RANGE ROVER EVOQUE PHEV


Range Rover Evoque P300e tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä.

Saatavilla rajoitettu erä autoja yksityisleasingillä nopeaan toimitukseen.
Evoque P300e R-Dynamic S esim. 653€/kk
Lataa Esite Kysy jälleenmyyjältä

Hiljainen, muttei huomaamaton. Range Rover Evoque P300e ladattava hybridi tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän sähköistä liikkumista ja nelivetoista suorituskykyä. Voit ajaa jopa 55 kilometriä pelkällä sähköllä, ladata akun 80% täyteen vain 30 minuuutissa (DC) ja nauttia Range Roverin jäljittelemättömästä tyylistä tien kunnosta riippumatta. Range Rover Evoque -lataushybridissä yhdistyvät 3-sylinterinen, 1,5-litrainen bensiinimoottori ja sähkömoottori, joiden yhteenlaskettu antoteho on 309 hevosvoimaa.

"Kokoluokkansa hienoin citymaasturi, jossa ominaisuudet riittävät myös vaikeisiin olosuhteisiin."
"Range Rover Evoque on merkilleen uskollisesti poikkeuksellisen pätevä maastossa kulkija, mutta toisaalta ylellinen maantiepeli."

SAATAVILLA RAJOITETTU ERÄ NOPEAAN TOIMITUKSEEN

Range Rover Evoque SE

Range Rover Evoque SE

Ajantasainen tyyli näkyy vahvana Range Rover Evoque SE -mallissa, sen 20-tuumaisissa alumiinivanteissa ja älykkäässä, 10 tuuman vapaasti käytettävässä kosketusnäytössä, jolla voi käyttää Pivi Pro3 -tietoviihdejärjestelmää. 11 kaiuttimella varustetulla MeridianTM Sound System -äänentoistojärjestelmällä voit kuunnella musiikkia sellaisena, kuin sen esittäjä on sen tarkoittanut kuunneltavaksi.

Evoque P300e SE yksityisleasingillä esim. 651 €/kk.
KYSY JÄLLEENMYYJÄLTÄ
Range Rover Evoque R-Dynamic SE

Range Rover Evoque R-Dynamic SE

Iloitse Range Rover Evoque R‑Dynamic SE:n arvokkaista vivahteista, kuten tyylistään tunnistettavilla päiväajovaloilla varustetuista Premium LED -ajovaloista, kuljettajan muistitoiminnolla varustetuista istuimista ja 20 tuuman alumiinivanteista. Lisäksi voit nauttia Kuljettajan avustinjärjestelmäpaketin tuomasta lisävarmuudesta.

Evoque P300e R-Dynamic SE yksityisleasingillä esim. 709 €/kk.
KYSY JÄLLEENMYYJÄLTÄ

Range Rover Evoque P300e R-Dynamic S AWD Aut. PHEV. Hinta 66 181 €. Hinta esimerkin sopimuspituus 36 kk / 30 tkm. Käsiraha 0 €, kuukausihinta 652,74 €. Kuukausihinta sisältää talvirenkaat (Nokia Hakkapeliitta R3 kitkarengas, 235/60R18). Ei sisällä määräaikaishuoltoja. Edellytämme liikenne- ja kaskovakuutuksen ottamista. Yksityisleasingsopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen ottamista sopimuksen ajoneuvolle. Kampanjan yksityisleasing hinnat voimassa rajoitettuun erään nopean toimituksen autoja. Kuvan autot saattavat olla erikoisvarustein. Yksityisleasingin rahoittaa DNB Auto Finance Oy. Myös muita sopimuspituuksia saatavilla. Pidätämme oikeudet muutoksiin.