Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

LAND ROVER AVAA LIPPULAIVALIIKKEEN HELSINKIIN

LAND ROVER AVAA LIPPULAIVALIIKKEEN HELSINKIIN

Land Roverin myynnin ja mallivalikoiman kasvaessa pääkaupunkiseudun jälleenmyyjä Sports Car Center avaa uuden autotalon, Sports Car Center Airportin, Kehä III –tien varteen.

Lippulaivaliike keskittyy vain Jaguareihin ja Land Rovereihin. Liike on merkkien ensimmäinen valmistajan uuden konseptin mukainen myymälä Suomessa.

Uusi palvelukonsepti luo mahdollisuuksia myynnin kasvuun ja asiakaskokemuksen nousuun uudelle tasolle. Henkilökuntaa liikkeessä tulee olemaan 25. Uusien autojen esittelytilat on mitoitettu tulevaisuuden Jaguar Land Rover valikoiman mukaisesti. Myös Land Rover vaihtoautoille on varattu hyvin tilaa saman katon alla.

Suomessa Land Roverin myynti kasvoi viime vuonna +24 %. Uuden liikkeen odotetaan varmistavan kasvu jatkossakin.

Sport Car Center Airport sijaitsee keskeisellä yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn tien varrella Helsingin Tikkurilassa osoitteessa Aamuruskontie 12. Liikkeeseen on hyvät liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta. Ajomatka lentoasemalle kestää vajaa 10 minuuttia.

SCC Airportin avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna 10.-12.3.

Avajaisviikonlopun aukioloajat ovat:

pe 10.3. klo 9-18
la 11.3. klo 10-16
su 12.3. klo 11-15

Avajaisviikonloppuna on myös nähtävillä ennalta täysin uusi Land Rover Discovery, jonka virallinen myynnin aloitus on 30.3.2017.

© Inchcape Motors Finland Oy