Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

HYÖDYNNÄ ELOKUUN VEROETU

HYÖDYNNÄ ELOKUUN VEROETU

Päästönormin muuttumisen vuoksi autovero muuttuu 1.9.2018 alkaen. Elokuussa voit tilata Land Roverin vielä nykyisen veromallin mukaisesti ja veroetusi voi olla jopa tuhansia euroja.

EU on laatinut uuden autojen päästöjen mittaustavan, World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, eli WLTP-testimenetelmän. WLTP korvaa 1980 luvulla luodun NEDC-testin, jossa arvot määritellään teoreettisen ajotavan perusteella.

1.9.2018 alkaen kaikilla autoilla on oltava WLTP:n mukainen CO2-arvonsa. WLTP-menetelmässä käytetään todenmukaisempia testiolosuhteita, testi on huomattavasti pitempi ja siinä ajetaan suuremmilla tehoilla ja nopeuksilla. Autojen kulutus tai päästöt eivät sinänsä muutu, uusi mittaustapa vain antaa suuremmat lukemat. Lukemien on arvioitu olevan keskimäärin 20-30% aikaisempia NEDC-arvoja korkeampia. Samalla ne ovat lähempänä autoilijoiden käytännössä kokemia kulutuslukemia. Todellinen kulutus vaihtelee liikenne- ja sääolosuhteiden sekä yksilöllisten ajotapojen mukaan.
 
Uusi WLTP-mittaustapa myös huomioi autoyksilön painoon tai ilmanvastukseen vaikuttavat lisävarusteet. Lisävarusteet vaikuttavat siis CO2-tasoon ja sitä kautta koko auton autoveroprosenttiin ja veron määrään. Myös renkaiden vierintävastus ja ilmanvastus vaikuttavat vastaavalla tavalla auton CO2-arvoon.

Elokuussa voit tilata Land Roverin vielä nykyisen veromallin mukaisesti ja veroetusi voi olla jopa tuhansia euroja.

Tämän hetkisen tiedon mukaan veromuutos nostaa hintoja esimerkiksi Discovery Sport TD4 Aut osalta noin 3 000 euroa ja  Discovery V6 dieseleissä noin 8 000 euroa.

KYSY LISÄÄ LAND ROVER -JÄLLEENMYYJÄLTÄSI

© Inchcape Motors Finland Oy

Haluaisitko auttaa meitä parantamaan sivustoamme vastaamalla lyhyeen kyselyymme?

Land rover

500 merkkiä jäljellä

Kiitos arvokkaasta palautteestasi