LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET
TOP
PAKETTIVAIHTOEHDOT
BLACK EXTERIOR PACK

Discovery Sportin ulkoasua voi parantaa entisestään Black Pack- varustepaketilla. Gloss Black -yksityiskohtiin kuuluvat säleikkö ja peilien kuvut sekä konepellin ja takaluukun merkinnät. Saatavana sekä Discovery Sport- että Discovery Sport R-Dynamic -malleihin.

RAKENNA OMASI
ULKOASUVAIHTOEHDOT
VANTEET

Valitse sopivimmat vanteet Discovery Sport- ja Discovery Sport R-Dynamic -malleihin. Valittavana ovat koot 17–21”. Erottuvat ja yksilölliset muotoilun nyanssit tuovat luonnetta ajoneuvon kokonaisilmeeseen.

RAKENNA OMASI
PANORAAMAKATTO

Kiinteä panoraamakatto tuo luonnonvalon Discovery Sportin matkustamoon. Se tuo tilaan valoisamman ja entistä tilavamman tunnelman. Voit valita korin värisen tai mustan kontrastikaton.

RAKENNA OMASI
PREMIUM LED -AJOVALOT

Premium LED -ajovaloissa, joissa on tyylistään tunnistettavat päiväajovalot, yhdistyvät erottuva muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet. Kun järjestelmään lisätään Auto High Beam Assist -kaukovaloavustin, kaukovalot laskeutuvat automaattisesti häikäisemisen ehkäisemiseksi, kun vastaantulevaa liikennettä havaitaan. Kaukovalojen täysi valoteho palautetaan, kun tie on jälleen vapaa.

RAKENNA OMASI
MATRIX LED -AJOVALOT

Matrix LED-ajovalot tuottavat päivänvaloa muistuttavan valon, mikä vähentää silmien väsymistä. Matrix LED -ajovaloissa on automaattisesti säätyvä valokeila. Automatiikka havaitsee vastaantulevat ajoneuvot ja säätyvä valokeila huolehtii siitä, että saat täyden hyödyn kaukovalojen valotehosta muita tien käyttäjiä häikäisemättä.

RAKENNA OMASI
SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT
SÄÄDETTÄVÄ TUNNELMAVALAISTUS

Anna Discovery Sportin sisätiloille persoonaasi korostava silaus ja muokkaa tunnelmaa säädettävän tunnelmavalaistuksen avulla. Värivaihtoehtoja on kymmenen.

RAKENNA OMASI
HIERONTA JA LÄMPÖTILAN SÄÄTÖ

Ihanteellisen mukavuuden ja rentouttavan ajoelämyksen varmistamiseksi Discovery Sportin istuimiin on saatavana sekä hierontatoiminto että istuimien lämpötilan säätö. Voit asettaa istuimien lämpötilan matkustajakohtaisesti lämmitettävillä ja jäähdytettävillä* etuistuimilla. *Lisävaruste

RAKENNA OMASI
KORISTELISTAT
Voit heijastaa persoonaasi ja kohentaa Discovery Sportin pintoja valitsemalla neljästä pintaverhouksesta ja koristelistasta.
ISTUIMET
Istuinvalikoimasta löytyvät 8-suunnan manuaalisesti säädettävä sekä sähkötoimiset 12- ja 14-suunnan mallit. Toimintoihin sisältyvät muistitoiminto, hieronta, lämmitys ja jäähdytys.
SISÄTILAN VÄRIVALIKOIMA
Istuimien värivalikoimiin kuuluvat Ebony ja Light Oyster, ja Discovery Sport R-Dynamic -malliin on lisäksi saatavana Mars Red -kontrastitikkaukset.
SISÄTILAPAKETIT
Personoi Discovery Sport -autoasi entisestään yksilöllisillä yksityiskohdilla. Varustelu riippuu valitsemastasi mallista: Discovery Sport tai Discovery Sport R-Dynamic.
TEKNOLOGIAT

Discovery Sportin innovatiivinen tekniikka HUD-tuulilasinäytöstä Connected Navigation Pro -järjestelmään ja Low Traction Launch -luistonestojärjestelmästä kuolleen kulman avustajaan tekevät ajostasi nautittavaa, ja olet ajan tasalla koko matkan ajan.

TUTUSTU TEKNOLOGIOIHIN
LAND ROVER GEAR – LISÄVARUSTEET
PEILIN KUORET
Tyylikkäät kromatut peilin kuoret ovat esimerkki Discovery Sportin ulkoasun muotoilua parantavista lisävarusteista.
TAITETTAVA LEMMIKINKULJETUSLAATIKKO
Voit räätälöidä Discovery Sportin sisä- ja tavaratiloja tarpeidesi mukaisesti lisävarusteiden, kuten taitettavan lemmikinkuljetuslaatikon avulla.
KULJETUS JA HINAUS
Ihanteellinen ulkoliikuntavarusteiden ja suurempien esineiden kuljettamiseen. Kuljetuslisävarusteet tarjoavat lisää joustavuutta ja säilytystilaa.
KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TEKNIIKKA
Sisätilojen muotoilun lisäksi voit personoida Discovery Sportin tekniikkaa ja toiminnallisia ominaisuuksia tarpeidesi mukaisesti.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.