Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

VEROMUUTOS EI KOSKE KAIKKIA -
ERÄ AUTOJA VANHOILLA VEROILLA

Syyskuun alussa Suomessa astui voimaan uusi autoverolaki. Osana uutta autoverolakia päästöjen mittaustapa muuttuu WLTP (Worldwide harmonized Light Vehicles Test Procedure) – perusteiseksi. WLTP syrjäyttää vuodesta 1990-lähtien käytössä olleen NEDC-mittaustavan (New European Driving Cycle). Uusi testaustapa on vanhaa testiä pidempi, se sisältää enemmän pysähdyksiä ja kiihdytyksiä ja sen maksiminopeus on korkeampi. Uusi WLTP-mittaustapa myös huomioi autoyksilön painoon tai ilmanvastukseen vaikuttavat lisävarusteet. Lisävarusteet vaikuttavat siis CO2-tasoon ja sitä kautta koko auton autoveroprosenttiin ja veron määrään. Myös renkaiden vierintävastus ja ilmanvastus vaikuttavat vastaavalla tavalla auton CO2-arvoon.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ostaa nopean toimituksen autoja vielä vanhaan NECD-mittaukseen perustuvilla veroilla. 

Katso ohesta nopean toimituksen mallimme ja kysy lisää jälleenmyyjältämme.

RANGE ROVER EVOQUE

Täydellinen yhdistelmä brittiläistä tyylikkyyttä ja erittäin runsasta vakiovarustelua. Nouseva vyötärölinja ja kaartava katto antavat autolle kyvykkään ja urheilullisen ulkoasun.

DISCOVERY SPORT

Elämä on täynnä eri kokoisia seikkailuja. Aito Land Rover Discovery Sport vie sinut varmasti niihin kaikkiin. Se on vetokykyinen, ja sillä on helppo työntää arki sivummalle. Se on auto kenelle tahansa, joka on menossa pitkälle. Ja aikoo palata, lähteäkseen uudelleen.

Huomaathan, että sivustolla esitetyt tarjoukset ja hinnat koskevat maahantuojan varastoa. Tarkista yksityiskohdat jälleenmyyjältämme.


 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi