RANGE ROVER SPORT

DYNAAMISIN RANGE ROVER

TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
VARAA KOEAJO
Arrange a test drive through your nearest Retailer
MUOTOILU
ULKONÄKÖ

Range Rover Sport on suunniteltu herättämään huomiota. Sen aiempaa matalampaa, urheilullisempaa olemusta korostavat uudistettu etu- ja takapuskuri sekä niiden integroidut pakoputken koristelistat*. Dramaattista, modernia ilmettä täydentävät LED-valot ja lisävarusteena saatavilla olevat kaartuvat Animated Directional Indicators -vilkut.

RAKENNA OMASI

KATSO GALLERIA

TUNNELMAVALAISTUS
TUNNELMAVALAISTUS

Erinomaisen korkealaatuinen. Poikkeuksellisen toimiva Sisätilojen selväpiirteistä, modernia ilmettä täydentävät sisätilojen tunnelmavalaistus ja Touch Pro Duo -varusteet.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
VALMISTETTU AMMATTITAIDOLLA
VALMISTETTU AMMATTITAIDOLLA

Ensiluokkainen Semi-Aniline-nahka on nyt osa Range Rover Sportin laajentunutta nahkavalikoimaa. Uudet värivaihtoehdot, kuten Ebony Vintage Tan tai Ebony Eclipse, nostavat autosi sisätilojen laadun ajokokemuksen tasolle.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
SUORITUSKYKY
ADAPTIVE DYNAMICS
ADAPTIVE DYNAMICS

Tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tasapainoista ja hallittua ajoa jatkuvasti muuttuvan vaimennuksen avulla. Adaptive Dynamics valvoo auton liikettä jopa 500 kertaa sekunnissa ja varmistaa mukavan, hallitun ajamisen vastaamalla kuljettajan ajoliikkeisiin ja ajo-olosuhteisiin.

COMMANDSHIFT 2
COMMANDSHIFT 2

Tilava ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille. Urheilullinen ajoasento antaa luotettavan ajotuntuman ja tarjoaa intuitiivisen ohjauksen, kuten CommandShift 2 -vaihdekytkimen ja ohjauspyörän vaihteenvalitsimet.

CONFIGURABLE DYNAMICS
CONFIGURABLE DYNAMICS

Lisävarusteena saatavan Configurable Dynamics -toiminnon ansiosta voit koriasetuksia vaihtamalla optimoida mielesi mukaan auton ajomukavuuden ja suorituskyvyn. Configurable Dynamics optimoi vaihteiston, ohjauksen, kaasun ja jousituksen määrityksiin tarpeidesi mukaan.

*Vakiona V8-moottoreissa.

TEKNOLOGIAT
LED-AJOVALOT
LED-AJOVALOT

Pixel-laser-LED-ajovalot Signature-päivävaloilla ovat paras mahdollinen ajovalovalinta. Lasertekniikka tarjoaa viisi kertaa paremman valaisutehon kuin tavalliset LED-valot. Ne kytkeytyvät päälle yli 80km/h nopeudella, kun muita valoja ei havaita, järjestelmä tuottaa kirkkaan näkymän yli puolen kilometrin päähän.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
yt:9t6C057826g
TUULILASINÄYTTÖ
TUULILASINÄYTTÖ

Tuulilasinäyttö* heijastaa tuulilasiin auton tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat ajonopeus, vaihde ja navigointiohjeet. Järjestelmään kuuluu korkearesoluutioinen värigrafiikka, jonka avulla näet tarpeelliset tiedot helposti.

*Edellyttää joillakin markkina-alueilla infrapunasäteilyä heijastavan tuulilasin.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
INFOTAINMENT
Runsaasti tietoa ja viihdettä tarjoavaan Touch Pro Duo-infotainmentjärjestelmään on integroituna intuitiivista ja edistynyttä teknologiaa, joiden ansiosta ajomatkat ovat silkkaa nautintoa.
INNOVAATIOT
Range Rover Sportin hienostuneet ja polttoainetehokkaat moottorit tarjoavat runsaasti suorituskykyä. Voit valita haluamasi bensiini- tai dieselmoottorin taikka uuden ladattavan hybridisähköautomme (PHEV), jossa on käytössä tähänastisista voimansiirroistamme innovatiivisin malli.
SUORITUSKYKYÄ TIELLÄ
Erinomainen pito ja ohjattavuus tekevät Range Rover Sportista dynaamisimman SUV-mallin. Se tarjoaa nautittavaa ajamista missä tahansa tiellä ja olosuhteissa auton huolellisesti suunnitellun teknologian ansiosta.
SUORITUSKYKYÄ MAASTOSSA
Range Rover Sportin vaikuttavat maasto-ominaisuudet saadaan aikaan nelivetojärjestelmällä sekä uniikeilla ja innovatiivisilla maastoteknologioilla.
KULJETTAJAN APUTOIMINNOT
Autoon on saatavilla vakio- ja lisävarusteina runsain määrin erilaisia teknologioita, jotka soveltuvat kaupunkiajon haasteista turvallisuuden parantamiseen eri olosuhteissa. Kukin niistä on suunniteltu tekemään matkastasi mukavan ja autosta helppokäyttöisen.
MUKAVUUS
Range Rover Sport vie kuljettajan ja matkustajan mukavuuden uudelle tasolle. Auton huolellisesti suunniteltu, ajanmukainen sisätila on varustettu uusilla etuistuimilla, jotka tukevat kuljettajaa ja matkustajaa entistä paremmin. Istuimiin on valinnaisena saatavilla Semi-Aniline-nahka.
MONIPUOLISUUS
AUTOMAATTINEN
AUTOMAATTINEN JOUSITUSKORKEUSSÄÄTÖ

Automaattinen jousituskorkeussäätö tarjoaa lisämukavuutta ja suorituskykyä elektronisen ilmajousituksen kautta. Näin matkustajat pääsevät autoon aiempaan helpommin ja tyylikkäämmin, kun autoa madalletaan 50 mm.

RAKENNA OMASI
5 + 2
5 + 2 SEATING

Autoon mahtuu enimmillään seitsemän matkustajaa, valinnaisena saatavilla olevan 5 + 2 -järjestelyn ansiosta, jossa kaksi istuinta on sijoitettu tavaratilan lattian alle. Tavaratilaa on yhtä paljon ja toisen rivin istuimissa on eteen-/taaksepäin suuntautuvaa liikettä varten tilaa 100mm.

RAKENNA OMASI
ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT
ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT

Matkustamo säilyy järjestyksessä kasvaneen säilytystilan ansiosta. Autossa on syvennys myös älypuhelimelle. Lisävarusteena saatavaan keskikonsolin jääkaappiin mahtuu neljä 500 ml:n pulloa, jossa ne säilyvät 5 C-asteessa.

RAKENNA OMASI
yt:y640zxyQjm8
MUKAVUUS
ELEOHJATTAVA KAIHDIN

Jotta matkustamo ei ylikuumenisi ja ilmastoinnilta vaadittaisiin mahdollisimman vähän, automaattinen kaihdin sulkeutuu automaattisesti, kun matkustajat ovat autossa ja ovet on lukittu. Lisävarusteena saatavan intuitiivisesti eteen- tai taaksepäin eleohjattavan kaihtimen ansiosta voit keskittyä ajamiseen.

*Vakiona kun panoraamakatto on määritetty

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
KYVYKKYYS
ALL-TERRAIN
ALL- TERRAIN PROGRESS CONTROL

Järjestelmän ansiosta voit määrittää ja ylläpitää tasaisen ajonopeuden haastavissakin olosuhteissa, kuten mudassa, märällä ruohikolla, jäällä, lumella ja hiekkateillä. All Terrain Progress Control (ATPC)* toimii ajettaessa 1,8km/h–30km/h nopeudella, jotta voit keskittyä täysin ohjaamiseen hankalissa olosuhteissa.

*Ei saatavilla Si4- ja P400e-moottoreihin.

KAHLAAMINEN
KAHLAAMINEN

Range Rover Sportin kahluusyvyys on jopa 850 mm*. Lisävarusteena saatava kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmä hyödyntää ovipeilien antureita ja ilmoittaa, kun veden syvyys lähestyy ajoneuvon suurinta sallittua syvyyttä. Hallintajärjestelmä tarjoaa reaaliaikaista tietoa ja osoittautuu erityisen käteväksi pimeällä.

*650 mm kierrejousituksen kanssa.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Ainutlaatuinen Terrain Response -järjestelmä sopeuttaa autosi moottorin, vaihteiston, tasauspyörästöjen ja alustajärjestelmien toiminnan ajo-olosuhteisiin sopiviksi. Terrain Response 2 on lisävaruste, joka vie palkitun järjestelmän ominaisuudet aivan uudelle tasolle, valiten automaattisesti sopivimmat asetukset. Järjestelmään sisältyy lisäksi Rock Crawl -ryömintänopeus.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
yt:uPZIFx1vTac
VASTUULLISUUS
TEHOKKUUS
Range Rover Sport -voimansiirroissa on CO₂-päästöjä vähentävää teknologiaa, kuten älykäs Stop/Start-järjestelmä. Järjestelmä sammuttaa moottorin ja käynnistää sen uudelleen, kun nostat jalan pois jarrupolkimelta, parantaen siten polttoaineen kulutuksen tehokkuutta 5–7 prosenttia. ECO Mode -lisävaruste käyttää ohjelmistoa varmistamaan auton taloudellisen ja tehokkaan käytön.
ALUMIINI
Range Rover Sportin alumiininen korirakenne sisältää kierrätettyä materiaalia, mikä vähentää auton painoa, nostaa polttoainekulutuksen tehokkuutta, madaltaa päästöjä ja nostaa auton suorituskykyä.
ELINKAARINÄKÖKULMA
Ympäristöstämme vastuuta kantavana yrityksenä olemme sitoutuneet valmistamaan autoja, joissa käytetään enemmän kestäväpohjaisia materiaaleja, tuotetaan vähemmän jätettä ja käytetään vähemmän luonnonvaroja. Sen vuoksi Range Rover Sport on suunniteltu 85-prosenttisesti kierrätettäväksi ja 95-prosenttisesti hyödynnettäväksi. Panostamme myös huippuluokan tuotantotiloihin, joissa voimme valmistaa autoja entistä tehokkaammin – käytämme vähemmän vettä ja energiaa, tuotamme vähemmän jätettä ja päästöjä.
TURVALLISUUSOMINAISUUDET
LATAA ESITE TAI HINNASTO
ISOFIX
Takaistuimilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joiden avulla lastenistuimet on helppo kiinnittää. Niiden ansiosta lastenistuin pysyy hyvin kiinni ajoneuvossa.
TURVATYYNYT
Range Rover Sportin kattavaan turvatyynyjärjestelmään kuuluu kuljettajan ja matkustajien turvatyynyt.
TURVAVYÖT
Turvavöiden esikiristimet parantavat turvallisuutta vähentämällä eteenpäin suuntautuvaa liikettä etutörmäyksessä.
LED-AJOVALOT
Range Rover Sportin vakiovarustukseen kuuluvat huomiota herättävät LED-ajovalot. LED-valot on suunniteltu kestämään auton elinkaaren ajan ja ne käyttävät vähemmän energiaa.
URHEILULLINEN AJOASENTO
Range Rover Sportin urheilullinen ajoasento tekee ajamisesta itsevarmempaa ja intensiivisempää. Korkeammalle sijoittuva ajoasento mahdollistaa paremman näkyvyyden ja sen myötä turvallisemman matkanteon.
yt:mhcj81F7kLQ
HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ (EBA)
Hätäjarrutusjärjestelmä havaitsee, kun jarrua painetaan voimakkaasti mutta kuitenkin liian heikosti verrattuna maksimaaliseen pysäytysvoimaan. Tällöin järjestelmä tehostaa jarruvoimaa ja varmistaa, että auto pysähtyy ajoissa.