KYVYKKYYS

LYÖMÄTÖN. KAIKISSA OLOSUHTEISSA

KATSO VIDEO
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA SÄHKÖINEN DEFENDER ESITE
Lataa itsellesi sähköinen Defender esite.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Defender on suunniteltu suurempia unelmia varten. Kovemmin. Kauemmas ja pidemmälle.


RAKENNA OMASI
SUORITUSKYKYINEN KAIKISSA MAASTOISSA
Valloita uusia alueita. Voita äärimmäisiä olosuhteita. Defenderin poikkeukselliset maasto-ominaisuudet ja jatkuva neliveto tekevät siitä pysäyttämättömän. Sekä tiellä että maastossa.
CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE
Lähde löytöretkelle. Omalle tiellesi. Personoi maastoajojärjestelmän asetukset Configurable Terrain Response -järjestelmän avulla.
OFF-ROAD GEOMETRIA
Poikkeukselliset ylitys-, jättö- ja ramppikulmat. Lyhennetyt korin ylitykset edessä ja takana. Defenderin off-road geometria tekee siitä ylivertaisen suorituskykyisen.
LYÖMÄTÖN KAIKISSA OLOSUHTEISSA
MAASTOAJO
MAASTOAJO

Jatkuva neliveto ja automaattivaihteisto sähköisesti kytkettävällä alennusvaihteistolla, elektronisesti ohjattu keskitasauspyörästön lukko, optiona saatava aktiivinen takatasauspyörästön lukko

OFF-ROAD GEOMETRIA
OFF-ROAD GEOMETRIA

Ylivertainen off-road geometria vahvistaa ajoneuvon maastoajo-ominaisuuksia. Sen ylityskulma on 38 astetta1. Lisäksi sen ramppikulma on jopa 31 astetta ja jättökulma 40 astetta1.

MAANTIEAJO
MAANTIEAJO

Yhtä kykenevä maanteillä kuin maastossakin. Land Rover Defender selviytyy tungoksesta kaupungin kaduilla yhtä vaivattomasti kuin vuorille kiipeilystä, aavikoiden ylityksistä ja jäisistä olosuhteista.

MENE MINNE HALUAT
KULJETTAMINEN

Ei kompromisseja. Suurin sallittu dynaaminen kattokuorma on jopa 168 kg2. Lisäksi Defenderin staattinen enimmäiskuorma on 300 kg. Jos siis haluat nukkua kattoteltassa, se ei todellakaan ole ongelma.

KAHLAAMINEN
KAHLAAMINEN

Defenderin jopa 900 mm:n kahlaussyvyys mahdollistaa vesistöjen ylittämisen.3 Terrain Response -järjestelmän kahlausohjelma nostaa ajoneuvoa sähköisesti ohjatun ilmajousituksen avulla. 3D Surround Camera -järjestelmä ja Wade Sensing -kahlaussyvyyden tunnistus kertoo veden tarkan syvyyden.

VETOKYKY
VETOKYKY

Defenderin 3 500 kg:n vetokyky vastaa vaativampiinkin haasteisiin. Advanced Tow Assist -peruutusavustin huolehtii ohjauksesta perävaunun kanssa peruuttaessa.

VINSSAUS
VINSSAUS

Kauko-ohjattava sähkökäyttöinen vinssi osoittaa vetotehoa ja puhdasta voimaa.4 Sen suurin vetoteho on 4 536 kg ja suurin käyttöetäisyys 45 metriä.

KAIKISSA MAASTOISSA
JATKUVA NELIVETO
Vähäkitkaisilla alustoilla, kuten jäällä tai lumessa ajettaessa vääntöä voidaan tasapainottaa etu- ja takarenkaiden välillä, mikä tarjoaa enemmän vakautta ja paremman ajoneuvon hallinnan.
AUTOMAATTIVAIHTEISTO SÄHKÖISESTI KYTKETTÄVÄLLÄ ALENNUSVAIHTEISTOLLA
Alennusvaihteisto voi osoittautua kallisarvoiseksi haastavissa olosuhteissa, kuten jyrkissä nousuissa ja laskuissa, maastoajossa sekä suuria kuormia vedettäessä.
SÄHKÖISESTI OHJATTU ILMAJOUSITUS
Ajoneuvon korkeus on säädettävissä 40 mm normaalin ajokorkeuden alapuolelle ajoneuvoon nousemista varten, 75 mm ajokorkeuden yläpuolelle, tai voit lisätä korkeutta vielä jopa 70 mm äärimmäisiä maasto-olosuhteita varten.
SÄHKÖISESTI OHJATTU AKTIIVINEN TASAUSPYÖRÄSTÖ
Järjestelmä tarjoaa enemmän pitoa kaarteissa ja paremman pidon maastoajossa. Tämä tapahtuu taka-akselin vasemman ja oikean renkaan luistamista ohjaamalla.
CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE
Edelläkävijä ajoalustaan reagoivissa avustinjärjestelmissä: Terrain Responsen avulla voit säätää voimansiirron, ohjauksen, tasauspyörästöjen ja luistonestojärjestelmän asetuksia maastoajotarpeidesi mukaisesti.
MAASTOAJOTEKNIIKAT
Ajoitpa missä ympäristössä tahansa, varmuus ja hallinta kuuluvat asiaan. Ominaisuuksiin kuuluvat Low Traction Launch -luistonestojärjestelmä, progressiivinen jarrujen vapautin (Gradient Release Control) ja Hill Descent Control -alamäkihidastin.
ADAPTIVE DYNAMICS
Tarjoaa vakaan ajon ja ihanteellisen ohjattavuuden valvomalla korin ja ohjauksen liikkeitä jopa 500 kertaa sekunnissa. Järjestelmä reagoi kuljettajan ja maaston antamiin syötteisiin ja säätää iskunvaimennuksen asetuksia pehmeän ja jäykän ääripään välillä.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
Voit asettaa tasaisen nopeuden ja pitää sitä yllä haastavassa maastossa ajettaessa. All Terrain Progress Control toimii kuin alhaisen nopeuden vakionopeussäädin. Se toimii 1,8–30 km/h:n nopeuksilla.
VOIMANSIIRROT
BENSIINI JA DIESEL
Defender on saatavana valikoimalla hienostuneita ja polttoainetaloudellisia Ingenium-moottoreita. Voit valita kehittyneiden bensiini- ja dieselmoottorien väliltä.
BENSIINI-KEVYTHYBRIDI
P400-moottori auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä keräämällä ja varastoimalla jarrutuksissa normaalisti menetetyn energian uudelleen käytettäväksi.
RENKAAT
RENKAITA KAIKKIIN MAASTOIHIN

Jokasään renkaat kuuluvat vakiovarusteisiin. Voit myös viedä Defenderin kyvyt pidemmälle valitsemalla maastorenkaat.

RAKENNA OMASI
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA SÄHKÖINEN DEFENDER ESITE
Lataa itsellesi sähköinen Defender esite.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

1Sähköisesti ohjatulla ilmajousituksella varustetulla mallilla maastoajokorkeudella ajettaessa.
2Defender 110 maastorenkailla.
3Tarkista aina reitti ja poistumistie ennen kahlaamista.
4Saatavana vuoden 2020 puolivälissä.
Lisävarustevaihtoehdot ja niiden saatavuus voi vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.
Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia verkkoyhteydellä