LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET

Kaikkia vaihtoehtoja ei ole saatavana kaikkiin malleihin. Kysy lisätietoja Land Rover -jälleenmyyjältäsi.

TOP
PAKETTIVAIHTOEHDOT
PAKETTIVAIHTOEHDOT

Ainutlaatuinen puskurin muotoilu antaa ulkoasulle urheilullisen silauksen. Narvik-mustat yksityiskohdat, kuten ainutlaatuinen verkkosäleikkö, ilmakanavat sekä konepellin ja takaluukun Discovery-merkinnät kohentavat ajoneuvon itsevarmaa olemusta. Auton sisällä kontrastina käytetty micropiping-kuviointi ja koristelistat Titanium mesh -verkkoneuloksella täydentävät Windsor-nahkaisten värivalikoimien tekemää vaikutusta.

KATSO GALLERIA
MUSTA DESIGN -PAKETTI

Discoveryn SE-, HSE- ja HSE Luxury -malleja voidaan yksilöllistää entisestään huomiota herättävällä Mustalla Design-paketilla2. Musta Design-paketti sisältää narvik-mustan säleikön, ilmakanavat ja peilien kuvut konepellin ja takaluukun mustilla Discovery-merkinnöillä.

KATSO GALLERIA
PERFORMANCE PACK

Tämä paketti3 parantaa korin suorituskykyä ja ajodynamiikkaa useilla ominaisuuksilla. Adaptive Dynamics -järjestelmä tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän tasapainoista ja hallittua ajoa jatkuvasti muuttuvan vaimennuksen avulla. Yhdessä sähköisesti ohjatun ilmajousituksen kanssa ne tarjoavat hallitun ja vakaan ajotuntuman. Samalla kesärenkailla varustetut 21 tuuman vanteet, 20 tuuman jarrulevyt ja yksinopeuksinen jakovaihteisto optimoi tieajokokemuksen.

RAKENNA OMASI
ULKOASUVAIHTOEHDOT
VANTEITA, JOTKA SAAVAT PÄÄT KÄÄNTYMÄÄN

Tarjolla on laaja valikoima 19–22 tuuman vanteita eri muotoiluilla ja pintamateriaaleilla valitsemastasi Discoveryn tyypistä riippuen. Pintaratkaisuissa valittavanasi ovat muiden muassa Silver, Diamond Turned, Gloss Black ja Dark Satin Grey. Kaikki mallit on suunniteltu erottamaan sinut joukosta.

RAKENNA OMASI
PANORAAMAKATTO

Valinnainen liukuva, sähkökäyttöinen panoraamakatto4 tai kiinteä panoraamakatto5 parantaa tilan tuntua ajoneuvon sisällä ja täyttää auton luonnollisella valolla, mikä parantaa ajomukavuutta kaikilla istuinriveillä. Karkaistu lasi on sävytetty, mikä ylläpitää matkustamon miellyttävää lämpötilaa.

LATAA ESITE
HINAUS ON TEHTY HELPOKSI

Discovery vie hinauksen uudelle tasolle. Sen suurin sallittu vetokyky on ylivertaiset 3 500 kg6. Saatavana oleviin ominaisuuksiin kuuluvat sähköisesti käyttöön otettava vetokoukku, hinaus- ja lastausavustin sekä aisapainon mittausjärjestelmä, joka helpottaa kuorman arviointia.

LATAA ESITE
LED-AJOVALOT

Älykkäästi suunniteltu LED-valaisin on kiedottu ajoneuvon kulman ympärille. Se tuo suuntavilkut paremmin näkyville, mikä parantaa ajoturvallisuutta.

RAKENNA OMASI
MUKAUTUVAT LED-AJOVALOT

Mukautuvissa LED-ajovaloissa yhdistyvät käytännöllisyys ja erottuva muotoilu. Mukautuvat ajovalot tekevät pimeällä ajamisesta huolettomampaa muuttamalla valaisua ajoneuvon edessä siten, että valokeilat seuraavat tien kaarteita.

RAKENNA OMASI
SISÄTILOJEN VAIHTOEHDOT
MONIPUOLISET SISÄTILAT
Discoveryn valinnaiset seitsemän täysikokoista istuinta ovat mukavuuden ja monipuolisuuden ilmentymä. HSE- ja HSE Luxury -malleissa valittavana on myös älykäs istuimen taitto, jonka voi määrittää toimimaan tavaratilan kytkimistä, pääkosketusnäytöltä tai älypuhelimella käytettävällä InControl -etäsovelluksella. Lisäksi voit parantaa sisätilojen tavaratiloja entisestään valikoimalla älykkäitä ratkaisuja.
TILAN UUSI HALTUUNOTTO
Silmää yksityiskohdille. Hienoimmat materiaalit. Voit valita grained-kuvioidut tai Windsor-nahkaiset istuimet ja valikoimasta koristelistoja, kuten Brushed Linear Aluminium tai Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak ja High Gloss Charcoal Oak -puuviilut. Valitsitpa miten tahansa, saat ajoneuvostasi varmasti erottuvamman ja yksilöllisemmän.
ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄ
Discoveryn erittäin tehokas ilmastointijärjestelmä varmistaa sisätilojen täydellisen lämpötilan ulkona vallitsevasta säästä riippumatta. Järjestelmää on saatavana kahden, kolmen tai neljän sektorin asetuksilla. Järjestelmä on uskomattoman ankaran kehitysohjelman tulos: se on testattu todellisissa olosuhteissa ja -40 – +50 °C:een lämpötiloissa.
TEKNIIKKA

Discovery tarjoaa käyttöösi viimeisimmät innovaatiot ja suorituskykyisimmät ja kyvykkäimmät ominaisuudet, joiden ansiosta saat kaiken irti ajoneuvostasi.

EXPLORE TECHNOLOGIES
LAND ROVER – LISÄVARUSTEET
LEMMIKKIPAKETTI

Lemmikkisi matkustaa mukavasti, turvallisesti ja tyytyväisenä. Täysikokoinen väliverkko erottaa matkustamon tavaratilasta samalla, kun vedenpitävä kaukalomatto tai kestävä kumimatto suojaa ajoneuvosi tavaratilaa.

AVATTAVAT ASTINLAUDAT
Astinlaudat sijaitsevat siististi sivukynnyksien alla ja tulevat automaattisesti esiin, kun ovi avataan ja siirtyvät suojaan, kun ovi suljetaan. Ne voidaan aktivoida myös avainlähetintä käyttäen. Astinlaudat reagoivat esteisiin, eivätkä ne ole käytössä maastossa ajettaessa.
CLICK AND GO -JÄRJESTELMÄ
Click and Go -järjestelmä on monikäyttöinen auton istuimen selkänojaan kiinnitettävä lisävarustesarja toisen istuinrivin matkustajille. Se kiinnitetään pääntuen kiinnikkeisiin, ja siihen voidaan lisätä kiinnittimiä tabletteja, kasseja, paitoja ja takkeja varten. Järjestelmä on helppo irrottaa, kun sitä ei käytetä.
yt:88JaDpjDp2E
TAVARANKULJETUSVARUSTEET
Monikäyttöinen taakkateline on kevytrakenteinen ja suunniteltu täysin ajoneuvoon integroitavaksi, mikä parantaa auton ulkoasua ja tarjoaa suuren kantokyvyn. Kiinnitetyn kattotelineen enimmäiskantokyky on 60 kg.
yt:wDnGpmJAB4o
PUHELIMEN LATAUS
iPhonen®7 Connect and Charge -lataustelakka ja mukitelineessä8 sijaitseva langaton latauspiste hyödyntävät keskikonsolin mukitelineen näkyvillä sijaitsevaa paikkaa latauksen aikana. Lataustelakka on yhteensopiva iPhone®7 -mallien kanssa, jotka käyttävät Apple Lightning -latausliitintä.
yt:1tbmCvdbuTg
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA ESITE
Lataa itsellesi uusimmat Land Rover esitteet ja hinnastot.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.