Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

CONNECT PRO

Connect Pro*, joka on saatavilla vain Land Rover Touch Pro -järjestelmän kanssa, sisältää InControl Apps -sovellukset, Wi-Fi Hotspot -tukiaseman, Remote Premium- ja Pro Services -palvelut, ja se on suunniteltu parantamaan kokemustasi niin auton sisä- kuin ulkopuolella ja varmistamaan, että sinä ja matkustajasi nautitte matkasta samalla, kun pysytte yhteydessä ympäröivään maailmaan.

CONNECT

Connect sisältää kolme pääominaisuutta:InControl Apps, jonka avulla yhteensopivia älypuhelinsovelluksia voidaan käyttää auton kosketusnäytön kautta, Wi-Fi Hotspot, joka muodostaa matkustamoon verkon jopa 8 laitteelle, ja Remote Premium, jonka avulla voit olla yhteydessä autoosi etäältä.

PROTECT

Protect sisältää Remote-ominaisuudet, Land Roverin Optimised Assistance -toiminnon ja SOS Emergency call -toiminnon.Tarkista polttoainetaso etäältä, paikanna autosi ruuhkaiselta parkkipaikalta, tallenna matkasi ja valvo ikkunoita ja ovia älypuhelimesi kautta.Land Roverin Optimised Assistance välittää sijaintitiedot ja auton diagnostiset tiedot hinauspalveluun, jos autosi hajoaa.Vakavammassa onnettomuustilanteessa SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden**

SECURE TRACKER

Jos joku murtautuu Land Roveriisi tai siirtää sitä laittomasti, Secure Tracker seuraa sen liikkeitä automaattisesti ja ilmoittaa sinulle ja varastettujen autojen seurantakeskukseen, jotta autosi voitaisiin paikantaa ja palauttaa sinulle mahdollisimman nopeasti.

CONNECT PRO -OMINAISUUDET

PRO SERVICES

Pro Services on valikoima ainutlaatuisia yhdistettyjä navigointipalveluja, jotka ovat saatavilla osana Touch Pro -järjestelmän Connect Pro -pakettia.

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot muodostaa autoosi 3G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.

REMOTE PREMIUM

Land Roverin Remote-sovellus on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi mistä päin maailmaa tahansa.

INCONTROL APPS

InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavatmedian suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta*.

CONNECT-OMINAISUUDET

WI-FI HOTSPOT

Wi-Fi Hotspot muodostaa autoosi 3G-Wi-Fi-tukiaseman, jonka avulla sinä ja matkustajat voitte yhdistää internetiin jopa 8 laitetta.

REMOTE PREMIUM

Remote Premium on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi matkan päästä.

INCONTROL APPS

InControl Apps on autoille optimoitu, interaktiivinen valikoima sovelluksia, jotka mahdollistavat median suoratoiston, pilvi- ja sijaintipohjaiset palvelut ja muuta USB-liitännän kautta.

PROTECT-OMINAISUUDET

REMOTE ESSENTIALS

Remote Essentials on yhteensopiva useimpien Android- ja Apple iOS -älypuhelinten kanssa. Sen avulla voit olla yhteydessä Land Roveriisi mistä tahansa ja esimerkiksi tarkistaa ovi- tai polttoainetilanteen sekä lämmittää tai jäähdyttää auton.

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

If you break down you can make a direct call to the Land Rover Assistance team by pressing the button on the left-hand side of the overhead console or from the Assistance screen within the InControl Remote smartphone app.

SOS EMERGENCY CALL

Jos joudut onnettomuuteen ja turvatyynyt laukeavat, SOS Emergency Call voi lähettää tiedot, sijaintitiedot mukaan lukien, hätäkeskukseen ja muodostaa puhelinyhteyden.

InControl-järjestelmän tullessa markkinoille tietyt ominaisuudet voivat olla valinnaisia ja markkina-alue- tai voimansiirtolaitekohtaisia. Kysy saatavuudesta ja maasi täydellisistä ehdoista paikalliselta Land Rover -jälleenmyyjältä. Tietyt ominaisuudet edellyttävät sopivaa SIM-korttia ja soveltuvaa datasopimusta, mikä taas edellyttää uutta tilausta jälleenmyyjäsi neuvoman alkujakson jälkeen. Mobiiliyhteyttä ei voida taata kaikkialla.

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi