RANGE ROVER

MYÖS LADATTAVA HYBRIDI

Tutustu 360
9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

ENSIMMÄINEN LADATTAVA HYBRIDIMALLI

KATSO VIDEO
RANGE ROVER

HUIPPULUOKAN LIITETTÄVYYS JA VIIHDEJÄRJESTELMÄT

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
TOP
TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET
MUOTOILU
Autossa on säilytetty Range Roverin tunnusomaiset piirteet; kelluvan vaikutelman antava kattolinja, selväpiirteinen vyötärölinja sekä korin alaosan koristeet. Uudistuneessa Range Roverissa on runsaasti innovatiivisia toimintoja, kuten Pixel-laser LED-ajovalot*, jotka korostavat sen voimakasta olemusta. * Autobiography ja SV Autobiography varustetasot
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:yRzwc69-5t4
SISÄTILAT
Matkusta ensimmäisessä luokassa. Range Roverin sisätilojen upea varustus tarjoaa neljän istuimen mukavuuden viiden istuimen monipuolisuudella. Takaistuimet voidaan nyt kallistaa entistä taaemmas ja niissä on aikaisempaa paksumpi pehmustus.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:wOmJlO60HEE
TEKNOLOGIA
Range Rover tarjoaa hienostuneen ja hyvillä yhteyksillä varustetun ajokokemuksen. Sen mahdollistavat muun muassa ohjauspyörän kytkimet, jotka näkyvät vasta syttyessään sekä Touch Pro Duo -järjestelmän integroidut 10-tuumaiset kosketusnäytöt.
TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
yt:6_yslklA0dI
MUOTOILU
TUTUSTU MUOTOILUUN

Range Roverin muotoilu on vaivattoman ikonista. Modernia ilmettä lisäävät uusi etusäleikkö, etupuskuri ja konepelti, sekä integroidut pakoputket ja upeat uudet LED-etuvalot.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA
https://www.cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/rr/01.jpg
https://www.cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/rr/**.jpg
Tutustu auton muotoiluun
https://www.cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/rr/01_m.jpg
https://www.cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/rr/**_m.jpg
Tutustu auton muotoiluun
VOIMAKAS ULKONÄKÖ

Range Roverin tunnistaa välittömästi. Auton persoonallinen siluetti on hienostuneen kapeneva ja kaartuva. Sen kiiltävän mustat pilarit korostavat kattoa, auton virtaviivaista ja eleganttia muotoilua.
RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

TYYLIKÄS JA HIENOSTUNUT

Pitkällä akselivälillä varustetun Range Roverin tunnistaa välittömästi. Se on upeasti muotoiltu ja viimeistelty. Panoraamakatto kuuluu auton vakiovarustukseen. Kori on 200 mm pidempi, jolloin sisätilat ovat ylellisen väljät.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

TUTUSTU MUOTOILUUN
VOIMAKAS ULKONÄKÖ
TYYLIKÄS JA HIENOSTUNUT
SISÄMUOTOILU

Range Roverin sisätilojen muotoilu on vaivattoman mukavaa ja upeasti viimeistelty. Yksityiskohdat, kuten uudistunut viiluvalikoima, korostavat Range Roverin hienostunutta ilmettä.
RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

MUKAVUUS

Range Roverin uusi sisustus on suunniteltu luokkansa parhaaksi. Autossa on kautta linjan käytetty upeita materiaaleja. Istuimet ovat aikaisempaa leveämmät ja uusi ilmava konsoli on suunniteltu intuitiivisen helppokäyttöiseksi.
RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

NAUTINNOLLISTA YLELLISYYTTÄ

Pitkän akselivälin Range Rover -mallissa matkustajat saavat olla omassa rauhassaan. Tavallisella akselivälillä varustettuun malliin nähden matkustajilla on 186 mm enemmän jalkatilaa, joten matkustaminen on vieläkin mukavampaa.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

SISÄMUOTOILU
MUKAVUUS
NAUTINNOLLISTA YLELLISYYTTÄ
TEKNOLOGIA
TOUCH PRO DUO

Ladattava hybridiautomalli (PHEV) tarjoaa erittäin hienostuneen kokemuksen. Se on Range Rover Sport -malliston huippua niin maantiellä kuin maastossakin. Range Rover Sportin ladattava hybridimalli kiihtyy 0-100 km/h vain 6,7 sekunnissa ja sen huippunopeus on 220 km/h.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY –NÄYTTÖ

12,3-tuumainen Interactive Driver Display -teräväpiirtonäyttö on kuljettajan apuri. Viihde, navigointi, puhelin ja media on helposti kuljettajan ulottuvilla.

TUTUSTU TEKNOLOGIAAN
TOUCH PRO DUO
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY –NÄYTTÖ
MONIPUOLISUUS
5 ISTUINTA

900 litraaRange Roverille voit lähteä ystäviesi tai perheesi kanssa viikonloppuretkelle. Tilaa riittää mainiosti esimerkiksi makuupusseille ja matkalaukuille.

4 ISTUINTA

1317 litraaKäytä neljää istuinta ja tee lisää tilaa suuremmille tavaroille, kuten suksipusseille tai muille pitkille esineille.

3 ISTUINTA

1526 litraaKun käytössä on kolme istuinta, saat käyttöösi runsaammin tavaratilaa.

2 ISTUINTA

1943 litraaKun kolme istuinta on taitettu alas, voit ottaa mukaasi kaikkein suurikokoisimmatkin matkatavarat.

Wet volume is the industry standard, which is measured by filling the loadspace with liquid. Dry volume is measured with solid blocks (200 x 50 x 100mm), showing the amount of practical space within the vehicle.
Rear loadspace is reduced on PHEV models, please contact your local retailer for more detail.
All figures shown are for Standard Wheelbase.

CONVENIENCE FOLD –TAITTOTOIMINTO

Executive-luokan takaistuimille on saatavilla Convenience Fold -taittotoiminto, jolla voit säätää takaistuimien asetukset ylemmällä kosketusnäytöllä tai älypuhelimesi sovelluksella.*

*Edellyttää Remote Premiumin.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
KYVYKKYYS
NELIVETO

Nelivetojärjestelmä (AWD) takaa tarkat ja luotettavat maastoajo-ominaisuudet. Jotta optimaalinen pito säilyisi kaikissa olosuhteissa, Range Roverin voimansiirto on huolellisesti suunniteltujen tekniikoiden ansiosta yhteydessä auton muihin järjestelmiin.

VETOKYKY

Range Roverin vetokyky on jopa 3 500 kg* ja räätälöityjä teknologioita käyttämällä auto suoriutuu kaikkein vaikeimmistakin tehtävistä helposti. Nauti sähköisesti käyttöön otettavan vetokoukun, kehittyneen vetoavustimen ja takaosan korkeudensäädön tarjoamasta käytännöllisyydestä.

LATAA ESITE TAI HINNASTO
KAHLUU

Range Roverin kahluusyvyys on jopa 900 mm. Valinnainen kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmä hyödyntää ovipeilien antureita ja ilmoittaa, kun veden syvyys lähestyy ajoneuvon suurinta sallittua syvyyttä. Hallintajärjestelmä tarjoaa reaaliaikaista tietoa ja osoittautuu erityisen käteväksi pimeällä.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
NELIVETO
VETOKYKY
KAHLUU
SUORITUSKYKY
PHEV

Tämä on tähänastisista voimansiirroistamme innovatiivisin. Range Roverin ladattava hybridisähköautossa (PHEV) on kehittynyt Ingenium-bensiinimoottori ja sähkömoottori. Sen lähtöteho on 404 hv ja se kiihtyy 0-100 km/h 6,8 sekunnissa. CO2 päästöt alkaen ainoastaan 72 g/km.

TUTUSTU PHEV
yt:WFgp4ACXjEA
MOOTTORIT

Range Roverin moottorimallien ominaisuudet on optimoitu eri tavoin aina tehokkuudesta puhtaaseen ajonautintoon, hienostuneisuuteen ja polttoainetaloudellisuuteen. Kaikissa moottoreissa on Stop/Start-teknologia ja älykäs jarrutusenergian talteenotto.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
ALUMIINIALUSTA

Kokonaan alumiinisen monokokkikorinsa ansiosta Range Rover on yksi luokkansa kevyimmistä autoista. Korirakenteeseen lisätty vahva alumiiniseos varmistaa, että matkustamon turvaosaan tunkeutuu törmäystilanteessa mahdollisimman vähän materiaalia.

TUTUSTU TÄRKEIMPIIN OMINAISUUKSIIN
phev
MOOTTORIT
ALUMIINIALUSTA
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
VARAA KOEAJO
Tervetuloa kokemaan Land Rover. Varaa oma koeajosi lähimmälle jälleenmyyjälle.
LATAA ESITE TAI HINNASTO
Lue ja lataa uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.