DISCOVERY

VALLANKUMOUKSELLINEN MUOTOILU, NEROKAS MONIKÄYTTÖISYYS JA VOITTAMATON LAND ROVERIN KYVYKKYYS

KATSO VIDEO
TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
MUOTOILU
VIIMEISTELTY CHARMILLA JA HIENOSTUNEISUUDELLA
VIIMEISTELTY CHARMILLA JA HIENOSTUNEISUUDELLA

Hienostuneet pinnat ja optimoidut mittasuhteet yhdessä kauniiden yksityiskohtien kanssa muodostavat kyvykkään ja monipuolisen SUV-mallin, jonka muotoilu on dynaamisempaa kuin koskaan aikaisemmin.


RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

LAADUKKAAT MATERIAALIT
LAADUKKAAT MATERIAALIT

Nykyaikaiset sisätilat ovat moderni tulkinta Discoverylle ominaisista voimakkaista vaaka- ja pystyelementeistä. Tasokkaat nahkalaadut, aidot puu- ja metallipinnat sekä korostetut yksityiskohdat luovat vaikuttavan kokonaisuuden.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

PANORAAMA LASIKATTO
PANORAAMA LASIKATTO

Panoraama lasikatto lisää entisestään tilan tuntua ja tuo lisää valoisuutta kaikille istuinriveille. Sähkötoiminen aurinkoverho tarjoaa varjoa ja suojaa tarvittaessa.

RAKENNA OMASI
KATSO GALLERIA

TEKNOLOGIAT
TUULILASINÄYTTÖ

Tuulilasinäyttö4heijastaa tuulilasiin auton tärkeimmät tiedot, joihin kuuluvat ajonopeus, vaihde ja navigointiohjeet. Järjestelmään kuuluu korkearesoluutioinen värigrafiikka, jonka avulla näet tarpeelliset tiedot helposti.

LAND ROVER iGUIDE

Land Rover iGuide -sovellus käyttää viimeisimpiä laajennetun todellisuuden teknologioita havainnollistaakseen kaikki auton toiminnot ja ominaisuudet. Se toimii myös omistajan käsikirjan aina mukana kulkevana sähköisenä versiona, joten löydät aina vastaukset kysymyksiisi.


MUKAVUUS
LUOKKANSA JOHTAVAT JALKATILAT

Discoveryn jokaisella istuinpaikalla on tilan tuntua ja luokkansa johtavat jalkatilat. Toisen penkkirivin matkustajilla on jalkatilaa 954mm ja kolmannellakin rivillä 867mm.

RAKENNA OMASI
INNOVATIIVISET SÄILYTYSRATKAISUT

Ajatuksella laaditut yksityiskohdat ulottuvat myös matkustamon säilytystiloihin. Innovatiivista säilytystilaa löytyykin muun muassa kaksiosaisesta hansikaslokerosta etu- ja takamatkustajille jaettuun keskikonsoliin sekä kolmannen istuinrivin lokerikoihin.

LATAA ESITE
NELIALUE ILMASTOINTI

Lisävarusteinen nelialue ilmastointi varmistaa että jokaisen istumarivin matkustajat voivat säätää mieleisen sisälämpötilan.

LATAA ESITE
YHTEYKSISSÄ

Discovery voidaan varustaa USB-latauspisteillä jokaiselle istumapaikalle.

LATAA ESITE
KYVYKKYYS
ALAMÄKIHIDASTIN<sup>TM</sup>
ALAMÄKIHIDASTIN<sup>TM</sup>

Alamähidastimen avulla pienet ja suuret alamäet sujuvat vaivatta. Järjestelmä ylläpitää asetettua nopeutta automaattisesti jyrkissä rinteissä jarruttamalla jokaista rengasta itsenäisesti.

VARAA KOEAJO
KEHITTYNYT VETOAVUSTIN
KEHITTYNYT VETOAVUSTIN

Kehittynyt vetoavustin on kätevä apu peruutustilanteissa. Järjestelmä antaa kuljettajan ohjata perävaunun, hevosen kuljetusvaunun tai asuntovaunun paikalleen ilman ohjauspyörän käyttöä. Puoliautonominen tekniikka auttaa suoriutumaan hankalista peruutusliikkeistä keskikonsolin Terrain Response 2 -kiertosäätimellä, jolla perävaunu opastetaan haluttuun pysäköintipaikkaan.

VARAA KOEAJO
yt:43aNoqfKnCA
SUORITUSKYKY
460 KG KEVYEMPI

Kevyt mutta kestävä alumiinirakenne vähentää painoa 460 kg, CO2 päästöjä ja parantaa auton dynaamisia ominaisuuksia.

VAIHTEISTO

Kaikkien moottorien parina toimii sulava 8-vaihteinen ZF-automaattivaihteisto, jota voi käyttää myös manuaalisesti ohjauspyörään asennettujen vaihdevipujen avulla. Auton hienostunut luonne korostuu myös huomaamattomissa vaihteenvaihdoissa, jotka tapahtuvat 200 millisekunnissa.

KESTÄVÄ KEHITYS
VÄHENTYNEET PÄÄSTÖT

Discovery suunnittelussa on huomioitu päästöjen vähentäminen ja materiaalien kierrättäminen. Alumiinisesta korirakenteesta jopa 43 % on kierrätettyä.

LATAA ESITE