteen. Tässä autossa on Range Roverin innovatiivisin voimansiirto.
TÄYSIN ALUMIININEN KORI
Aikaisempaa kevyempi, vahvempi ja innovatiivinen monokokkikori on erittäin jäykkä ja tyylikäs. Se kestää samat maastoajon vaatimukset kuin muutkin Land Roverit.
IGUIDE
Land Rover iGuide -sovellus käyttää viimeisimpiä laajennetun todellisuuden teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet. Se toimii myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona, joten löydät aina vastaukset kysymyksiisi.

SUORITUSKYKY
ELEKTRONINEN AKTIIVINEN TASAUSPYÖRÄSTÖ JA KAARREAJON HALLINTAJÄRJESTELMÄ
Kaarreajon hallintajärjestelmä tuottaa responsiivisen, hallitun ajamisen kaarteissa ja erinomaisen käsiteltävyyden tiukimmissakin mutkissa. Elektroninen aktiivinen tasauspyörästö ja auton jarrutusjärjestelmä tasapainottavat jatkuvasti moottorin vääntöä neljälle eri pyörälle kaarreajon aikana.
AJONVAKAUTUSJÄRJESTELMÄ
Järjestelmä valvoo Range Rover Sportin dynaamista liikettä ja maksimoi auton vakautta. Ajonvakautusjärjestelmä vähentää moottorin vääntöä ja käyttää tarvittavaa jarrutusvoimaa auton kulkusuunnan korjaamiseen.
SPEED LOWERING -JÄRJESTELMÄ
Speed Lowering -järjestelmässä käytetään elektronista ilmajousitusta, jolla vähennetään ilmanvastusta ja polttoaineenkulutusta laskemalla auton korkeutta 15 mm, kun ajonopeus ylittää 105 km/h. *Ei saatavilla kierrejousituksen kanssa.
KYVYKKYYS
RAKENNA OMASI
KEHITTYNYT VETOAVUSTIN
Lisävarusteena saatavana olevan kehittyneen vetoavustimen avulla voit hallita perävaunun suuntaa peruuttaessasi Terrain Response 2 -ohjaimella. Tämä järjestelmä ohjaa autosi ohjausta halutun perävaunun liikeradan saavuttamiseksi.
LOW TRACTION LAUNCH
Low Traction Launch tarjoaa erinomaisen väännön hallinnan kun lähdet liikkeelle liukkaissa olosuhteissa kuten märällä nurmikolla, lumessa tai jäällä.
KAKSINOPEUKSINEN JAKOVAIHTEISTO
Ylimääräiset pienet vaihteet voivat osoittautua korvaamattoman arvokkaiksi haastavissa olosuhteissa, kuten jyrkissä ylä- tai alamäissä, maastoajossa tai vedossa. Kaksinopeuksinen jakovaihteistojärjestelmä tarjoaa tarkan nopeuden ja hallinnan myös näissä tapauksissa.
ALAMÄKIHIDASTIN
Land Roverin patentoitu alamäkihidastin (Hill Descent Control) (HDC) on vakiovaruste. Hidastin auttaa kuljettajaa ajamaan hallitusti alas vaikeissa alamäissä. Se ylläpitää tasaista nopeutta ja jarruttaa kutakin pyörää erikseen.
VARUSTEPAKETIT
RAKENNA OMASI
DRIVE
Lisävarusteena saatava Drive Pack -paketti tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka parantavat turvallisuutta ja tiedonsaantia. Näihin sisältyvät mm. kuljettajan vireystilan valvonta, katvealueenseurantatoiminto, liikennemerkin tunnistus ja mukautuva nopeudenrajoitin.
DRIVE PRO
Drive Pack -paketin teknologioiden lisäksi Drive Pro Pack -paketti sisältää kaistallapitoavustimen, katvealueenvalvonnan ja mukautuvan ajonopeussäätimen ja ruuhka-avustimen sekä älykkään hätäjarrutusjärjestelmän.
PARK
Sisältää 360°-pysäköintiavustimen ja takaristeysnäkymän valvonnan, jotta ahtaissa tiloissa ohjaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Clear Exit Monitor -toiminto varoittaa matkustajia lähestyvistä ajoneuvoista, kun he ovat poistumassa autosta.
PARK PRO
Park Pack -paketin sisältämien teknologioiden lisäksi Park Pro -paketti sisältää pysäköintitutkan, joka tekee taskupysäköinnistä ja kohtisuorasta pysäköinnistä helpompaa kuin koskaan, sillä se ohjaa autosi sopivaan tilaan.
MUKAVUUS
LATAA ESITE TAI HINNASTO
LÄMMITETYT JA JÄÄHDYTETYT ISTUIMET
Lisävarusteena saatavilla olevat lämmitetyt ja jäähdytetyt etu- ja takaistuimet optimoivat mukavuuden lämpötilasta riippumatta.
YHTEYS
Lisävarusteena voit lisätä autoon kaksi pistorasiaa ja viisi USB-porttia eri puolille matkustamoa. Kaikki matkustajat voivat näin ladata laitteitaan.
yt:V8dudKAsTnw
SISÄTILOJEN SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS
Sisätilojen säädettävän tunnelmavalaistuksen avulla voidaan vaihdella väriä ja sävyä muuttaen matkustamon tunnelmaa mielialan mukaisesti. Valitse kymmenestä väristä kosketusnäytön avulla.
REMOTE PARK HEAT JA TIMED CLIMATE
Järjestelmän avulla voit esilämmittää tai tuulettaa auton etäohjauksella ja seitsemän päivän ajastimella. Voit aina olla varma, että matkustamon lämpötila on oikea jo ennen kuin astut autoon sisään.
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU
Sähköinen eleohjattava takaluukku mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen autoon koskematta. Tässä sähköisesti toimivassa järjestelmässä on anturit auton kummallakin puolella. Liikuta vain jalkaasi jommankumman alapuolella toiminnon aktivoimiseksi.
PEHMENNETTY OVIEN SULKEUTUMINEN
Range Rover Sport on saatavilla joka oven sähkölukituksella. Toiminto ohjaa ovien liikematkan viimeistä 6 mm:n osuutta, jolloin sekä etu- että takaovet sulkeutuvat pehmeästi.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.