Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

UUSI RANGE ROVER SPORT PHEV - OTTI HAASTEEN VASTAAN

UUSI RANGE ROVER SPORT PHEV - OTTI HAASTEEN VASTAAN

Uusi Range Rover Sport on tehnyt ensi esiintymisensä Englannissa, jossa se otti mittaa kahdesta ammattiurheilijasta. Haasteena oli ylittää tulviva virta korkean vuoroveden aikaan – normaalisti kohteena olevalle saarelle on pääsy vaan alhaisen vuoroveden aikana.
 
Kaksi uimaria; maailmanmestari Keri-anne Paynen ja kestävyysurheilija Ross Edgleyn olosuhteet uinnille olivat haastavat; korkea vuorovesi vaikeutti matkan tekoa. Olympiamitalisti Keri-anne Payne: ”Olen kilpaillut eri kisoissa ympäri maailmaa, mutta en ole ikinä tehnyt mitään tälläistä. Korkean vuoroveden takia minun oli todella vaikea pysyä Range Rover Sportin edellä, enkä ole tottunut vilkuilemaan selkäni taakse kun kilpailen.”
 
Uusi Range Rover Sport saavutti rantahietikot juuri ennen kuin vuorovesi peitti hiekat jotka linkittävät kohteena olleen Burgh:in saaren mantereeseen. Auton täytyi käyttää hyväkseen kaikkia kahluu ominaisuuksiaan, saavuttaakseen uimarit juuri ennen maaliviivaa.
 
Voitokas Range Rover Sport on nyt ensi kertaa saatavilla kehittyneellä hybrid-moottorilla (PHEV – Plug-in-hybrid-electronic vehicle). Täydellä sähkölatauksella auton kantama on 51km ja yhdistetty kulutus 2,8 /100km. Co2-päästöt 64g/km.

© Inchcape Motors Finland Oy