ICE DRIVE

Koe jääradalla ajamisen sykähdyttävä riemu uusimpien Jaguar- ja Land Rover -mallien ohjaamosta käsin.

VARAA NYT
ICE DRIVE CHALLENGE ODOTTAA SINUA

Tapahtuma ajetaan erityisesti tätä tarkoitusta varten laadituilla jääradoilla. Vie ajotaitosi täysin uudelle tasolle asiantuntevien kouluttajiemme opastuksella ja koettele maailman kyvykkäimpien ajoneuvojen suorituskykyjen rajoja.

MATKASUUNNITELMA
ICE DRIVE+ (4 PÄIVÄÄ)
ICE DRIVE (3 PÄIVÄÄ)
1. PÄIVÄ
Saavuttuasi lentoasemalle sinut noudetaan lentoasemalta Hotel Silverhatteniin, joka tarjoaa tyrmäävät näkymät Hornavan-järvelle ja sitä ympäröiviin mäntymetsiin. Nauti juomista ja päivällisestä yhdessä muiden vieraidemme kanssa.
2. PÄIVÄ
Aamupalan ja briiffauksen jälkeen siirrymme järven jäälle ensimmäistä ajosessiota varten. Nyt pääset toden teolla talviajamisen makuun opetellessasi pitämään autoa tasaisessa sivuluisussa.
3. PÄIVÄ
Pikaisen briiffauksen jälkeen on aika palata jäälle uusia haasteita varten. Päivän ajoja seuraa tutustumiskierros salaisella testiasemallamme.
4. PÄIVÄ
Aamuisen briiffauksen jälkeen on viimeinen mahdollisuus päästä kokeilemaan kaikkea oppimaasi ja liirtämään pitkin erilaisia ajoratojamme.
1. PÄIVÄ
Saavuttuasi lentoasemalle sinut noudetaan lentoasemalta Hotel Silverhatteniin, joka tarjoaa tyrmäävät näkymät Hornavan-järvelle ja sitä ympäröiviin mäntymetsiin. Nauti juomista ja päivällisestä yhdessä muiden vieraidemme kanssa.
2. PÄIVÄ
Aamupalan ja briiffauksen jälkeen siirrymme järven jäälle ensimmäistä ajosessiota varten. Nyt pääset toden teolla talviajamisen makuun opetellessasi pitämään autoa tasaisessa sivuluisussa.
3. PÄIVÄ
Pikaisen briiffauksen jälkeen on aika palata jäälle uusia haasteita varten. Päivän ajoja seuraa tutustumiskierros salaiselle testiasemallemme.
ASIANTUNTIJATIIMIMME ESITTÄYTYY

Työlleen omistautuneita, erittäin kokeneita ammattilaisia. Asiantuntevat kouluttajamme ovat omistautuneet sille, että saat kaiken irti jokaisesta ajoneuvostamme ja vierailustasi luonamme.

OTA KAIKKI IRTI SEIKKAILUSTASI
AIKA-AJO
AIKA-AJO

Koe kaikkein tehokkaimpien Jaguariemme voiman aiheuttamat väristykset erikoiskouluttajamme ohjatessa sitä vaativimmilla jääradoillamme.

NAPAPIIRIAJELU
NAPAPIIRIAJELU

Hyödynnä hankkimiasi ajoneuvon hallintataitoja ajaessasi läpi arktisten maisemien. Valojen, hiljaisuuden ja näkymien muistot seuraavat sinua läpi elämän.

KELKKASAFARI
KELKKASAFARI

Asetu tehokkaan moottorikelkan ohjaimiin riemastuttavalle matkalle halki Arjeplogin lumisten maisemien.

- Varattavissa vähintään neljälle hengelle
- Ajovaatteet ja turvallisuusohjeistus sisältyvät pakettiin

KOIRAVALJAKKOAJELU
KOIRAVALJAKKOAJELU

Riittävän kevyt ajamiseen, riittävän lämmin pitämään viiman, sateen ja lumen: hienovaraisella logolla varustettu Land Rover -takki tulee muistuttamaan sinua aina arktisesta kokemuksestasi.​

Saatavana miesten ja naisten kokoisina. Valitse haluamasi määrä varauslomakkeessa.

KUTSU EI-AJAVA KUMPPANISI MUKAAN

Säväyttävien Ice Drive -ajokokemuksien lisäksi tarjoamme plus-one-paketin, joka tarjoaa ei-ajavalle kumppanille mahdollisuuden nauttia päivittäisistä arktisista aktiviteeteista, aterioista ja yhteisestä majoituksesta.


Katso hinnat ja saatavuus valitsemasi Ice Drive -kokemuksen varaussivulta.​

ICE DRIVE ADVANCED

Suunniteltu aikaisemmin tapahtumaan osallistuneille ja ajajille, joilla on jo kokemusta jääradalla ajamisesta.

TUTUSTU TARKEMMIN

VARAA ICE DRIVE EXPERIENCE NYT

ICE DRIVE +
Koe äärimmäinen talviajo Jaguar Land Rover Ice Academyssa napapiirin katveessa. Uskomaton toiminnantäyteinen kolmen päivän ajoseikkailu järven jäällä ja lumisilla radoilla. Opi sivuluisun salat ja kaasuta varmasti liukkaillakin alustoilla. 4 hotelliyöpymistä, vähintään 3 ajopäivää.​
VARAA NYT
ICE DRIVE
Koe äärimmäinen talviajo Jaguar Land Rover Ice Academyssa napapiirin katveessa. Uskomaton toiminnantäyteinen pitkä viikonloppu täynnä ajoseikkailua järven jäällä ja lumisilla radoilla. Opi sivuluisun salat ja kaasuta varmasti liukkaillakin alustoilla. 3 hotelliyöpymistä, vähintään 2 ajopäivää.​
VARAA NYT
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Ohjelman kieli on englanti. Olemme tavoitettavissa arkisin 9.00–17.30 (GMT-aikaa).
(Puhelun hintaan voi sisältyä paikallisia operaattorimaksuja)


Puhelin: +44 207 291 5253

Sähköposti: iceacademy@quintessentially.com

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
COVID-19

Mitä varotoimenpiteitä on käytössä COVID-19:ään liittyen?


Katso COVID-19-menettelymme napsauttamalla oheista linkkiä. Huomaa, että hallituksen ohjeistukset muuttuvat tiuhaan. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme muuttuviin vaatimuksiin. Pidä silmällä tilannettatämän linkin välityksellä ennen matkaasi Jaguar Land Rover Ice Academy -tapahtumaan.

YLEISTÄ

Kuka toimii Jaguarin ja Land Roverin Ice Academy -tapahtumien matkanjärjestäjänä?

Jaguar Land Rover Ice Academyn matkanjärjestäjinä toimivat Quintessentially Travel sekä Jaguar Land Rover, joista jälkimmäinen tarjoaa tapahtuman käyttöön ajoneuvot sekä pätevät Jaguar Land Rover -ajokouluttajat. Ajo-ohjelma ja jääradat ovat Jaguar Land Roverin suunnittelemia, ja paikan päällä oleva tiimi huolehtii kaikesta, mitä tarvitset ennen tapahtumaa tai sen aikana Ruotsissa.

Mikä on Jaguar Land Rover Ice Academy -tapahtumassa käytetty kieli?

Ohjelman kieli on englanti.

Voinko osallistua Ice Academyyn, vaikka en aja autoa?

Ohjelmamme on räätälöity ainutlaatuisen ajokokemuksen ympärille. Jäällä ajamista ei voi verrata mihinkään muuhun kokemukseen, ja sen vuoksi suosittelemme ilmoittautumaan tapahtumaan ajajana. Ymmärrämme kuitenkin, että jotkin vieraistamme haluavat matkustaa kumppaniensa kanssa osallistumatta jääradalla ajamiseen. Tarjoamme myös vaihtoehtoista ohjelmaa, mutta on tärkeää huomioida, että vaihtoehtoisen toiminnan tarjoaminen koko päiväksi ei aina ole mahdollista. Jos osallistujien kumppanit haluavat seurata jäärata-ajoa, se on mahdollista vain joissakin tapauksissa ja tapahtuman kapasiteetin rajoissa, eikä sitä voida taata kaikissa olosuhteissa.

Mikä on kunkin ajokokemusryhmän enimmäiskoko?

Mahdollisimman ainutlaatuisen ja osallistuvan elämyksen takaamiseksi – COVID-19-tilanne huomioon ottaen – olemme rajoittaneet ryhmäkoon enintään 20 henkilöön (kaksi henkilöä ajoneuvoa kohti). Kukin 20 hengen ryhmä on jaettu kahteen 10 hengen ryhmään, joilla on käytössään viisi ajoneuvoa. Kumpikin ryhmä pääsee nauttimaan ajamisesta eri vuorokaudenaikaan suurten ryhmäkokojen välttämiseksi.

Asettaako fyysinen kunto rajoituksia osallistumiselle?

Ajokokemukseen osallistujien tulisi varmistaa, että heillä ei omien tietojensa mukaan ole rajoittavaa tekijää, joka voisi aiheuttaa esteen ajamiselle. Tällaisia ovat esimerkiksi krooniset selkävaivat (tai muut vastaavat ongelmat), psyykkiset ongelmat, jotka voivat heikentää ajokykyä, heikentynyt näkökyky, joka ei täytä ajoneuvon ajamiselle määrättyjä vaatimuksia, raskaus, hengityselinten sairaudet tai sydänvaivat.

Mitä muita aktiviteetteja on tarjolla?

Tarjoamme valinnaisia aktiviteetteja, kuten aika-ajoja, napapiiriajelun, koiravaljakkoajeluja sekä moottorikelkkaretkiä (lisämaksusta). Voit tehdä esivarauksen samalla, kun varaat paikkasi Jaguar Land Rover Ice Academyyn. Lisätietoa edellä mainituista ja muista tarjolla olevista aktiviteeteista saat tapahtuman järjestäjäkumppaniltamme Quintessentially Travelilta:
Sähköposti: iceacademy@quintessentially.com tai puhelin: +44 207 291 5253 arkisin 9.00–17.30 (GMT-aikaa). Puhelun hintaan voi sisältyä paikallisia operaattorimaksuja.

HINTA

Milloin ilmoittautumisaika päättyy?

Ilmoittautuminen on suoritettava viimeistään 30 päivää ennen tapahtuman alkamista.

Tuleeko minun ostaa erillinen vakuutus ajamista varten?

Erillinen ajoneuvovakuutus ei ole tarpeen. Osallistujien on kuitenkin huolehdittava kattavan matkavakuutuksen hankkimisesta. Jos sinulla on kysyttävää näistä asioista, ota yhteyttä matkanjärjestäjäämme Quintessentially Traveliin:

Sähköposti: iceacademy@quintessentially.com tai puhelimitse: +44 207 291 5253 arkipäivisin 9.00–17.00 (GMT). Puhelun hintaan voi sisältyä paikallisia operaattorimaksuja.

Mitä Jaguar Land Rover Ice Academyn hintaan sisältyy?

Hintaan sisältyvät yleisesti ottaen:

• Kaikki ajamiseen liittyvät aktiviteetit
• Hotellimajoitus (parivuoteessa)
• Aamiainen, lounas ja päivällinen
• Juomat aterioilla
• Lentokenttäkuljetukset Arvidsjaurin lentoasemalta.

Katso kaikki hintaan sisältyvät järjestelyt ja palvelut yksilöllisestä matkasuunnitelmastasi. Huomaa, että tapahtumaan liittyvästä ajamisesta johtuen alkoholia tarjoillaan vain päivällisen yhteydessä, ja sen määrä on rajoitettu. Virvoitusjuomat, tee ja kahvi sisältyvät kaikkiin aterioihin.

Mitä ei sisälly ajokokemuksen hintaan?

• Lennot, ateriat ja juomat, joita ei ole eritelty ohjelmassa
• Valinnaiset aktiviteetit (esimerkiksi aika-ajot, napapiiriajelut, koiravaljakkoajelut ja moottorikelkkaretket)
• Viisumimaksut (jos tarpeen)
• Matkavakuutukset
• Kaikki matkasuunnitelmasta poikkeavat järjestelyt ennen matkaa tai sen jälkeen.

AJAMINEN

Kuka hoitaa ajamisen?

Sinä! Jaguar Land Rover Experience -kouluttajat ovat paikalla tarjoamassa asiantuntevaa ohjausta ja koulutusta, mutta ratin takana istut sinä.

En ole koskaan ajanut jäällä. Voinko silti osallistua Jaguar Land Rover Ice Academy -tapahtumaan?

Ehdottomasti – ajoaktiviteetit on suunniteltu kaiken tasoisille ajajille. Saat perusteellisen opastuksen ajamiseen, ja Jaguar Land Rover Experience -tiimimme kouluttajat tarjoavat asiantuntevia neuvoja ja ohjeita ajon aikana kaksisuuntaisen radion välityksellä. On erittäin suositeltavaa, että Advanced-kurssiin osallistuvilla on entuudestaan kokemusta jääradalla ajamisesta.

Millä ajoneuvoilla tulen ajamaan tapahtumassa?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Joihinkin ajosessioihin sisältyvät: Jaguar F-TYPE SVR (20MY), Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover New Defender, sekä osallistuessasi aika-ajoihin matkustajana, Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. Joihinkin ajosessioihin sisältyvät: Jaguar F-TYPE SVR (20MY), Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover New Defender, sekä osallistuessasi aika-ajoihin matkustajana, Jaguar I-PACE eTrophy

Voimme aika ajoin joutua korvaamaan mainittuja ajoneuvoja toisilla meistä riippumattomista syistä, ja me varaamme oikeuden tähän.

Onko ajoneuvot varustettu manuaalisella vai automaattivaihteistolla?

Kaikki kurssin ajoneuvot ovat automaattivaihteisia.

Sijaitseeko ajoneuvojen ohjauslaitteisto oikealla vai vasemmalla puolella?

Käytössäsi on sekä vasemmalta että oikealta puolelta ohjattavia ajoneuvoja. Jos et pidä ajatuksesta ajaa ajoneuvolla, jonka ohjauslaite sijaitsee tietyllä puolella, kehotamme sinua ilmoittamaan tästä kouluttajillemme, jotka tekevät parhaansa pyyntösi toteuttamiseksi.

Mikä on osallistujien vähimmäisikä?

Järven jäällä ajamisen vähimmäisvaatimukset ovat 21 vuoden ikä ja kolmen vuoden ajokokemus täydellisellä ajokortilla. Julkisilla teillä tapahtuvissa ajoissa (esim. napapiiriajelu) vähimmäisikä on 25 vuotta ja kolmen vuoden ajokokemus täydellisellä ajokortilla.

Mikä ajokorttiluokka edellytetään ajajilta?

Kaikilla ajajilla on oltava täydellinen, voimassa oleva ajokortti. Lähetämme sinulle linkin verkkolomakkeeseen, joka sinun on täytettävä ennalta ajokorttisi tilan varmentamiseksi.

Kaikilla ajajilla on oltava vähintään kolme (3) vuotta keskeytymätöntä ajokokemusta täydellisellä ajokortilla, eikä heillä saa olla takanaan vakavia onnettomuuksia tai langettavia tuomioita viimeisen kahden (2) vuoden ajalta. Kaikkien julkisilla teillä järjestettävien tapahtumien ajajien tulee olla täyttänyt 25 vuotta, ja heillä saa olla rekisteröitynä enintään 6 rangaistuspistettä (jos sovellettavissa). Sinun tulee ilmoittaa meille, mikäli ajokortillasi on yli 6 rangaistuspistettä.

Kuinka monta ihmistä istuu kussakin ajoneuvossa?

Ice Drive- ja Ice Drive+ -kursseilla kaksi osanottajaa jakavat yhden ajoneuvon. Advanced-kurssien joissakin osioissa sovelletaan 1:1-periaatetta, jolloin ajoneuvossa on ajajan lisäksi yksi Jaguar Land Roverin kouluttajista. Jos matkustat yksin, katso lisätietoja COVID-19-osiosta.

MATKUSTAMINEN

Jos matkustan yksin, saanko ajoneuvon yksin omaan käyttööni?

Et. Yksin matkustavana osallistujana jaat ajoneuvon toisen osallistujan kanssa. Saat käyttöösi kuitenkin oman hotellihuoneen. Katso lisätietoja COVID-19-osiosta.

Voivatko lapset osallistua Jaguar and Land Rover Ice Academyyn?

Jaguar and Land Rover Ice Academy ei sovi lapsille turvallisuussyistä ja kohteen äärimmäisistä sääolosuhteista johtuen.

Minkä tyyppisiä vuoteita on valittavana?

Kaikissa huoneissa on parivuoteet. Yksittäisiä tai yhden hengen vuoteita ei ole valittavana.

Tarvitsenko viisumin?

Saapuminen Ruotsiin ja muihin EU-maihin EU:n ulkopuolisista maista edellyttää yleensä viisumia. Ota yhteyttä paikalliseen konsulaattiin sinua koskevien vaatimusten selvittämiseksi. Jos tarvitset kutsun viisumin saamista varten, ota yhteyttä matkanjärjestäjäämme Quintessentially Traveliin, joka lähettää sinulle sellaisen.
Sähköposti: iceacademy@quintessentially.com tai puhelimitse: +44 207 291 5253 arkipäivisin 9.00–17.00 (GMT). Puhelun hintaan voi sisältyä paikallisia operaattorimaksuja.

Mitä valuuttaa käytetään Ruotsissa?

Ruotsissa paikallinen valuutta on Ruotsin kruunu (SEK).

Keneen voin ottaa yhteyttä, jos tarvitsen apua lentojen tai matkan pidentämisen järjestämiseksi?

Matkanjärjestäjämme Quintessentially Travel auttaa mielellään lentojen varaamisessa ja matkan pidentämisessä. Täyden palvelun matkatoimistona he tekevät kaikkensa, jotta Ice Academy -kokemus ylittää suurimmatkin odotuksesi. Voit ottaa heihin yhteyttä seuraavasti:
Sähköposti: iceacademy@quintessentially.com tai puhelimitse: +44 207 291 5253 arkipäivisin 9.00–17.00 (GMT). Puhelun hintaan voi sisältyä paikallisia operaattorimaksuja.

Tarvitsenko erityisiä vaatteita?

Ajotapahtumassa lämpötila voi laskea -30 °C:seen tai sen alle, joten kehotamme sinua varmistamaan, että pakkaat mukaasi riittävän lämpimiä ja säänkestäviä vaatteita ja kenkiä. Emme tarjoa tapahtumassa käytettäviä vaatteita, ja suosittelemme siksi kaikkia osanottajia tuomaan mukanaan seuraavat varusteet:

• Lämmin päähine
• Lämpimät hansikkaat
• Villahuivi
• Lämpökerrasto (pitkät hihat ja lahkeet)
• Laadukas, topattu takki
• Villapusero tai fleece-takki
• Joitakin kevyitä vaatekappaleita kerrospukeutumista varten tarvittaessa
• Tukevat, mukavat kengät (ajoon sopivat)
• Aurinkolasit

Jos vieraat haluavat varata valinnaisia aktiviteetteja (mukaan lukien esimerkiksi moottorikelkka- ja koiravaljakkoajeluja), ohjelman järjestäjä tarjoaa suojavaatetuksen. Pyydä tarkemmat tiedot Quintessentially Travel -tiimiltä varauksen yhteydessä.

Minkälaista pukeutumisohjetta noudatetaan iltaisin?

Iltaisin voi pukeutua epämuodollisesti.

Mitä jos sää ei ole sopiva jääradalla ajamiseen?

Jos epäedullinen säätila johtaa jääradan sulkemiseen turvallisuussyistä, tarjoamme vaihtoehtoista ohjelmaa.

Voinko ottaa mukaan kameran tai videokameran?

Totta kai. Huomaa kuitenkin, että Jaguar Land Rover Ice Academy järjestetään Jaguar Land Roverin salaisella kylmän sään testiasemalla, joten kuvaukseen liittyy joitakin rajoituksia. Droonien käyttö ei ole sallittua.

ICE DRIVE ADVANCED ​

Suunniteltu aikaisemmin tapahtumaan osallistuneille ja ajajille, joilla on jo kokemusta jääradalla ajamisesta.

TUTUSTU TARKEMMIN
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Keskustele tiimimme asiantuntijan kanssa soittamalla numeroon +44 207 291 5253
ETSI JÄLLEENMYYJÄ
Löydä lähin Jaguar jälleenmyyjäsi tai valtuutettu huoltopiste.
LATAA ESITE
Katsele ja lataa viimeisimpiä Ice Academy -esitteitä
PIDÄ MINUT AJAN TASALLA
Rekisteröidy, niin saat aina viimeisimmät Jaguar Travel -uutiset