MULTIMEDIA

AINA PÄÄLLÄ, AINA VALMIINA. KAIKKIEN AIKOJEN KEHITTYNEINTÄ TEKNIIKKAAMME

KATSO VIDEO
VERTAILE MALLEJAMME
Vertailutyökalussa voit valita jopa kolme mallia ja vertailla näitä vierekkäin
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA SÄHKÖINEN DEFENDER ESITE
Lataa itsellesi sähköinen Defender esite.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Täysin uudella ulkoasulla ja matkustamon muotoilulla sekä viimeisimmillä kuljettajan avustinjärjestelmillä ja liitettävyysominaisuuksilla varustettu seuraavan sukupolven Defender on vallankumouksellinen Land Rover.

RAKENNA OMASI
TÄYSIN UUSI TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
Älypuhelimesi innoittama. Uusi tietoviihdejärjestelmä Pivi Pro tarjoaa täyden liitettävyyden ja tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä.
NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ
Defenderin Connected Navigation Pro -järjestelmä oppii suosikkireittisi ja ehdottaa nopeampia vaihtoehtoja, jos reitillä on ruuhkaa.
PARANNETTU NÄKYVYYS
Näe enemmän maailmastasi. Parannettuun 3D Surround Camera -järjestelmään kuuluva ClearSight -tekniikka parantaa näkyvyyttä huomattavasti.
TIETOVIIHDEJÄRJESTELMÄ
TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ
TIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

10-tuumainen henkilökohtainen kosketusnäyttö. Defenderin Pivi Pro -järjestelmässä on muokattava ulkoasu, joka mahdollistaa usein käytettyjen toimintojen ja ominaisuuksien lisäämisen aloitusnäytölle. Voit mukauttaa näkymää helposti ja lisätä siihen tietoja tai ominaisuuksia.

CONNECTED NAVIGATION PRO
CONNECTED NAVIGATION PRO

Pysy ajan tasalla reittisi kanssa tosiaikaisilla liikennepäivityksillä ja tiedoilla polttoaineen hinnoista, pysäköintipaikoista ja kohteista. Tarkastele tietoja poikkeuksellisessa 2D- tai 3D-näkymässä.

INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ
INTERAKTIIVINEN AJONÄYTTÖ

Defenderin 12,3-tuumainen interaktiivinen teräväpiirtonäyttö tarjoaa laajan valikoiman olennaisia tietoja. Näyttö on personoitavissa sisältämään koko näytön kattavan kartan sekä puhelin- ja mediatietoja.

HUD-TUULILASINÄYTTÖ
HUD-TUULILASINÄYTTÖ

Näyttää ajoneuvon tärkeimmät tiedot, kuten nopeus, valittu vaihde ja navigointijärjestelmän ohjeet, tuulilasiin heijastettuina. Näytön kristallinkirkkaat, täysin väreissä esitetyt teräväpiirtografiikat esittävät kaikki tiedot selkeästi mukaan lukien maastoajossa tarvittavat tiedot, kuten nousu- ja kallistuskulmat.

NÄKYVYYS
CLEARSIGHT-MAANÄKYMÄ
CLEARSIGHT-MAANÄKYMÄ

3D Surround Camera -järjestelmään kuuluvan ClearSight Ground View1-näkymän avulla voit ”nähdä läpi” Defenderin konepellistä. Se näyttää useita ulkonäkymiä, kuten näkymät ajoneuvon alle ja renkaisiin. Voit tuntea olosi turvallisemmaksi riippumatta siitä, missä ajat.

CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI
CLEARSIGHT-TAUSTAPEILI

Jos matkatavarat tai pitkät takapenkin matkustajat peittävät näkymäsi, ClearSight-taustapeilin välittämä videokuva varmistaa esteettömän näkymän ajoneuvon taakse.2

AJOVALOT
AJOVALOT

Defenderin LED-valot tuottavat päivänvaloa muistuttavaa valoa, mikä vähentää silmien väsymistä. Matrix LED -ajovalot mahdollistavat kaukovalojen tuoman näkyvyyden, mikä auttaa välttämään vastaantulijoiden sokaisemisen.

MUKAVUUS
PYSY LADATTUNA

Defenderin kyydissä yhteydet ovat aina kunnossa. Keskikonsolin langaton lataus ja jokaisen istuinrivin USB-liittimet ja tavanomaiset sähköpistorasiat takaavat useampien laitteiden latausmahdollisuuden.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Tutustu auton muotoiluun
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Tutustu auton muotoiluun
ACTIVITY KEY

Seikkailumatkoilla ei tarvita tavanomaista avainta. Täysin uuden vesitiiviin ja iskunkestävän aktiivisuusrannekkeen avulla voit lukita ja avata auton sekä käynnistää ja ajaa sitä. Se toimii myös rannekellona.

TIETOLIIKENNEVALMIUDET
ONLINE-PAKETTI
Paremmin verkossa koko matkan ajan. Tuo kaiken tarvittavan käden ulottuville, verkkomediat, säätilan päivitykset, kalenterin tiedot ja kiinnostavat kohteet mukaan lukien. Tarjoaa rajattoman tiedonsiirron4 integroidun SIM-kortin välityksellä.
ETÄSOVELLUS
Voit lämmittää tai jäähdyttää matkustamon, lukita tai avata lukituksen tai paikallistaa ajoneuvon ja seurata matkaasi älypuhelimesi tai älykellosi välityksellä. Yhteensopiva useimpien älypuhelimien ja -kellojen kanssa.
Ohjelmistopäivitykset
Defender pysyy ajan tasalla ohjelmistopäivityksien avulla. Ajoneuvon tietoviihdejärjestelmä, telematiikka ja erilaiset ohjausmoduulit voidaan päivittää etäkäyttöisesti ihanteellisen suorituskyvyn varmistamiseksi.
WI-FI KÄYTÖSSÄ
Pidä perheesi yhteydet kunnossa ja viihdytettynä.54G-WiFi-verkko tarjoaa pääsyn soveltuviin matkapuhelinverkkoihin auton laitteistoa käyttäen. Se tarjoaa myös yhteyden enintään kahdeksalle laitteelle.
VIIHTYISYYS
RAKENNA OMASI
MERIDIAN<sup>TM</sup> SURROUND SOUND SYSTEM
Valinnainen 700 watin Meridian Sound System -äänentoistojärjestelmä sisältää 14 kaiutinta ja kaksikanavaisen subwoofer-bassoelementin, ja se tuottaa kristallinkirkkaan ylärekisterin ja täyteläisen syvän basson koko matkustamoon. Voit kuulla musiikkisi sellaisena kuin haluat.
MATKUSTAMON ILMASTOINTI
Ulkona vallitsevista olosuhteista riippumatta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia ihanteellisesta lämpötilasta ajoneuvon sisällä kaksi- ja kolmevyöhykkeisen ilmastointijärjestelmän ansiosta. Lisäksi matkustamon sisäilman ionisointi poistaa allergeeneja, ilmassa välittyviä bakteereja ja niihin liittyviä tuoksuja.
LÄMMITETTÄVÄT JA JÄÄHDYTETTÄVÄT ISTUIMET
Lämmitettävät ja jäähdytettävät istuimet lisäävät kyvykkään ajoneuvon mukavuutta ja varmistavat ympäristösi ihanteelliset olosuhteet kaikilla matkoilla.
SISÄTILOJEN PREMIUM-VALAISTUS
Sisätilojen premium-valaistus tarjoaa 10 säädettävissä olevaa vaihtoehtoa, joten voit sovittaa ympäristösi tunnelmasi, persoonasi ja ajotyylisi mukaan.
AVUSTINJÄRJESTELMÄT
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDE

Land Rover iGuide -sovelluksen avulla saat nopeasti ja helposti tiedot ajoneuvon ominaisuuksista ja ohjauslaitteista. Tulossa pian.

KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄ

Defender on varustettu kuljettajan avustinjärjestelmän toiminnoilla, joiden avulla ajat vielä mukavammin ja turvallisemmin. Toiminnot sisältyvät Katvealueen valvontapakettiin, Kuljettajan avustinjärjestelmäpakettiin ja 3D Surround Camera -pakettiin.

KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI
KULJETTAJAN AVUSTINJÄRJESTELMÄPAKETTI
3D SURROUND -KAMERA
KATVEALUEEN VALVONTA
Jos Defender havaitsee toisen ajoneuvon katvealueellasi, kun olet vaihtamaisillasi kaistaa, varoitusvalo syttyy kyseisessä sivupeilissä ja ohjaustehostimen vääntö kehottaa ohjaamaan ajoneuvon poispäin mahdollisesta törmäyksestä.
AUTOSTA POISTUMISEN VALVONTA
Auttaa matkustajia nousemaan turvallisesti ulos Defenderistä varoittamalla lähestyvistä vaaratekijöistä, kuten ohittavista ajoneuvoista ja pyöräilijöistä.
TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA
Varoittaa kummaltakin puolelta lähestyvistä ajoneuvoista, jalankulkijoista ja muista vaaratekijöistä. Erityisen hyödyllinen toiminto peruuttaessasi ulos pysäköintipaikasta.
KATVEALUEEN VALVONTAPAKETTI
Sisältää katvealueen valvontapaketin ominaisuudet: katvealueen valvonta, takaristeysnäkymän valvonta ja autosta poistumisen valvonta.
MUKAUTUVA VAKIONOPEUDENSÄÄDIN
Mukautuva vakionopeudensäädin pitää turvallisen etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon sen hidastaessa tai pysähtyessä hitaasti kulkevassa liikenteessä ajettaessa. Se pysäyttää auton pehmeästi edellä kulkevan ajoneuvon pysähtyessä.
TAKARISTEYSNÄKYMÄN VALVONTA
Jos takaa lähestyvä ajoneuvo ei hidasta nopeuttaan, Defender yrittää varoittaa sen kuljettajaa vilkuttamalla hätävilkkuja.
3D SURROUND -KAMERA
Sisältää nyt 360° pysäköintiavustimen toimintoja. Näyttää neljältä huomaamattomasti eri puolille ajoneuvoa asennetulta kameralta yhteen liitettyä 3D-perspektiivikuvaa kosketusnäytöllä. Ilman älykästä järjestelmää näkymä olisi mahdoton saavuttaa ajoneuvosta nousematta. Parannettu näkyvyys tekee useiden ajoalustojen havaitsemisesta ja ajoneuvon ohjaamisesta helpompaa kuin koskaan ennen.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA SÄHKÖINEN DEFENDER ESITE
Lataa itsellesi sähköinen Defender esite.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

1ClearSight-maanäkymän toiminta riippuu 3D Surround Camera -järjestelmästä. Kuva ei ole tosiaikainen. Turvallisuuden vuoksi tarkkaile ympäristöäsi. Riippuu paikallisista säädöksistä.
2Ominaisuuden käyttö riippuu paikallisista säädöksistä. Jos kaksi- tai monitehoisia silmälaseja käyttävillä henkilöillä on vaikeuksia katseen kohdistamisessa ClearSightin digitaaliseen taustanäkymään, he voivat vaihtaa tavallisen taustapeilin käyttämiseen milloin tahansa.
3Saatavana vuoden 2020 alussa.
4Sovelletaan kohtuullisen käytön käytäntöä. Kun 20 Gt on käytetty kalenterikuukauden aikana, ajoneuvon tiedonsiirtonopeus voi olla alhaisempi kalenterikuukauden loppuun saakka.
5Kun yhdistettynä Wi-Fi- tai matkapuhelinverkkoon.
Lisävarustevaihtoehdot ja niiden saatavuus voi vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.
Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia verkkoyhteydellä