UUSI DISCOVERY SPORT

MONIPUOLINEN KAUPUNKIMAASTURI

TOP
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
MUOTOILU
ULKONÄKÖ
ULKONÄKÖ

Discovery Sportin tunnistettava ulkonäkö, tasapainoiset mittasuhteet ja uudistuneet teknologiat nostavat mallin uudelle tasolle.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

SISÄTILAT

Uudistetut sisätilat pehmentävät tunnelmaa kaarevilla pinnoilla ja hillityillä väreillä. Kaikki materiaalit on valikoitu kestämään perhemaasturin kovaa käyttöä.

RAKENNA OMASI
Katso galleria

MONIPUOLISUUS
ÄLYKKÄÄT SÄILYTYSTILAT

Discovery Sportin avara, valoisa matkustamo tarjoaa tilan tuntua – ylellisyyttä, josta et halua tinkiä edes ajoneuvon ollessa täysin lastattuna. Älykkäiden säilytysratkaisujen ansiosta voit välttää epäjärjestystä ja pakata silti mukaan kaiken tarvitsemasi.

RAKENNA OMASI
AKTIIVINEN ELÄMÄNTAPA

Nauti ulkoiluharrastuksestasi ilman, että avainta tarvitsee kantaa mukana. Lisävarusteena saatava aktiivisuusranneke on vankka ja täysin vedenkestävä. Jätä avaimesi turvallisesti lukittuun autoon ja käytä aktiivisuusranneketta Discovery Sportin lukitsemiseen ja avaamiseen.

yt:4aT3pMGC77M
KYVYKKYYS
MAASTOAJO-OMINAISUUDET

Discovery Sport päästää maastoajon ilon ja vapauden valloilleen.

yt:6HdlD62jMLE
KAHLAAMINEN

Säilytä varmuutesi myös vesiesteitä ylittäessäsi. Kahlaussyvyyden tunnistusjärjestelmä auttaa turvallisissa vesiesteiden ylityksissä. Discovery Sport varoittaa, kun vedensyvyys lähestyy ajoneuvon enimmäiskahlaussyvyyttä.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ
yt:oqnkhCLbmE0
VETOKYKY

Discovery Sport can tow up to 2,500kg. An optional detachable tow bar or electrically deployable tow bar can also be fitted. You can further enhance the vehicle’s versatility by choosing from a selection of carrying and towing accessories.

LATAA ESITE
yt:G116vB3W8eY
TEKNOLOGIA
MATRIX LED -VALOT

Mukautuvat ajovalot ovat osa Matrix LED -ajovalojen tekniikkaa. Automaattisesti himmenevät ja ohjautuvat valot maksimoivat näkyvyyden vastaantulevaa liikennettä häikäisemättä

yt:OdjfEiDzOkk
TOUCH PRO

Touch Pro tarjoaa olennaiset tiedot ja viihteen selkeästi ja intuitiivisesti. Käytä navigointia ja muita ominaisuuksia 10-tuumaisella kosketusnäytöllä. Voit olla vuorovaikutuksessa autosi kanssa kosketusnäytön monipisteohjauksen tai äänikomentojen välityksellä.

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

Digitaalinen mittaristosi näyttää ajotietoja, viihdesisältöä ja aktiivisia turvallisuustietoja – mukaan lukien navigointitiedot sekä puhelimen ja median tiedot – selkeästi ja häiritsemättä.

TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Etäsovelluksella varustettu Discovery Sport on aina valmis seikkailuun. Tarkasta polttoaineen taso, avaa ajoneuvon lukitus ja lämmitä tai jäähdytä sisätilat valmiiksi.
INNOVAATIO
Standard Driveline -tekniikan seuraava sukupolvi parantaa vakautta ja pitoa liukkaissa ajo-olosuhteissa tai maastossa ajettaessa. Fitted as standard with selected engines.
MAANTIEAJO
Active Driveline ja Configurable Dynamics-järjestelmillä* varustettu Discovery Sport tarjoaa sykähdyttävän ajokokemuksen ajoalustasta tai -olosuhteista riippumatta.
MAASTOAJO
Terrain Response 2 -avustinjärjestelmä on oikotie yli 70 vuoden asiantuntemukseemme: sen avulla ajoneuvo valitsee automaattisesti sopivimman maastoajotilan.
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ
Valittavanasi on runsaasti innovatiivisia apuvälineitä niin kaupunkiliikenteessä luotsaamiseen kuin turvallisuuden lisäämiseen. Järjestelmät ovat saatavana joko vakiovarusteena, lisävarusteena tai osana tekniikkapakettia.
MUKAVUUS JA VIIHTYISYYS
Kylmiin oloihin täydellisesti sopiva lämmitetty ohjauspyörä tarjoaa lisämukavuutta ajamiseen. Lämmitys aktivoidaan helposti ohjauspyörässä olevasta kosketuskytkimestä.
SUORITUSKYKY
ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics tarkkailee renkaiden asentoja ja korin liikkeitä ja tarjoaa tarkan ajodynamiikan ja joustavan ajokokemuksen. Sähköisesti ohjatut iskunvaimentimet optimoivat jousituksen asetuksia jatkuvasti, mikä tarjoaa kaikissa tilanteissa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, tarkkuutta ja ketteryyttä.

TORQUE VECTORING

Jarrutuksessa aktivoituva väännöntasausjärjestelmä tarjoaa hallitun ohjausvasteen kaarteissa ja vähentää lähestyvää aliohjautumista sisäkaarteen puoleisten pyörien hallitulla jarruttamisella. Aktiivinen takatasauspyörästön lukitus tarjoaa enemmän pitoa kaarteissa ja paremman pidon maastoajossa.

yt:B_y9K6VMH6s
POLTTOAINESÄILIÖN TILAVUUS

Kun koskematon luonto sijaitsee kaukana sivistyksen sykkeestä, sinne pääseminen voi tarkoittaa useampia tankkauksia matkan varrella. Aja pidemmälle ja löydä enemmän Discovery Sportin 67-litraisen bensiinisäiliön tai suurennetun 65-litraisen dieselsäiliön ansiosta.

MUKAVUUS
ÄLYKKÄÄT ASETUKSET

Discovery Sport tunnistaa sinut avaimesi ja älypuhelimesi perusteella ja asettaa haluamasi asetukset. Kun oppimistoiminto on käytössä, ajoneuvo mukautuu tarpeidesi mukaan automaattisesti esimerkiksi valitsemalla suosikkireittisi kotiin.

yt:PRiXDMH6G3A
LIITETTÄVYYS

Discovery Sport on varustettu kahdella USB-portilla ja 12 voltin virtapistokkeella, jotka sijaitsevat keskikonsolin säilytyslokerossa. Takaistuimien matkustajien käytössä on 12 voltin virtapistoke ja kaksi USB-pistoketta laitteiden lataamista ja tablettien käyttöä varten yhdessä Click and Go -järjestelmän kanssa.

LÄMMITETTÄVÄT JA JÄÄHDYTETTÄVÄT ISTUIMET

Olipa ulkolämpötila millainen tahansa, ihanteellinen mukavuus voidaan saavuttaa lämmitettävien etuistuimien ansiosta. Kuljettaja ja etumatkustaja voivat molemmat valita omat lämpötilansa.

RAKENNA OMASI
MERIDIAN-AUDIOJÄRJESTELMÄ

Meridian™-audiojärjestelmät ja kehittyneet signaalinkäsittelyalgoritmit takaavat sen, että musiikin rytmi, jokainen basson isku ja nuotin ajoitus kuuluvat matkustajille juuri esittäjän haluamalla tavalla. Valitse Meridian Sound-, tai todella upottavaan kokemukseen Meridian Surround Sound -järjestelmä.

SISÄILMAN IONISOINTI

Sekä kuljettajan että matkustajien hyvinvoinnin parantamiseksi matkustamon sisäilman ionisointi Nanoe™-tekniikalla parantaa sisäilman laatua poistamalla allergeenit, virukset, ilmassa kulkevat bakteerit ja niihin liittyvät tuoksut.

TURVALLISUUS
RAKENNA OMASI
ISOFIX
ISOFIX-kiinnityspisteet takaavat lasten turvaistuimien ja ajoneuvon välisen lujan kiinnityksen, mikä parantaa koko matkustamon turvallisuutta.
TURVATYYNYT
Discovery Sportin kattava kahdeksan turvatyynyn järjestelmä tarjoaa erinomaisen suojan kuljettajalle ja kaikille matkustajille.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Korjaa liikkeen suuntaa reagoimalla ali- tai yliohjautumiseen vähentämällä moottorin vääntöä ja jarruttamalla asianmukaisia pyöriä.
AJOJÄRJESTELMÄ
Discovery Sport käyttää uusinta turvallisuustekniikkaa. Esimerkki tästä on sähköinen jarrutustehon jakaminen, mikä säätää jarrutustehoa automaattisesti eri akseleille. Järjestelmä minimoi pysähtymisetäisyyden ja säilyttää samalla ajoneuvon vakauden ja ohjauskyvyn jarrutuksen aikana.
HÄTÄJARRUTUSAVUSTIN
Hätäjarrutusavustin havaitsee rivakan jarrutuksen, jossa kuitenkaan ei ole riittävästi voimaa pysähtymisvoiman maksimoimiseen. Se tehostaa jarrutuksen painetta ja varmistaa, että pysähdyt ajoissa. Hätävilkut kytkeytyvät käyttöön automaattisesti hätäjarrutuksen aikana.
SUURIEN NOPEUKSIEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ
Järjestelmä havaitsee mahdollisen etutörmäyksen toiseen ajoneuvoon, varoittaa kuljettajaa ja kehottaa tätä jarruttamaan. Jos kuljettaja ei reagoi, Discovery Sport jarruttaa mahdollisen törmäyksen vakavuuden rajoittamiseksi.