Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

MAAILMAN LAND ROVER –PÄIVÄÄ JUHLISTETAAN TÄNÄÄN

MAAILMAN LAND ROVER –PÄIVÄÄ JUHLISTETAAN TÄNÄÄN

La Plagne, Ranska – 70 vuoden ajan Land Rover on seikkaillut ympäri maailmaan. Nyt 70 vuoden jälkeen Land Rover on vienyt Defenderin uusiin korkeuksiin kun yli 250 metriä leveän Defenderin ääriviivat piirrettiin vuoren rinteeseen Ranskan alpeilla. Ainutlaatuinen lumitaideteos luotiin juhlistamaan Land Rover -päivää, jota vietetään tänään 30.4. tasan 70 vuotta sen jälkeen kun ensimmäinen Land Rover esiteltiin Amsterdamin autonäyttelyssä 1948. 

Tämä ainutlaatuinen taideteos on tribuutti hetkelle jolloin Maurice Wilks, Roverin insinööriosaston johtaja, ensimmäisen kerran hahmotteli alkuperäisen Land Roverin Red Wharf Bayn rantahiekkaan ja ehdotti mallia veljelleen Spencerille, Roverin toimitusjohtajalle. Tämä suunnitelma sai nimen Land Rover. Nykyisin tunnemme tämän mallin Defenderinä.

Jaguar Land Roverin toimitusjohtaja, Professori Dr. Ralf Speth:” Land Rover on maailmanlaajuinen ikoninen brändi ja Defenderin ääriviivat ovat heti tunnistettavissa. 70 vuoden historia on aidosti ainutlaatuista ja haluamme juhlistaa tätä saavutusta Land Rover Above and Beyond- hengen mukaisesti ja samalla kunnioittaa ihmisiä maailman suosikki-SUV-malliemme takana.” 

Land Rover kutsuu ystävänsä juhlistamaan Land Rover – päivää sosiaalisen median live-lähetykseen. Lähetyksessä tutustutaan henkilöihin, jotka ovat auttaneet luomaan maailman rakastetuimmat nelivetomallit sekä Land Roverin uraauurtavat teknologiat, aina alkuperäisistä Land Rover Series-malleista, Range Roverin julkistukseen 1970 ja Discoveryn esittelyyn 1989. 

Lumiartisti Simon Beck on erikoistunut luomaan geometrisiä ääriviivoja lumen. Hän taisteli Ranskan alppien haastavia olosuhteita vastaan luodessaan Defenderin ääriviivat 2 700 metrin korkeuteen La Plagneen Ranskan Alpeille. Viivat ovat yhteensä 16,5 kilometriä pitkät. Simon Beck:” Lumitaideteosten tekeminen vaatii kestävyyttä, tarkkuutta ja voimaa – kaikki ominaisuudet, jotka kuvaavat myös ikonista Defenderiä. Sen ikoninen muoto on yksinkertainen ja se tunnistetaan maailmanlaajuisesti. Tämä on tunnistettavin lumitaideteos, jonka olen koskaan luonut.”

Maailman Land Rover –päivää juhlistetaan 30.4. Live-lähetystä voi seurata Land Rover Youtube-kanavalla www.youtube.com/landrover. Lähetys alkaa kello 22.00
#LandRover70Years.
 

 

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi