LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

TOP
PAKETTIVAIHTOEHDOT
MUSTA ULKOASUPAKETTI
MUSTA ULKOASUPAKETTI

Paranna Range Rover Sportin ulkoasua entisestään valitsemalla Musta paketti. Dynaamisen ilmeen tarjoava paketti yhdistää ajoneuvon kiiltävän mustat ominaispiirteet narvik-mustiin elementtien koristeisiin, kuten etusäleikkö, konepelti, lokasuojan ilmakanavat ja peilien kuvut, mikä antaa auton ulkonäölle entistä enemmän arvokkuutta.

KATSO GALLERIA
HIILIKUITUPAKETTI
HIILIKUITUPAKETTI

Erinomainen parannus Range Rover Sportin ulkoasuun. Paketti tehostaa ajoneuvon itsevarmaa epäulkoasua ja ryhtiä kiiltävillä hiilikuitupinnoilla, kuten peilien kuvut, etusäleikön kehys, konepelti ja lokasuojan ilmakanavat sekä takaluukun koristelista.

KATSO GALLERIA
yt:eCmT5XnZ3Ys
SVR-HIILIKUITUPAKETTI
SVR-HIILIKUITUPAKETTI

SVR-Hiilikuitu-ulkoasupaketissa on lisätty kiiltäviä hiilikuitukoristeita etupuskuriin, etusäleikköön ja lokasuojan ilmakanaviin. Range Rover Sport SVR:n hienostunut hiilikuitukonepelti vakiovärisellä rungolla on saatavana myös huomiota herättävällä konepellin paljaalla hiilikuituisella keskisektorilla.

KATSO GALLERIA
ON/OFF-ROAD PACK
SUORITUSKYKYÄ TIELLÄ JA MAASTOSSA

Paranna Range Rover Sportin jo valmiiksi verrattomia tie- ja maastoajo-ominaisuuksia ja ajokokemusta On/Off-Road-paketilla, joka sisältää kaksinopeuksisen jakovaihteistojärjestelmän, Terrain Response 2 -järjestelmän Dynamic-ohjelmistolla, All Terrain Progress Control (ATPC) -pidonhallinnan ja Dynamic Response -kallistuksenvakausjärjestelmän ja aktiivisen tasauspyörästön, jossa on jarrutuksen avulla aktivoituva Torque Vectoring by Braking -väännöntasausjärjestelmä.

RAKENNA OMASI
ULKOASUVAIHTOEHDOT
VANTEET

Kaikkien aikojen ketterin, dynaamisin ja ohjattavin Land Rover on saatavana valikoimalla tyyliin sopivia vanteita. Hienostuneita 19–22 tuuman premium-vanteita on saatavana useilla eri pintaratkaisulla, kuten Gloss Black, Diamond Turned ja Satin Polished. Valittavana on myös ainutlaatuinen ja vain SVR-mallien mukana myytävä kevytvanne.

RAKENNA OMASI
PANORAAMAKATTO

Valinnainen kiinteä tai liukuva panoraamakatto täyttää Range Rover Sportin sisätilat valolla. Se lisää tilan yhteyden tuntua ympäröivään maailmaan. Saatavana ajoneuvon korin kanssa sopivissa väreissä tai narvik-mustana kontrastivärinä.

RAKENNA OMASI
MATRIX LED -AJOVALOT
MATRIX LED -AJOVALOT

Valinnaiset Matrix LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla hyödyntävät Advanced Driving Beam (ADB) -tekniikkaa ja mukautuvaa Adaptive Front-lighting System (AFS) -valaisujärjestelmää. Nämä järjestelmät maksimoivat yhdessä näkyvyyden kaikissa olosuhteissa; ne mahdollistavat kaukovalojen käytön vastaantulevia autoilijoita häikäisemättä ja optimoivat lähivalojen valaisutehon kaikissa ajo-olosuhteissa.

RAKENNA OMASI
PIXEL LED -AJOVALOT
PIXEL LED -AJOVALOT

Valinnaiset Pixel LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla perustuvat ADB- ja AFS-järjestelmien Matrix LED -ajovalojen tekniikkaan ja tarjoavat Range Roverin kehittyneimmän ajovalojärjestelmän. Ne tarjoavat tarkemman resoluution kuljettajan käytettävissä olevan valokeilan maksimoimiseen ja tarkemman himmennyksen vastaantulevien kuljettajien häikäisyn ehkäisemiseen.

RAKENNA OMASI
yt:Idxkxl4pdg4
PIXEL-LASER LED -AJOVALOT
PIXEL-LASER LED -AJOVALOT

Pixel-laser LED -ajovalot tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla tarjoavat äärimmäisen ajovalovaihtoehdon. Lasertekniikka tuottaa viisi kertaa voimakkaamman valotiheyden tavanomaisiin LED-valoihin verrattuna. Ominaisuus on käytettävissä nopeuden ylittäessä 80 km/h ja jos muita ulkoisia valonlähteitä ei ole havaittavissa. Järjestelmä valaisee näkymän kirkkaasti yli puolen kilometrin etäisyydeltä.

RAKENNA OMASI
SISÄTILAT
LATAA ESITE TAI HINNASTO
SISÄTILAN KORISTELISTAT
Valitse valikoimasta sisätilan koristelistojen materiaaleja, kuten puu, alumiini ja hiilikuitu. Koristelistat voivat olla yksilöllisiä mallikohtaisesti.
SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA
Varmista, että ajoneuvon sisätilojen tyyli vastaa sen ajo-ominaisuuksia. Valittavanasi on useita värivalikoimia, kuten ajantasaiset värimallistomme, Ebony Vintage Tan ja Ebony Eclipse.
ISTUIMET
Istuimet tarjoavat jopa 22 istuimen liikerataa. Materiaalivaihtoehdoissa valittavina ovat muun muassa puolianiliininahka ajantasaisena värivalikoimana. Valinnaiset tekniikat, kuten hieronta, lämmitys ja jäähdytys tarjoavat lisämukavuutta.
TEKNIIKKA

Range Rover Sportin ajantasaisen tekniikan ansiosta kaikki matkustajat matkustavat turvallisesti, viihtyisästi ja miellyttävästi joka ikisellä matkalla. Saat kaiken irti ajoneuvostasi siinä käytettyjen viimeisimpien innovaatioiden sekä sen tehokkuus- ja suorituskykyominaisuuksien ansiosta.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
LAND ROVER LISÄVARUSTEET
LEMMIKKIPAKETTI
Valitse lemmikillesi sopiva paketti ja varmista, että lemmikkisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti jokaisella matkalla samalla, kun autosi sisätilat pysyvät suojattuina.
yt:53jhjBNto4s
CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ
Monikäyttöinen istuimen selkänojaan kiinnitettävä järjestelmä voidaan kiinnittää liittimillä pääntuen kiinnikkeisiin tablettien, kassien ja takkien ripustamiseksi.
yt:zYNw8zoz9OM
KATTOKULJETUKSEN LISÄVARUSTEET
Nauti joustavasta kuormakapasiteetista ja helppoudesta. Kattokuljetuksen lisävarustevalikoima sisältää kattokiinnitettävän pyörätelineen, vesiurheiluvälineiden telineen ja kattokuljetuslaatikon urheiluvälineille.
yt:_JyDMoGrZkw
KATTOKULJETUKSEN LISÄVARUSTEET
Nauti joustavasta kuormakapasiteetista ja helppoudesta. Kattokuljetuksen lisävarustevalikoima sisältää kattokiinnitettävän pyörätelineen, vesiurheiluvälineiden telineen ja kattokuljetuslaatikon urheiluvälineille.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.