TEKNOLOGIAT
TOP
INFOTAINMENT
INCONTROL TOUCH
S ja SE malleissa vakiovarusteinen InControl Touch on intuitiivinen kosketusnäytöltä hallittava multimediajärjestelmä
INCONTROL TOUCH PRO
HSE ja HSE Luxury -malleissa vakiovarusteinen InControl Touch Pro -järjestelmä tarjoaa erinomaisia yhteystoimintoja ja sovelluksia uusitun 10" HD kosketusnäytön välityksellä. Intuitiivinen tieto- ja viihdejärjestelmä on helppokäyttöinen sekä sisältää kaksoisnäyttötekniikan ja digitelevisiomahdollisuuden muiden viihdetoimintojen ohella.
INNOVAATIOT
INGENIUM MOOTTORIT
Land Roverin palkitut Ingenium-dieselmoottorit varmistavat, että uusi Discovery tarjoaa erittäin kilpailukykyistä taloudellisuutta. 180 hevosvoiman 2,0-litrainen Ingenium Td4 -dieselmoottori on taloudellisin Discovery-malli. Sen CO2-päästötaso on 159 g/km ja polttoaineen kulutus 6,0 l/100 km. Ingenium-moottorivalikoimaan kuuluu myös tehokas 240 hevosvoiman 2,0-litrainen dieselmoottori vahvempaan suorituskykyyn.
8-VAIHTEINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO
Kaikkien moottorin parina toimii sulava 8-vaihteinen ZF-automaattivaihteisto, jota voi käyttää myös manuaalisesti ohjauspyörään asennettujen vaihdevipujen avulla. Auton hienostunut luonne korostuu myös huomaamattomissa vaihteenvaihdoissa, jotka tapahtuvat 200 millisekunnissa.
LAND ROVER IGUIDE
Land Rover iGuide sovellus käyttää viimeisimpiä teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet toimien myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona.


SUORITUSKYKY
VARAA KOEAJO
VAKUUTTAVA MAANTIELLÄ
Discovery on suunniteltu antamaan itsevarma, mukava ja innostava ajokokemus. Hienostunutta ajokokemusta täydentävät muunmuassa sähköinen ohjaustehostin ja kesken kaarteen tapahtuvan jarrutuksen ohjausjärjestelmä.
KATSO VIDEO
yt:WPf3g0YQ_7M
AJONVAKAUTUSJÄRJESTELMÄ
Uudelleen kehitetty ajonvakautusjärjestelmä varmistaa itsevarman ja turvallisen etenemisen. Älykäs järjestelmä tarkkailee jokaista neljää pyörää ja tunnistaa ali- ja yliohjautuvuuden. Tilanteen vaatiessa tekniikka jarruttaa sisempiä pyöriä, kiristää auton ajolinjaa kaarteessa ja vähentää moottorin vääntöä auttaakseen kuljettajaa säilyttämään halutun ajolinjan. Uuden sukupolven järjestelmässä on uudistettu aliohjautuvuuden hallintatoiminto, joka jarruttaa jokaista neljää pyörää ja vähentää nopeutta ja säilyttää hallinnan tehokkaammin.
KATSO VIDEO
yt:wi2rP9xBL-U
KEVYT JOUSITUSRAKENNE
Pääosin kevyistä alumiinikomponenteista muodostuva jousitusrakenne luo optimaalisen ajettavuuden. Erillisjousitus koostuu kaksoiskolmiotuista edessä ja Integral Link -ratkaisusta takana.
TEHOKKAAT TEKNOLOGIAT
Joukko kehittyneitä tekniikoita parantaa Discoveryn polttoainetaloudellisuutta, kuten stop/start- ja jarrutusenergian talteenottojärjestelmä. Näitä ominaisuuksia tukee ECO Data -järjestelmä, joka näyttää kuljettajalle reaaliaikaisia taloudellisuustietoja kosketusnäytössä. Älykäs järjestelmä voi myös antaa ajovinkkejä taloudellisuuden parantamiseksi.
KYVYKKYYS
HAASTAVIEN OLOSUHTEIDEN PIDONHALLINTA
Ainutlaatuinen järjestelmä antaa kuljettajan keskittyä auton ohjaamiseen ja antaa tekniikan hallita moottorin ja jarrujen toimintaa haastavissa olosuhteissa. Järjestelmä toimii nopeuksissa 2 - 30 km/h.
KAHLUUSYVYYDEN TUNNISTUSJÄRJESTELMÄ
Luokkansa johtavan kahluusyvyyden (900mm) tueksi on kehitetty kahluusyvyyden tunnistusjärjestelmä. Järjestelmä helpottaa kuljettajaa ajettaessa syvässä vedessä. Oviin sijoitettujen taustapeilien anturit tuottavat reaaliaikaista tietoa veden syvyydestä ja informoivat käytettävissä olevasta kahluusyvyydestä.
TERRAIN RESPONSE 2
Land Roverin uuden sukupolven Terrain Response 2 -tekniikka valvoo automaattisesti ajo-olosuhteita ja varmistaa, että auto pystyy selviytymään eri ajopinnoista (yleinen ajo, ruoho, sora ja lumi, muta, hiekka ja kivi). Intuitiivinen järjestelmä optimoi auton asetuksia olosuhteiden mukaan kaasun käytöstä ja ohjauksesta jousitukseen ja luistonestoon. Kuljettaja voi valita sopivan asetuksen myös manuaalisesti keskikonsoliin asennetusta säätimestä.
KAKSINOPEUKSINEN JAKOVAIHTEISTO
Äärimmäisen maastoajettavuuden varmistamiseksi on saatavilla kaksinopeuksinen jakovaihteisto. Älykäs järjestelmä jakaa tavallisesti tehoa 50/50-suhteessa etu- ja takapyörien välillä, mutta se voi vaihdella jakosuhdetta olosuhteiden mukaan. Kaksinopeuksinen täysin synkronoitu järjestelmä antaa kuljettajan vaihtaa nopeiden ja hitaiden välityssuhteiden välillä ilman, että hänen täytyy pysäyttää autoa (enintään 60 km/h nopeudessa).
KATSO VIDEO
yt:s8sGeaBh6G8
ELEKTRONINEN ILMAJOUSITUS
Ilmajousitusjärjestelmä parantaa ajomukavuutta maanteillä ja lisää suorituskykyä maastossa. Kaksivaiheisen maastotilan ansiosta automaattinen järjestelmä voi vaihtaa kahden ajokorkeuden välillä. Lisäksi uusi nopeusalennustoiminto vähentää ilmanvastusta ja parantaa taloudellisuutta laskemalla ajokorkeutta automaattisesti 13 millimetrillä yli 105 km/h nopeudessa.
VAKUUTTAVAA VETOKYKYÄ
Itsevarmuus näkyy myös vetokapasiteetissa, joka on luokkansa johtavat 3 500 kg. Vetotilanteita helpottamaan on saatavilla useita lisävarusteisia järjestelmiä kuten vetoavustin, kiinnitysaputoiminto ja aisapainonmittausjärjestelmä.
KATSO VIDEO
yt:43aNoqfKnCA
MUKAVUUS
ACTIVITY KEY
Activity Keyn avulla avaat ja lukitset autosi turvallisesti ja ilman, että autonavaimet olisi tiellä harrastuksissasi. Vahva vedenkestävä ranneke kestää mukana aktiivisessakin elämänmenossa laskuvarjohypyistä uintiin - ja pitää autonavaimet turvallisesti mukanasi.
KATSO VIDEO
yt:mndNZsGjSK8
ÄLYKKÄÄT ISTUINJÄRJESTELYT
Discoveryn tilaratkaisut mukautuvat tarpeisiisi. Toisen ja kolmannen rivin istuimet ovat käytettävissä itsenäisesti mahdollistaen monipuolisen tilojen muokkauksen.
KATSO VIDEO
LÄMMITETTÄVÄT ISTUIMET KAIKILLE MATKUSTAJILLE
Discoveryn kaikille seitsemälle istuinpaikalle on saatavilla istuinlämmitys. Lisäksi istuinten viilennystoiminto on saatavilla etumatkustajien lisäksi myös toisen rivin reunapaikoille.
ELEOHJATTAVA TAKALUUKKU
Eleohjattava takaluukku avautuu helposti ja vaivattomasti koskematta autoon tai avaimeen. Käytät vain jalkaa takapuskurin tuntumassa.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Jaguar esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.