DESIGN

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN

KATSO VIDEO
TOP
EXTERIOR
#component-6
INTERIOR
#component-8
PERSONALISATION
#component-12
ACCESSORY PACKS
#component-14
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA SÄHKÖINEN DEFENDER ESITE
Lataa itsellesi sähköinen Defender esite.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Vankka, kestävä ja erittäin toiminnallinen Land Rover Defender on mukaansatempaava tarina, jonka pääosissa ovat viehättävä muotoilu ja suunnittelun tinkimättömyys..

Gerry McGovern
Chief Design Officer, Land Rover

RAKENNA OMASI
MUOTOILUN LINJAT
Vain yksi silmäys auton tunnistettavaan siluettiin, ja tiedät, että kyse ei ole tavanomaisesta ajoneuvosta. Lyhyet korin etu- ja takaylitykset parantavat sen off-road geometriaa ja suorituskykyä.
AJOVALOT
Tunnistat Defenderin välittömästi sen luonteikkaista ja pyöreistä ajovaloista.
ALPINE-VALOT
Menneistä ajoista muistuttavat ”alpine”-kattovalot saavat matkustamon kylpemään valossa ja korostavat ajoneuvon yksilöllisyyttä.
ULKONÄKÖ
90
110
YKSITYISKOHDAT

Ajovaloista sivulle aukeava takaluukku ja viistetty kattolinja - Defenderin ulkoasun jokainen yksityiskohta on ainutlaatuinen.

SISÄTILAT
90
110
YKSITYISKOHDAT

Defenderin hallitsevan ajoasennon ansiosta näet enemmän maailmaa. Ajoneuvon matkustamon jokaisen kekseliään yksityiskohdan takana on käytännön tarkoitus.

MUOKATTAVUUS
KATSO VIDEO
LÄPIKULJETTAVA MATKUSTAMO
Defenderin matkustamon käyttö on täydellisen joustavaa sen läpikuljettavan suunnittelun ansiosta. Matkustajat voivat siirtyä ensimmäisen ja toisen penkkirivin välillä, ja lisätilaa voi käyttää myös matkatavaroiden kuljettamiseen.
OHJAAMON KÄÄNTÖISTUIN
Lisätty kääntöistuin tarkoittaa sitä, että voit lisätä ylimääräisen matkustajapaikan etummaiseen istuinriviin. Kun se ei ole käytössä, istuimen voi taittaa alas, jolloin se toimii käsinojana, jossa on kaksi mukitelinettä.
JÄÄKAAPILLA VARUSTETTU KESKIKONSOLI
Defenderin istuinkokoonpanojen vaihtoehtoihin sisältyy keskikonsoli, jossa on sisäänrakennettu kylmäosasto juomien jäähdyttämistä varten. Kuinka virkistävää.
ISTUIMET
Defenderin istuinkokoonpanot varmistavat, että myös ystävät ja perheenjäsenet pääsevät mukaan. Valittavana on viiden, kuuden tai 5 + 2 istuimen kokoonpanoja.
LISÄVARUSTEPAKETIT

Kukin lisävarustepaketti on suunniteltu siten, että saat enemmän irti omasta elämäntavastasi. Saatavana on paketti kaikkiin tarpeisiisi. Katso vaihtoehdot alla.

EXPLORER-PAKETTI
Viitoita oma tiesi maastossa kuin maastossa. Explorer-paketin avulla Defenderisi uhmaa tavanomaisuutta ja valloittaa kartoittamattomatkin erämaat.
ADVENTURE-PAKETTI
Vie intohimosi uusille reviireille. Adventure-paketin avulla Defenderisi vie sinut luonnon seikkailuradoille ja tallattujen reittien tuolle puolen.
COUNTRY-PAKETIT
Maastokengille, jotka eivät kavahda mutaa. Country-paketti varustaa Defenderin luonnonvoimien varalta ja tekee jokaisesta matkasta elämyksen.
URBAN-PAKETIT
Valloita betoniviidakko. Urban-paketilla Defender erottuu joukosta kaupunkiympäristössä: huomiota herättävää tyyliä, vakautta ja varmuutta.
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.
RAKENNA OMASI
Luo oma Land Roverisi konfiguraattorilla. Hinta- ja varustelusisällössä auttaa lähin jälleenmyyjäsi.
LATAA SÄHKÖINEN DEFENDER ESITE
Lataa itsellesi sähköinen Defender esite.
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Land Rover jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.

Lisävarustevaihtoehdot ja niiden saatavuus voi vaihdella ajoneuvon teknisten tietojen (malli ja voimansiirto) mukaan, tai ne voivat edellyttää muiden ominaisuuksien asentamista. Pyydä lisätietoja paikalliselta jälleenmyyjältäsi.
Tietyt ominaisuudet edellyttävät asiamukaista SIM-korttia verkkoyhteydellä