<h1>TIEDOTE</h1>
VIESTI LAND ROVERILTA

Yrityksemme tunnuslause Above and Beyond -kuvastaa myös nykytilannetta.
Tulemme toimimaan ja tukemaan yhteisöjämme.
Haastavista ajoista huolimatta, yhdessä tästä selviämme.

Land Rover jälleenmyyjämme noudattavat viranomaisten suosittelemia toimenpiteitä ja palvelevat teitä kaikin keinoin näiden puitteissa.

OLEMME ENTISTÄKIN VALMIIMPIA PALVELEMAAN SINUA

Kuten sinäkin, me olemme innoissamme päästessämme taas vapaasti nauttimaan ajamisen riemusta. Siksi halusimmekin ilmoittaa, että palvelemme teitä jälleen normaalisti, huolehtien tietysti samalla asiakkaidemme terveydestä ja noudattaen tarkasti viranomaisten antamia suosituksia. Olemme kuitenkin kehittäneet uusia toimintatapoja COVID-19 pandemian aikana, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman henkilökohtaisesti ja turvallisuusmääräykset huomioiden. Kun suunnittelet käyntiä Land Rover -jälleenmyyjällä, voit myös olla ensin yhteydessä liikkeeseen, jotta voit välttää ruuhka-ajat.

Löydät aina tuoreimmat tiedot verkkosivuiltamme ja voit halutessasi olla meihin yhteydessä sivuston chatin tai yhteydenottolomakkeiden kautta.

LAND ROVER HETI AJOON

Tiesitkö, että tehdastilauksen sijaan, sinulla on myös mahdollisuus saada uusi Land Rover nopeasti ajoon. Olemme listanneet sivuillemme esimerkkejä uusista ajamattomista Land Rovereista, jonka voit saada omaksesi jopa muutamassa päivässä.

KATSO NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOT
VIDEOESITTELY
VIDEOESITTELY

Auton esittely ja myyntikeskustelu voidaan hoitaa myös videopuheluin. Henkilökohtainen kontakti säilyy ja auton ominaisuudet tulevat hyvin esille.

VALITSE JÄLLEENMYYJÄ
AUTOJEN LUOVUTUKSET ILMAN KONTAKTEJA
AUTOJEN LUOVUTUKSET ILMAN KONTAKTEJA

Jälleenmyyjämme tarjoavat viranomaisten määräysten puitteissa mahdollisuuksia koeajoon ja autojen luovutuksiin sekä jälleenmyyntipisteissä että kotioloissa.

OTA YHTEYTTÄ
TUTUSTU VERKKOSIVUIHIMME
TUTUSTU VERKKOSIVUIHIMME

Verkkosivujemme kattavat esittelyt malleista ja konfiguraattorit tuovat valikoiman luoksesi paikasta riippumatta.

RAKENNA OMASI