Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

MITÄ RUUAKSI TÄNÄÄN? Land Rover Discovery on osa Jamie Oliverin reseptiä täydellisen matkakeittiöön

MITÄ RUUAKSI TÄNÄÄN? Land Rover Discovery on osa Jamie Oliverin reseptiä täydellisen matkakeittiöön

Kokki ja tv-persoona Jamie Oliver ja Jaguar Land Rover ovat luoneet täydellisen neljäpyöräisen matkakeittiön. Leivänpaahdin, grilli, jäätelökone ja keittölevy ovat vaan osa Jamien perhe-SUV:n upeita ominaisuuksia. Auto jopa kirnuaa voita kun sillä ajaa!

Jaguar Land Roverin Special Vehicle Operations (SVO) työskenteli Land Roverin pitkäaikaisen ihailijan ja asiakkaan Jamie Oliverin kanssa toteuttaakseen Jamien vision. Lopputulos on todella ainutlaatuinen – tämä on maailman ainut Discovery, jossa on leivänpaahdin keskikonsolissa ja grillivarras, joka saa virtansa auton edessä sijaitsevasta virtalähteestä. Keittiölevy moottorin vieressä, pastakone sekä esiin vedettävä ruokapöytä ja työtaso esittelevät hyvin Land Rover Discoveryn monimuotoisuutta ja muokattavuutta. Autossa on jopa pieni yrttipuutarha ja mausteteline takaikkunoiden läheisyydessä.

Jamie Oliver:” Haastoin Land Roverin luomaan täydellinen keittiön pyörillä. Unelmoin isosti ja pyysin paljon, mutta mitä he tekivät ylittävät villeimmät unelmani. En oikeasti uskonut, että he pystyisivät laittamaan keittolevyn moottoritilaan tai oliiviöljypullotelinettä takakonttiin, mutta he tekivät sen. Lopputuloksena on ensiluokkainen Discovery, joka sopii täydellisesti minun ja perheeni tarpeisiin. Me rakastamme sitä. Tämä ainutlaatuinen luomus antaa meille mahdollisuuden viedä ruokaseikkailumme ihan uudelle tasolle.”

SVO on ylpeä siitä, että he voivat tehdä ihmeitä, joten he olivat vain tyytyväisiä kun pystyivät toteuttamaan Jamien visiot. David Fairbairn, SVO:n erikoisosaston johtaja:” Emme tiimimme kanssa olisi koskaan arvanneet, että meitä pyydetään suunnittelemaan pyörät, jotka kirnuavat voita, mutta on ollut hauska työskennellä Jamien kanssa ja tuoda hänen vision eloon. Hän todella halusi ylittää tavanomaisuuden rajat ja testata auton monimuotoisuutta. Tiimimme otti haasteen ilolla vastaan”.

Jopa 2500 tavaratila ja monipuolinen tavaratila tekivät tästä 7-paikkaisesta Discoverysta täydellisen lähtökohdan SVO:n tiimille. Erikoistilauksesta valmistettu alumiininen tiskiallas, taulutelevisio ja esiin vedettävä työtaso, joka toimii myös ruokapöytänä, olivat mahdollisia vaan Discoveryn takatilan suuren vetoisuuden ja muokattavuuden ansiosta. Loppusilauksen autoon antavat erikoistilauksena valmistetut mortteli ja Land Rover grilli. 

Jamien autonrakennusta voi seurata hänen Food Tube -kanavaltaan, jossa voi myös nähdä miten tämän ainutlaatuinen Discovery toimii käytännössä. Ensimmäisen jakson näet oheisesta videosta. 

© Inchcape Motors Finland Oy