UUSI RANGE ROVER VELAR
TEKNISET TIEDOT

UUSI RANGE ROVER VELAR <br>TEKNISET TIEDOT

LÖYTÖRETKI JATKUU

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

RANGE ROVER VELAR -MALLIT

Näytä koko mallivalikoima.
HYBRIDI

HYBRIDI

Ympäristöä säästävä ja hienostunut.

**Näytä WLTP-tiedot
Annetut arvot on laskettu valmistajan ilmoittamista testituloksista täyteen ladatulla akulla EU-lainsäädännön mukaisesti. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista. CO2polttoainetaloudellisuuden, energiankulutuksen ja toimintamatkan lukemat voivat vaihdella ajotyylin, ympäristön olosuhteiden, kuorman, rengasvalinnan, lisävarusteiden, todellisen reitin ja akun tilan kaltaisista tekijöistä riippuen. Toimintamatkan lukemat on laskettu sarjatuotantoisella ajoneuvolla ja standardisoitua reittiä käyttämällä.

±Annetut arvot on laskettu NEDC-menetelmää käyttäen valmistajan ilmoittamista testituloksista. Lukemat voivat vaihdella ympäristöstä ja ajotyylistä johtuen. Vain vertailutarkoituksiin. Todelliset lukemat voivat poiketa lasketuista

‡Huippunopeus venttiilien kierrejousituksella varustetuilla moottoreilla on 210 km/h.
‡‡Käytetään yhdessä sähkömoottorin kanssa.
△Sisältää 75 kg:n painoisen kuljettajan, kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
▲Sisältää kaikki nesteet ja 90 % polttoainetta.
✧Kuivatilavuus: Tilavuus mitataan VDA:n vaatimusten mukaisilla kiinteillä mittauskappaleilla (200 mm x 50 mm x 100 mm). Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat ajoneuvon varustelusta (malli ja voimalaite) ja markkina-alueesta riippuen.
✦Nestemäinen tilavuus: Tilavuus mitataan simuloimalla tilan täyttäminen nesteellä. Tilavuus on mitattu mittaamalla tila kattolistaan asti. Tavaratilan varustelu ja kokonaistilavuus vaihtelevat ajoneuvon varustelusta (malli ja voimalaite) ja markkina-alueesta riippuen.
⬨Kun varustettu sähköisesti ohjatulla ilmajousituksella.

Painot viittaavat vakiovarusteltuihin ajoneuvoihin. Valinnaiset lisävarusteet lisäävät ajoneuvon painoa.